/7ETPOC Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 Imam sistem ali nigde nemam izlas za slusalice koje su mi preko potrebne posebno u nocnim satima pa me interesuje kako bi to sve funkcionisalo sa usb slusalicama? Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 U principu usb slushke imaju svoju zvuchnu atako da bi ti to bilo vishe nego dovoljno. PS: O kojim slushkama je rech? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted May 16, 2005 Author Report Share Posted May 16, 2005 trenutno mi nije bitno koje nego mi je bitno kada ih prikljucim da se cuju samo one, da ne moram da iskljucujem sve kablove od sistema, da li je to tako nesto moguce? ako jeste preporucite neke Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 Mislis da li ce ustekane slusalice da overrideuju recimo zvucnike? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 Mislim da to zavisi od zvucnika - ako imaju izlaz za slusalice na nekom od satelita, onda se zvucnici sami ugase kada prikljucis slusalice. Ja na svojim nemam tako nesto, tako da kada hocu da koristim slusalice (jako retko), moram da ih prikljucim direktno na zvucnu karticu. Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 lucky hotje jer automatski kad detektuje sludze prebaci usb na primarni audio device. inache kod usb slushalica zaobilaziti logitech. preporuchio bih ti plantronics dsp500 ili neki od sennheiser modela (pc145,pc155) u zavisnosti koliko para si spreman da izdvojish. a inache zar je toliki problem da odesh na buvljak i zamolish choveka da ti napravi audio kabl koji tjesh itji u Y, tj jedan kraj da bude u kompu, na ostala dva da se prikljuche sludze i zvuchnici a izmedju da se napravi neki mali switch ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted May 30, 2005 Author Report Share Posted May 30, 2005 nemoj pogresno da me shvatis ali ne volim domacu radinost kod novih komponenti, kad je novo nek bude novo, problem je bio sto me zaslepila lepota zvucnika i nisam obratio paznju na ulaz za zvucnike, jbg zajebao sam, posto mi i sluske trebaju vidim da ove usb ispunjavaju ono sto sam hteo, hvala na savetima za kupovinu Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 Te shto ti je rev preporuchio cesh teshko naci kod nas :] Najpriblizhnije njima su ti oni Logitech modeli koji nisu loshi mada se deshavalu da brzo crknu :] Poz. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts