MiGsa Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 klasom i rasom igrate... i koji su vashi utisci do sad? i koju ste profesiju izabrali...? btw. koju graficku karticu preporucujete za igranje wow`a? LLL :)) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 chek ti imash us verziju :)?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 human, blayatsch.. šta je znam, ne ide mi loše, ali bih voleo malo više golda.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 20, 2005 Author Report Share Posted May 20, 2005 i us i eu :)) mada josh malo pa sam u bg`u, pa pitam oko graficke koja je dobra jer treba da updejtujem komp:) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 od gf4 pa nadalje [ako volish minimum detalje :)] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 Mage , Shaman , Warlock , Hunter ... Probao sam sve ali sam najvishe igrao sa ovim clasama ... NE su odlichno uradjeni ... volim orke i trolove ... Taurene onako itd Profesije ... Engenering , alhemija , Enchanting ... forever noob :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 treba da uzmem za nedelju dana.. bicu elf 100%... sad za klasu josh neznam :Pppp ali nekako kad vidim ove shto prichaju ovde, svi su 40-60 lvl.. strah me hvata :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 ja stvarno ne znam sta da mislim.Probao sam dosta klasa ali neke mi deluju prenabudzene a neke preslabe.Recimo paladin,shaman i hunter urnisu kako u PVE tako i u PVP.Warlok mi se cini kao dobra zamisao ali solo tesko da moze da prezivo dugo.Ja trenutno igram sa druidom i iskustva su svakakva.Druid je ukratko sve.I kaster i warior i rogue ,ali opet i pored svih svojih kvaliteta uzasno je slab prvih 20-30 levela dok paladin urnise vec od 10.Mislim stvarno mi nije jasno kako je blizzard dopustio da jedan paladin moze da ownuje wariora koji je predvidjen samo za mlacenje. Evo nekog uporedjenja: Paladin:Moze da nosi plate,ima healing magije i resurect,divine shield,moze da nosi veoma ubojita oruzija,auru koja mu dize armor,solidno se bije,otkida undead-ove Warior:moze da nosi plate,ima veliki dmg,dosta healt-a,moze da koristi sve vrste oruzija i to je to. mozda sam malo otisao OT ali samo me zanima sta drugi misle kakav je balans izmedju klasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 Da stim sto paladinu treba da ubije 3 puta duze vremena nego warioru , dobar je za druzinu nema sta aura lechenje itd , ali je smor , sporo ubija ... ali bash sporo Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 imash vishe kriterijuma po kojiam birash klase/rase: - ako ciljash na to da budesh uber igrach onda treba da pazish da se rasni bonus slaze sa klasom .. tipa nabolja rasa za wariora je tauren, najbolja klasa za paladina je human, najbolja klasa za rogua je elf, za prista dwarf, za warlocka/mage gnom .. - onda shto se tiche klase .. rafli podela je na range i mele .. ja npr sam probao magove i huntere i meni taj range uopshte ne lezi ono vishe volim da okrvavim ruke pa tako najvishe uzivam da igram paju, wara i roga - shto se tiche rasa .. znam da je najbolja klasa za maga/warloka gnom .. al kad sam video Mandu sa gnom shiptarom prosto nisam mogao da napravim tako neshto ruzno =) isto tako kada sam pravio wariora hteo sam undead woriora al jednostavno mi je mnogo ruzan onako pognut - 3 najbitnije klase u WoW (sveukupno .. znachi istance, organizovani pvp) su Warior, Mage i Prist .. dobro uigrana petorka ili raid sachinjen od istih klasa (samo njih) moze da reshi sve .. prosto posle odredjenog vremena se zapitash zashto postoje ostale klase kad su ove toliko dominantne - 2 najnebitnije klase su warlock i hunter .. al dobar nashih ljudi igraju iste tako da bez uvrede momci =) (hunter btw najbrze lvluje od svih klasa) - mag, paladin, shaman .. pwnuju u 1vs1 fajtu .. tako da ako imash neke komplekse igraj njih =))))))))))) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 ^^ word Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 22, 2005 Author Report Share Posted May 22, 2005 thank you for your wise words mr. Mud :) znaci troll it is! ... najjakija rasa sad ostaje pitanje... warr./rouge ili mage =/ (igro sam sa shamanom stigoh do 32 lvl`a... mrzi me ponovo da se cimam sa tom klasom *previshe je zajeban*... ) btw. dhanke:) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 Maude nasisaj se pajvanca malo ... :) Elem zaboraviste jednu klasu koja owna i u pve i u pvp (neko pomenu gore hunt owna u pvp :PPPPPPPPPPPPPPPPPPP) SHADOW PRIST brate znaci owna u 1v1 a kad su instance u pitanju ... prist ko prist jebiga .... heal je heal A da ne pominjem sto owna u mass pvpu sa painom koji pravi tipa oko 1300 (sa talentima) overtime dmga a instant je i takooo Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 PS: meni ce u hordi primarni da bude troll priest koji je sad lvl15 posto cekam ortaka da se zasiti alijanse a shabana igram tako malo kad mi je dosadno ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 22, 2005 Author Report Share Posted May 22, 2005 aaa nemojte mi to raditi:))) na kraju cu da krenem da igram sa 4 lika. e moze neko da mi objasni foru sa "herojima" negde sam video neshto 40lvl... ali nishta dalje