Jump to content

WOW na modemu? :Pp

Recommended Posts

• 5 weeks later...

Ma kakav bre crni modem ima da ti reze samo tako!!!!Doduse i ja sam imao modem i poneki put mi je radilo sasvim solidno i nisam imao zalbi, ali ponekad ume da bude tako nervirajuce da neces moci da igras sledeca dva dana!!!!!

Zato sam odvojio nesto kesa i kupio ADSL za koji sam platio sam ugradnju i dosad nisam platio ni paru za sate na netu!!??

It is always gonna be like that....

Ma kakav bre crni modem ima da ti reze samo tako!!!!Doduse i ja sam imao modem i poneki put mi je radilo sasvim solidno i nisam imao zalbi, ali ponekad ume da bude tako nervirajuce da neces moci da igras sledeca dva dana!!!!!

Zato sam odvojio nesto kesa i kupio ADSL za koji sam platio sam ugradnju i dosad nisam platio ni paru za sate na netu!!??

to sa seckanjem zavisi iskljucivo od masine na kojoj igras, ja igram na modemu 56k, prosao sam dosta instanci, bio u svim glavnim gradovima, ucestvovao u raid-ovima, nikada mi nije seckalo, moze da pukne veza, to je nesto drugo, ali seckanje je iskljucivo vezano za komp na kome igras, samo je bitno da ti protok bude konstantan, ako nije dodje do lagovanja ali lag nije isto sto i seckanje

i tako ....

moze se igrati na modemu i ja sam ziv dokaz za to. sve sto je rekao /7ETPOC je istina. ja sam imao problema jedino u valey of strenght u orgrimaru pred AH kada vise njih krene da dueluje. e onda ume da mi laguje ali to traje samo kad stojim direktno ispred njih. inace u svim ostalim situacijama radi bez problema. jedino je mala neprijatnost kada ti pukne veza ali to mi se nije desilo vise od 6-7 puta.

modem kao nuzno zlo ce ti zadovoljiti potrebu samo u pocetku, ali u IFu zna da secka i na brzim konekcijama,

ali iritiranje oko pucanja veze je nezaboravno (dok se ponovo logujes vecina pobijenih zivuljki ozivi i onda si u problemu ako ne zelis da se ress)

ali opet jedno su zelje, a drugo realne mogucnosti!!!

u svakom slucaju vredi poceti...

nema te logike koja ce me zaustaviti

MOZESH DA IMASH 1 b/sec ili 1gb/s seckace ti to zavisi ISKLJUCIVO OD KONFIGURACIJE ... meni npr kada laguje mnogo sve radi lepo ja se krecem skacem ali ustvari sve kasni 10 sec ili vishe ... to je sve do konfiguracije ... ( seckanje ) lagovanje je neshta drugo ffs

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Jel ti citash sta ja pishem ... ja imam 64k pa kada ulazim nishta mi ne secka , jer imam jak komp ... to je samo do kompa !

bar ja tako mislim ... ispravite me ako greshim ...

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Jel ti citash sta ja pishem ... ja imam 64k pa kada ulazim nishta mi ne secka , jer imam jak komp ... to je samo do kompa !

bar ja tako mislim ... ispravite me ako greshim ...

da li ti chitash shta si sam napisao?

MOZESH DA IMASH 1 b/sec ili 1gb/s seckace ti to zavisi ISKLJUCIVO OD KONEKCIJE

ok editovacu .... tada nisam bash bio trezan ... mada sam mislio pravilno ... :(

Konekcija na kojoj igram je vishe nego dovoljna ali je komp 1.6Ghz >:P jer igram u igraonici, tako da kad me neko izazzove na duel ili odem u glavni grad ode sve u PM , a to da ironforge secka bez obzira na sve je tachno jer vidim da to pljuju po bllizardovim forumima, to i enchantovanje koje sam ja uzeo :/

E ovako..

Znaci kao sto ste vec rekli jedna stvar je seckanje a druga stvar je lag. Seckanje zavisi pre svega od konfiguracije na kojoj igrate, pri cemu je najvaznije imati dovoljno rama i ok graficku ( <hehe, mada u sustini sve je vazno>,za glatko igranje preporucujem 1g, moze i 512.) Sto se tice laga za to je najbitnija dobra konekcija i dovoljan bandvajt. Ja naprimer igram na 54k modemu ali se najcesce kacim na 44k sto je kao ok( kvalitetna konekcija ali slab bandvajt, usko grlo, :( ). E sada lag je usustini podnosljiv( igram na rp serveru) mada If je mucenje a raidovi 40na40 i vise, su isto patnja...

nije mi jasno da li neke mrzi da citaju sta pise pre nego postuju ili imaju ogromnu zelju da postuju pa pored toga sto su procitali oni i dalje pisu?

SECKANJE bilo u IF bilo u raidu ili bilo gde drugde zavisi iskljucivo od masine na kojoj se igra i nista vise sem toga, a od masine je najvazni ram, pa grafika pa onda sve ostalo, ali ram je najbitniji da bi savladao sve igrace koji se trenutno nalaze u IF ili raid-u ili bilo gde drugde

LAG zavisi od konekcije sa koje se igra, manifestuje se tako sto na trenutak zna sve da stane, pa nastavite odjednom mrtvi ili su svi mobovi oko vas pobijeni ako ste u grupi ili cela grupa pobijena ili ako duelujete pa vas protivnik ubije pre neko uspete bilo sta da uradite ili trcite a svi ostali stoje itd, to je lag ili kasnjenje vas u odnosu na server, kao u kanteru kada vas neko ubije a vi ga na svom ekranu tek vidite

i tako ....