Jump to content

HELLSING, NASTAVLJA SE (na neki nachin)

Recommended Posts

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, gledajutji Bolketov post danas odluchih da posetim posle par meseci neke hellsing fan sajtove, anime news sajtove itd i gle shta sam prochitao i zbog chega nisam bio skoro sretjniji...

NOVI HELLSING SAMO SHTO NIJE IZASHAO! Ima jako malo informacija ali evo shta se zna.

Projekat se zove Hellsing Ultimate i kretje od samog pochetka (netje biti nastavak vetj snimljenih 13 epizoda) s'tim da tje pratiti do sitnice prichu samog stripa/mange gospodina Hirano Kouta SHTO ZNACHI SLEDETJE... imatjemo prilike da vidimo Waltera sa 14 godina, njegov i Alucardov pokushaj ubijanja Majora, Millenium group, Iscariot Organisation, Heinkel Wolfe-a, Yumiko i Maxwella, takodje i gospodina Alexandra ludog paladina :) u mnogo vishe navrata, Doc-a, Captain-a, Blitz-a i kompaniju itd itd itd itd itd ne mogu sve da nabrojim - mozak mi stao od sretje! :)

Projekat radi Geneon Entertainment, isti ljudi koji su radili i proshli Hellsing zajdno sa Gonzo-om samo shto ovog puta uz Geneon na projektu tje raditi i Satelight (Escaflownem Macross, DNA, Metropoli, Vampire Hunter D,...). OVO TJE BITI MNOGO DOBRO!

Zna se takodje da tje epizoda trajati 35 minuta i da je glavni odgovorni Tomokazu Tokoro kao direktor projekta.

4539.jpg

KONACHNO, NESHTO ZBOG CHEGA TJU VOLETI SVAKO JUTRO I NOVI DAN!

ja sam u prvom postu napisao "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" tako da si ti mene u stvari imitirao u tvom drugom postu pa ti ja sada vratjam imitaciju!

zmajski.. ili beshe zmijski? :)

sve u svemu, ubijam za novi hellsing chim izadje na dvd-u!