nije pisalo ... ono shta se dobija kad se postane itd... i e moze neki opis za roudza i mejdza, *izvinte shto smaram* mudo, ristekpa=] a i krenuo sam da razmishljam posle mohijevog posta o pristu :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milamber Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 Warior:moze da nosi plate,ima veliki dmg,dosta healt-a,moze da koristi sve vrste oruzija i to je to. mozda sam malo otisao OT ali samo me zanima sta drugi misle kakav je balans izmedju klasa Ajde ovako... Ono sto paladini nemaju je skill tree: protection. Ja iako sada igram sa Tauren Warrior koji nosi 2rucno oruzje, pre sam imao dwarf warriora koji nosi 1rucno oruzje i stit... I kada ukljucis sve one lepe stvari koje nema paladin, tipa shield wall, last stand i block dobijes sledece: 75% sansu za blok, a i ako ne blokiram primam 75% manje damage-a, i jos ako blokiram ukljucim revenge i sledeci udarac ima 60% sansu da stunuje... Ne nanosi neki bahati dmg, ali zato njega nista zivo ne moze da ubije... Ah da, i otprilike 4000 armor... Dwarf Warrior lvl 43 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 Maude nasisaj se pajvanca malo ... :) klasika =) Elem zaboraviste jednu klasu koja owna i u pve i u pvp (neko pomenu gore hunt owna u pvp :PPPPPPPPPPPPPPPPPPP) SHADOW PRIST brate znaci owna u 1v1 a kad su instance u pitanju ... prist ko prist jebiga .... heal je heal A da ne pominjem sto owna u mass pvpu sa painom koji pravi tipa oko 1300 (sa talentima) overtime dmga a instant je i takooo mislish na 2 x shadow prista =) jedan je onako, neki prosek .. a dva su mozda najbolji tandem u igri i zaboravljash da ako je Shadow spec da mu heal onda nije jacha strana .. ja nisam upoznao ni jednog 60lvl koji je ostao na shadow spec pain je kurac jer se dispeluje .. AOE je mnogo bolji .. mislim da je mozda i najachi u igri koliko se secam e moze neko da mi objasni foru sa "herojima" negde sam video neshto 40lvl... ali nishta dalje nije pisalo ... ono shta se dobija kad se postane itd... to treba da bude u expanznu .. tako da o tome ne razmishljaj uopshte .. postoje samo neke glasine na netu kako ce to izgledati i e moze neki opis za roudza i mejdza mage = 1st dmg dealer od svih klasa, relativno lak za lvlovanje, odlichan za sve (duel, small pvp, mass pvp, istance), glavni problem shto nosi cloth pa je zbog toga omiljena meta rogue-a rogue = 2nd dmg dealer od svih klasa, pejn za lvlovanje, odlichan samo za solo pvp, glavni problemi: shto nosi leder pa od wariora i paje ne traje dugo (3-4 udarca), zahteva mozda i najveci mikro od svih klasa (za ovo nisam bash siguran jel nisam probao bash sve), beskoristan u endgame istancama (mada ovo kazu da ce da promene .. al to vec stoji 1-2 meseci na netu), svi ih mrze .. pozitivna strana: zabavan za igranje Ono sto paladini nemaju je skill tree: protection dobar si =) shto volim ljude koji prichaju neshto o chemu nemaju pojma paladin bash ima skill tree (tj talent tree da budem precizniji) koji se zove protection =)) druga stvar je shto je on taj skil tri totalno beskoristan bez endgame opreme .. ja lichno znam samo jednog paju koji fura protection tree i on sam kaze da nije bash neshto preterano zadovoljan .. mada to nije toliko zbog toga shto su talenti u njemu sranje (chak shtavishe za parti su medju najboljima shto paladin moze da da) al si onda ubog u svemu ostalom (healu, dmgu) ... tako da lichno ne preporuchujem nikome protection tree sem Imp.DA i Toughness-a Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 22, 2005 Author Report Share Posted May 22, 2005 maude legendo ... dhanke ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 .. kao u stonom frpu GM (dobar) ti uvek kaze da izaberesh rasu/klasu sa kojom mozesh da se poistovetish da bi ushao u taj svet/igru/sesiju .. znachi migsha ce biti forum troll warrior Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 23, 2005 Author Report Share Posted May 23, 2005 hehehhehe kripujem se po topicima=] vidj mi baunti... 60 bil. dabl dollarsa ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 Kakav bre pristov aoe ? mislis onaj holy dmg oko sebe svima .. meni to zvuci kao govno a to sto ce neko u mass pvpu svima da dispeluje pain ... pa prvi vi paladini slepci to ne radite ... danas sam u moltenu popizdeo na paladina za koga sam napravio makro /yell cleanse %T koji mi posle whisperuje ... nemoj to da radis ja izgledam lose zbog toga @!#%@#$^@ A sto se tice shadow pristova na lvl60 ... znam ih dosta ... posle shadowa ti imas 20 talenata da bacis na holy i samim time budes sasvim pristojan hiler a i da ownujes vecinu klasa lagano ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 Koliko sam citao po forumima mag ne moze da dobije shadow priesta .. sad ne znam nisam probao na vecim lvlima ubio sam jednog ali ovaj je bio neki hibrid ko zna sta ... Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Uh jeste istina to za priestove mnogi ih olako shvataju....ali dobar shadow priest....mnogo zajebano za dobiti za mnoge klase i odlican u mass pvp isto....+ sto ce priest UVEK lako da nadje ili uleti u party za instance jer ih jednostavno nema dovoljno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts