LoLiC Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 [:(!] Svi imaju svoje misljenje!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 stavicemo ga za moderatora ako mene pomitii sa 50kg Nirvane sa orasima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 jos kad bih znao ko je to:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 This is geting out of hand... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 Hm... vidim da cu morati da se umesham :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 jos kad bih znao ko je to:) ili je LoLic ili je njegov ortak.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 mogli bi da glasamo za sadasnje moderatore, vreme je za promene Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 Uplasisli se G i drustvo od Opozicije a ovi koji neznaju ko je enclave nek pogledaju topic fallout 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 Ja sam uvek za ubacivanje novih moderatora i osvezhenja, ali nazalost nije da imamo neke posebno zanimljive kandidate. Ako znate nekog, pa cak i tog enclave-a, preporucite ga slobodno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 a ovi koji neznaju ko je enclave nek pogledaju topic fallout 2 nub. pishe se Follaut - nauchi neke stvari pa postuj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 pick me pick me pick me pick me pick me pick me pick me picke me pick me pick me pick me pick pick me pick me pick me pick me pick me pick me pick me pick me pick me pick me pick me pick me pick me pick me picke me pick me pick me pick me pick me pick me pick me pick me pick me pick me pick me picke me pick me pick me pick me pick me picke me pick me pick me pick me pick me pick me picke me pick me pick me pick me pick me :)) a josh imam i fensi smajlija! :)) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 Tja. Treba nam neko za shetnju po minskom polju. Ajde, ajde, ajde... Ajde ti Migsa. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 kakve smo srece, prezhivece. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 Haha, da. Kako je blesav ni mine ga netje. Migsa for prezident! Kolko dana josh? Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 kakve smo srece, prezhivece. uvek se vratim brode ... josh jedno 5-6, avion mi polece u petak... joj... samo johs malo i kuca! e cali e idesh na faithless? btw. procitajte josh jednom, ono gore pick me;))) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 koje ZA da se zlajonja skine sa moderatora :) taj covek je prava enigma... ili nas je mnogo za'ebavao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 ma on nije stvaran:) nego neka neka ostane :) *covek mora da zavrshi knjigu:)) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 e cali e idesh na faithless? sve zavisi da li idesh ti javi se kad sletish p.s. jel ti frka da mi uchinish uslugu? kad budete iznad okeana bani do pilotske kabine i kreni da caskash sa pilotima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 sve zavisi da li idesh ti javi se kad sletish p.s. jel ti frka da mi uchinish uslugu? kad budete iznad okeana bani do pilotske kabine i kreni da caskash sa pilotima reko da se iscimamo ti pera ja... mozda tron, tj ko zna sad:) nego... ti stvarno mislish da ce to da me zaustavi? jes da moze da me uspori... ali migsha je neizbezan:D ko me zna odma bi se smorio nego e ste procitali sve pick`ove... :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 nemojte zlaju da dirate:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 ja kao gosu player(diabla,bg-a i iwd-a) se priajvljujem za moderatora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoniZ Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 killi: uloguj se, resetuj se... Nemozes da budes moderator, nisi punoletan :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 (edited) vidim ja laki da je ovde bilo nekih akcija po pitanju reduckije moderatora[sto je ispravno s' obzirom da nisu posecivali rur uopste a kamo li ucestvovali aktivno u poboljsavanju kvaliteta istog - sad sam se malo israo ali nema veze:D]...a sto se tice novih...i celog ovog topica...jako je komican...mislim predlagati nekog za koga ni ne zna vise od 90% 4uma...da bude moderator...a da se pri tom ne zna ni da li on uopste i znaci rpg...evo ja predlazem svoju prababu za admina umesto ovog lakija...smucio mi se vise...:))) Edited May 30, 2005 by xomi Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 pa znaš kako, daleko od toga da ne uzimamo mišljenja korisnika kada biramo moderatore, ali odlučiti o ulasku u evropsku uniju na referendumu je neodogorno.. ovaj, da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 xomi .. ovo gore je naravno bila za'ebancija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts