Lucky Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 A kada igra Ana ? Sutra i kad, jel se zna vreme? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 s kim igra sledeci i kada ? Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 Evo nadjoh, pa cisto da pripomognem : Suzanne Lenglen Court (From 12:00 cet) [7] Nadia Petrova (RUS) v [29] Ana Ivanovic (SCG)[/quote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 shta je bre sve danas nalupetao onaj nash komentator nije mi jasno.kazhe nadal od 2001. pro?!a dechko ima 18 god. shta je ovo sad,kolko ljudi prati tenis?znachi gledam rez na sosu za anin mech,a poruke shibaju "napred ana","ana ti si ponos srbije","razbij je ana,srbija je uz tebe".znachi strashno:) Bravo za Anu. Ua za sise sa RTS-a koji nisu hteli da se otvore za prenos pre bih rekao da je problem bila jucherashnja kisha,mislim neki glupi ugovor su napravili... mada je lik na sosu poslao poruku "...nemaju kamere na tom terenu..." :) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 Da,inace imate www.euro-sport.com sve rezultate,kad se igra itd... Izvinjavam se ako je neko vec ovo pomenuo. E i malo sam se izlupao za federera i nadal-a,kostur je takav da njih dvojica nema sanse da igraju jedan protiv drugog u finalu :D Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Dobro se odluchila juche da odmori, da ne igra onaj nesrecni miks sa Zimonjicem. Prenosa nije bilo zato shto nije bilo kamera na tom terenu, kao shto je onaj komentator juche rekao jedno 197930 puta. I meni se to chini nekako jadno... imali su francuzi 15+ sati da to urade. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Meni je licno veoma zao Safina...izgubi od onog Robreda. Vidi se da mu skace i pada motivacija za igrom. Dobije 6 gemova za redom a onda izgubi 4... itd. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Safin je jako chudan igrach - on ne moze da dobije partiju odmah: mora prvo da izgubi nekoliko gameova/setova, pa tek onda da se opasulji i krene da igra. A i nije bash u nekoj kondiciji - shto se videlo i protiv Robreda. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Danas joj bash i ne ide, posle 2-2 izgubila je 6 gemova zaredom, napravila break, ali to je bilo sve, 3-1 za Petrovu u drugom... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 ufffff... ruzhno kako je umorna danashnji mech...upravo gledam...nadam se da ce da joj krene...6:2 prvi set, i nije sachuvala servu nakon ribrejka na pochetku drugog...tu je mislim mech izgubljen...4:1 je sada.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 31, 2005 Author Report Share Posted May 31, 2005 Jap... 2:6 2:6... Od pochetka joj nije ishlo, posle se i iznervirala, Petrova je pochela to da koristi i to je to. Shteta, da je imala dan vishe da se odmori bilo bi bolje, ali ni ovo nije loshe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 uff steta stvarno .... :(( vidi se da joj nije bio dan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
McBane Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 (edited) Steta, izgubila je na svoje greske. Ne verujem da je imala preko 50% uspesnih prvih servisa. Ipak cestitke za ulazak u cetvrtfinale. Edited May 31, 2005 by McBane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Nisam hteo nista da komentarisem dok ne ispadne ili osvoji. Zao mi je sto se desilo ovo prvo. Mala ima da bude prava, samo polako. Eto nje dogodine u prvih 10. p.s Em je preslatka, em igra za Partizan. Sta ces vise!?! Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Ma svaka cast. Prvi put na takvom turniru, jos racunajte da ima 17 godina i u skladu sa tim stanje uma, i sve je ok ... Definitivno se vidi da je igrala loshe i po tome sto je samo poklanjala ovoj poene. Mislim da je petrova na ciste poene uzela mozda 2 gema ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Mnogo gre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Ah jebi ga!Ma ako ona nastavi ovako ima da rastura za koju dinu ako ne i manje... E al samo mi nije jasno kako su prosle ove boranije u 1/4 finala,roberdo,hanescu,mislim nisu losi cim su stigli dotle,al pogledajte kako sad Federer sabija ovog jadnog rumuna.Znaci nadal da sabije roberda i imamo do jaja polufinale.Al zato finali ce biti ocaj ocigledo...Mozda gresim,nikad se ne zna. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 sve u svemu sjajan rezulta, vazno je da je razbila maler protiv morezma i uopshte protiv velikih igrachica. samo da nas ne napusti i ode da igra za usa, zato sho je ovde niko ne shljivi i ne pomaze finansijski. to bi bila katastrofa za ovu zemlju Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Pa cekaj, zar nece da dobije neku kintu zato sto je stigla do ovde? Ne razumem se preterano u tenis, ali valjda ima nagrada i za ta slabija mesta ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 naravno, a dobiće i neki bolji ugovor sa sponzorima, tako da neće uopšte loše proći sa finansijske strane.. a država bi joj dovoljno pomogla kada bi dobila diplomatski pasoš pa da ne mora da se cima za vize bar za eu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Sad sam bash na nekim radijskim vestima cuo da je Ana nakupila ovim 1/4 100.000 evra? Jel su se oni to nesto zeznuli ili stvarno? Ne znam koliki je nagradni fond, ali mi se cini da nije bas toliki, iako je to RG. No ipak, ako je istina, onda nema sta da brine nadalje oko sponzora i ostalih drugara (iako ce ih sigurno dobiti sto rece ivan). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 jeste toliki ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 joj nadal i federer u polufinalu...nadal je takav car od igrach,shta je danas stigao:0 a da ne pricham o tome koliko je zreo sa 18 god. ko da je nadrogiran:) sutrashnje polufinale ce biti mech ipo ali pirs da otrsi devenportuvu,ijaoj:Dma jebo to sto je ana ispala,samo da vidim onu svinju da ispadne:) zhastin dobila sharapovu.eto vam finale sharapova-ana:* Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Pa glavni fond na RG je otprilike oko 1 000 000 eur,mislim da sam tako procitao.Inace Ana jeste uzela oko 140.000 eur,al nije to u pitanju,nego sto ce sad ko sto neko rece sponzori i sva ta sranja,gde je mnogo veca kinta. @badnick:Pa nisam mislio da ce Ana i Sharapova da igraju u finalu vec u 1/4 ili tako nesto. :) A da,sto se tice Nadala decko nije normalan,ima 2x vecu levu ruku od desne :D plus neki cudan forhend,ko da baca laso...Sto se tice polufinala bice zestoko stvarno,ne bih znao ko ce pobediti mada bi voleo da to bude mali spanac :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 drzava uvek moze da pomogne, bitno je samo da pokazu interesovanje, chitao sam kako stonoteniski savez odrzavaju u zivotu karakashevitj i lupulesku nalazetji im sponzore, a kada nesho osvoje (treba li podsetjati da je karakashevitj uzeo prvo srpsko zlato) nikoga da ih nagradi, nije ni chudo sho nam je ona plivachica(valjda) zapalila za madjarsku i pravo je chudo sho nas vishe vrhunskih sportista ne napushta Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts