Lucky Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 Ima neka reklama za Oriflame kozmetiku (cini mi se) u kojoj standardno neka riba promovishe sjajni karmin i sminku a u pozadini ide pesma nekog jazz/blues tipa cini sam tekst znao, al' evo sad nikako ne mogu da se setim, pa mi je topic sad ispao malo glup. Ajd' nema veze, ostavicu ga a dopuniti tekstom kasnije, mozda neko i sada vec zna sta mi treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 29, 2005 Author Report Share Posted May 29, 2005 Nas'o, ako nekoga interesuje uopste : Eartha Kitt - I want to be evil Ako treba, mogu da nabacim na rhhftp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 baci da čujemo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 30, 2005 Author Report Share Posted May 30, 2005 Where is my man (ako se tako uopste zove) joj je svakako jedna od najpoznatijih pesama. Ima jos par, ali za ovu ja recimo nisam cuo. baci da čujemo.. sa'cu... http://www.klanrur.rs/~rhhftp/lucky/mp3/evil.mp3 Samo malo kad se preskoci onih par desetina sekundi pocetka pesme, oni malo smaraju :) Na reklami je inace valjda neka remasterovana, ili makar bolja kopija, jer se ova vidi da je sa nekog vinila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 Aj da ne otvaram novi topic,jer neko zna pesmu iz domace reklame za shumece tablete...cak mislim da je Igz na nekom starijem topicu rekao,ali ne mogu da se setim... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts