Sim-A.Fuse Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 Zoka se slikala za avatar :) Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 lol Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 Zoka se slikala za avatar :) ← al nije mojo majcica ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Za pocetak, pravilnik ne dozvoljava reklamiranje po signaturama :) Za topic, ajde prvo regulishite pitanje tih kradja statistika, ne bih da ostane na tome jerbo je to jedna prilicno pipava tema ... A i kako se to tacno kradu statistike (interesuje me) - Stavis da ti tvoja skripta za stats kupi iste sa nekog drugog servera ili kako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 E to je i mene zanimalo.. i kako se kradu i malo opshirnija definicija "statistika" za server :) Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 bla neam pojma samo prenosim shta su mi rekli :) uglavnom jednostavno dignesh da server chita statistiku sa stranog.. to se radi sa voodoo stats-om ili sad vec vsp-om.. statistika, pa nije prava statistika vec deskriptivna statistika, i to samo mere proseka - podaci o pucanju, broju odigranih partija, mapa... Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 btw zajebavam se,.. jedino ako sam pogreshno shvatio pa se eunet admin i sbb game admini ipak ne poznaju ili ovi nisu mislili na lika koji se predstavlja kao nucleus.. nebitno.. Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 btw zajebavam se,.. jedino ako sam pogreshno shvatio pa se eunet admin i sbb game admini ipak ne poznaju ili ovi nisu mislili na lika koji se predstavlja kao nucleus.. nebitno.. ← nucleus ili ti chika_deja ;) statistike parsiraju samo lokalne logove, ne znam sta ce mi logovi sa drugih servera ... jedino ako budemo dizali vise quake 3 servera ;) pa kao da mergujemo sve u jedne statistike. i nije bila reklama za eunet vec za eunetov gamer :D sto mu dodje kao isto ;) zoko, mogu tebe da pustim na njih? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts