konfuzni Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 IDEMO PARIS!!!!!!! :)))))) Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 kad si pre stigao da okachish sliku :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 DEBELA KRTICAAAAAAA IDE DA JEDEEEEEEEEEEE KROASANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE dabogda seli sutra da jos vezbaju pa da urade nesto preko gg mrs sad Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 Cestitam KGB-u na osvojenom putu u pariz :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 DEMO FINALE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 Svaka chast KGB! Vezhba se isplatila, al su nijanse presudile kad je bilo najbitnije... Svaka chast takodje mojoj ekipi, gloriji, mighty jagodincima i naravno mladim nadama srpskog cs-a shmekerima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-The_Cl|mber- Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 kada je bilo ono glasanje ja sam nekako znao da ce kgb da osvoji...gg momci i gl u parizu, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JasoN Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 Svaka cast KGBovcima, stvarno ste extra odigrali ! Svaka cast gloriji na takodje lepoj igri , ali falilo vam je malo srece ! Ali najvise moram da pohvalim ekipu smekera koji su dokazali da su nada naseg CS-a, bravo momci, stvarno svaka vam cast ! KGBovci puno srece u Parizu i nadam se da cete dokazati da mozemo da se nosimo sa stranim ekipama ! GL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolelale Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 Ne znam da li mi je draze zbog kgb-a ili zbog sainta najveceg i najvernijeg fana, koji je pre turnira polu sjeban izjavio: "jebiga, ja cu opet da navijam za kgb". poz za sainta i respct za gcv, zasluzeno su bili u finalu i imali svoju sansu. gloria i dalje sabija, ali nisu ozbiljno shvatili trud kgb-teama. respect i za Vf, mislim da su imali vise vere u sebe da bi ostvarili bolji rezultat. komenter za Vuka: nice :) Quote I'm 2 old 4 this shit To sto igramo u lan-u nam je najjace oruzje sto imamo' Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 gg kgb...jeste da sam navijao za 4gl ali svaka vam cast momci... isplatilo vam se vezbanje srecno u parizu p.s.bravo Vf-svaka cast momci Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 GL u Parizu! :D svi ovde pohvaljuju bizu, jeste igrao je extra, ali bata i hyber su tako dobro odigrali... znachi svaka chast! i COMMA i vlada su igrali super, ali bata i hyber po meni najbolje! :D (mada nisam gledao sve mape, smo jednu, ali nema veze :D ) a shto se tiche GcV-a... stvarno svaka chast! pokazali da mogu mnogo vishe nego sto drugi misle ! :D Krvo mi je zbog glorije... ali jbg-a ! poz Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggi Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Znao sam da ce kgb osvojiti dosad sto su uvek bili drugi je bio samo maler idemo sabijaci ps. pariz je skup grad ponesite dzeparac ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 IIDDEMOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GO GO GO KGBBBBBBBBBBBBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "I won't stop I can't stop You can hate me I hate you too You can hate me now.. But I won't stop now Cause I can't stop now!!!!!!!!!!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Bravo za KGB. Respect za GCV ! ! Sjajni ste momci. Confe idemo zajedno da obidjemo Ajfelov toranj!! moratje neko da odrzhava ravnotezhu na drugoj strani tornja.... ;)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake.KGB Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Sad mozete da pricate sta ocete misevi mali !!!!!!!!!! MOZETE DA MRZITE KGB ALI IPAK SMO NAJBOLJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SVAKA CAST SVIMA KOJI SU NAS PODRZHALI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "NIJE IH BILO" . . . NAJJACHI SAMO OPSTAJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IDEMO DO KRAJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SVA SRECA PA TRUJA IMA VEZE U FRANCUSKOJ AMBASADI INACE NE BI STIGLI NA TAKMICHENJE,ALI KAKAV BI ON BIO TEAMLEADER KAD NE BI ZNAO DA CEMO DA BUDEMO PRVI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IDEMO DALJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake.KGB Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 !!!!!!!!!! TRUJA IS THE BEST !!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! KGB TO THE END !!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 o boze sta sve necu procitati sve sve u sve gg kgb mada ja sam navijao za smekere ipak to su moji momci :DD Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 SVAKA CAST SVIMA KOJI SU NAS PODRZHALI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "NIJE IH BILO" . . . May 8 2005, 10:41:20 u ovom slucaju taj neko treci je kgb jer poslednje turnire nisu dobili a ovde ce preci igricu verujte mi. gl debeli eskimu :D i nije tebe niko podrzavao nego debelog bizica ;) Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dripatz Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 UA DOLE VLADA BRAVO MOMCI I GOOD LUCK IN FRANCE p.s. Sta bi bilo tek da je Biza od kuce igrao CS, a ne WoW?!?!!?!? IJAOJ Quote ex-CS player, ex-EVE player, ex-WoW player... Noob overall! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 GL KGB in France. Stvarno mi je zao sto neko od mojih favorita nije osvoji tur pre svih mighty vF (da se tur igrao jedan dan vf bi osvoji tur ipak nisu spavali 40-ak sati pera mislim 70ak sati igrao cs :)))) a tu su 4GL (bio sam 100% siguran da osvajaju tur ...) ,GCV i MOJO ... Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrickStyle Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Svaka chast GcV-u, jebiga u finalu best of luck 4 KGB in France Quote ||If this be error and upon me proved, I never writ, nor no man ever loved. .:: Sonnet 116 ::. || Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlatoPlus|DODGETHIS Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Svaka cast za KGB...Confe sabijacu...Za Pariz da se spremite jos bolje nego za eswc..GG i za GcV i 4GL a posebno za vF....Bilo je dosta dobrih partija na celom turu..Pozdrav jazavci!!! Quote McGulash (Stepa) - U Zemunu zhive 4 choveka: ti (pokazuje na dodza), opti i josh jedan lik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predat0r Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Svaka cast momci ! Isplatilo se vezbanje kao i uvek. Srecno u Parizu! I da mi cuvate ekipu dok ste tamo :P Quote ..::clan Guild::.. ako nisi s'nama lezi dole ! pred1 cleaner & teamleader www.clan-g.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 koje su lazi bile juce na tehnicomu kao kgb puko sa deset razlike! ccc bravo pobednicima i gl u parizu Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predat0r Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 petit Zen i Vlada ljubicica se vracaju u Francusku u nadi da ovaj put nesto i urade ! Srecno im bilo! Quote ..::clan Guild::.. ako nisi s'nama lezi dole ! pred1 cleaner & teamleader www.clan-g.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts