fataNS4life Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 da li ce mi raditi cs 1.6 na 1.2 gigaherca,96 mb rama,32 mb graficka??? Kolika mi je brzina konekcije potrebna za ON LINE??? Quote (\_/) - This is Bunny. (O.o) - Copy Bunny into your signature to help him (> <) - on his quest for world domination. ...evo vam zeka 'ebo vas zeka... %) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 spor procesor, mnogo malo rama, zavisi koja grafichka (imash i ati rage sa 32mb a imash i gf3ti), konekcija za online bar 128k. dakle teshko u svakom sluchaju i ako bude radilo patitjesh se nikad gore. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 Ne kenjaj reve, ja se sećam kad sam ownovao 1.3 na celeronu 300, 128 SDRAM-a i voodoo 3 na 56k. To što ti imaš Sony VAIO je zato što si buržuj a mi obični smrtnici moramo da se snalazimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 vuche, 96 rama. pa to nije bilo ni u vreme kad sam ja pochinjao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 Evo na cemu sam ja terao cs za leto: MB: Neka za koju nikada čuo RAM:64mb Graf:16 MB ne znam koja CPU:Intel celeron na 566MHZ!!!! Tako da opušteno igraj:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 Hmm ta masina bi mogla da tera cs,al betu :) pa pazi meni na 1.7,512ddr,ati 9200 128bit,radi na 70 fps-a,a nekad padne i na 50...(Pricam o 1.6 naravno) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 Kad ti kažem da može.Naravno ja sam samo igrao de_box 1vs1 jer je mala i tu sam imao framerate koji je bio zadovoljavajući. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 Za zadovoljavajucu igru treba ti 1. min: neki amd 2200+ pa nadalje, ili intel sa 2ghz 2. Plocha: da ne bude neka, a la integrusha samo da radi lepo sa ostalim hardware-om 3. Grafika: hmmm ovde su podeljena mishljenja, neki kazu da gf4 mx440 radi posao, ali kad npr padne smoke fps pada znatno. Elem moja preporuka ti je od gf4 titanijum serije pa nadalje, ili kod atija od 9500. 4. Ram: min 256 ali preporuka da bude 512 Elem ochigledno je da tebi treba dosta rama, definitivno bolja grafika ako prichamo o nekoj minimalnoj investiciji. PS: Konekcija moze da bude bilo koja pochevshi od 128, ali pod uslovom da je stalno konstantna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 Stalno konstantna :)))) E ti iz prvog posta...radice ti al neces moci da se igras. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fataNS4life Posted May 12, 2005 Author Report Share Posted May 12, 2005 to i ja kontam ali pokusacu pa sta bude konekcija za net mi je 512 kbs konstantna! Quote (\_/) - This is Bunny. (O.o) - Copy Bunny into your signature to help him (> <) - on his quest for world domination. ...evo vam zeka 'ebo vas zeka... %) Link to comment Share on other sites More sharing options...
p|'_'|q Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 kad smo vec kod toga ja imam jedan problem !!!! cs mi nikada neprelazi 59 fps !!! znam da nije do masine imam : amd : 2000 + 512 mb GeForce 5200 128mb !!!! mislim da treba da se otkljucaju drajveri za open gl !!!! ali ne znam kako to da uradim na ovim drajverima [v61.21] ako neko zna kako se ovo otkljucava u ovim drajverima ili zna na kojim drajverima moze da se otkljuca bilo kako ..... neka pomogne plz !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fataNS4life Posted May 12, 2005 Author Report Share Posted May 12, 2005 postavi topic lakse ce ti odgovoriti pre ce videti!!!! ja nemam pojma i mene muci CS! Quote (\_/) - This is Bunny. (O.o) - Copy Bunny into your signature to help him (> <) - on his quest for world domination. ...evo vam zeka 'ebo vas zeka... %) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 Stalno konstantna :)))) E ti iz prvog posta...radice ti al neces moci da se igras. Mislio sam na wireless Imash isdn koji i sa 2 kanala ne moze da izvuche konstantan ping Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fataNS4life Posted May 12, 2005 Author Report Share Posted May 12, 2005 aha ok jebi ga! imam kablovski net znaci nistra od igranja i ako ga pokrene komp?! Quote (\_/) - This is Bunny. (O.o) - Copy Bunny into your signature to help him (> <) - on his quest for world domination. ...evo vam zeka 'ebo vas zeka... %) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 aha ok jebi ga! imam kablovski net znaci nistra od igranja i ako ga pokrene komp?! aman ne-konstantna brzina se odnosi na wireless i isdn na cable radi extra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fataNS4life Posted May 12, 2005 Author Report Share Posted May 12, 2005 ok hvala vec sam se skenjao da nema nista od moguceg igranja. Quote (\_/) - This is Bunny. (O.o) - Copy Bunny into your signature to help him (> <) - on his quest for world domination. ...evo vam zeka 'ebo vas zeka... %) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 moze i wireless da shljaka konstantno, secam se kad mi je ping na tehnikomu bio 30, uuu to su bila vremena :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 Za zadovoljavajucu igru treba ti 1. min: neki amd 2200+ pa nadalje, ili intel sa 2ghz 2. Plocha: da ne bude neka, a la integrusha samo da radi lepo sa ostalim hardware-om 3. Grafika: hmmm ovde su podeljena mishljenja, neki kazu da gf4 mx440 radi posao, ali kad npr padne smoke fps pada znatno. Elem moja preporuka ti je od gf4 titanijum serije pa nadalje, ili kod atija od 9500. 4. Ram: min 256 ali preporuka da bude 512 Jel mi pricamo o istom onom CSu sa kraja proslog veka ili je neki drugi u pitanju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 Jel mi pricamo o istom onom CSu sa kraja proslog veka ili je neki drugi u pitanju? Cs pochevshi od bete pa sve do 1.5 verzije mozesh da pokrenesh na 300mhz sa 64-96 rama [mada ubistvo je igrati na toj mashini ako mislimo na konstantan fps], sa cs 1.6 ostao je isti engine ali i nove texture na modelima i kompleksnije mape doveli su i do male zahtevnosti. To ne znachi da sad ne mozesh da igrash cs 1.6 na kompu od 800mhz i 128sdram-a, ali kad ti izadje igrach i fps pochne da varira na enginu koji je star 6-7god, normalno je da necesh da igrash na toj krsh mashini. Sad je isti sluchaj sa cs:s, za neko lepo igranje [konstantan fps] morash da imash gf6800 ultra u kompu shto je normalno retko vidjena stvar na ovim prostorima. Normalno nekoga je briga za fps u cs-u, ali svako ima svoje mishljenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fataNS4life Posted May 14, 2005 Author Report Share Posted May 14, 2005 ok znaci tesko ce da radi,secice,grafika ce biti ocajna,.....(nacice se jos nesto) jedino sto valja na mom kompu onda je net. jebi ga vreme je za drugu masinu ,a ova ce vec da zavrsi negde Quote (\_/) - This is Bunny. (O.o) - Copy Bunny into your signature to help him (> <) - on his quest for world domination. ...evo vam zeka 'ebo vas zeka... %) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts