Jump to content

Zadaci.

byp_

Recommended Posts

Lik iz grupe sa kojim idem na PMF bejase 2. na olimpijadi iz matematike u Atini. Prosle godine. Pa ne znam. Mozda bi nekoga interesovalo kako izgledaju zadaci na toj olimpijadi da lome mozak malo? Mogao sam da stavim u naucni deo foruma, medjutim kapiram da ovde moze vise usera da ih vidi.

Enivejz. Bilo kako bilo.

Zadaci :

Prvi dan:

1. Neka je ABC nejednakokraki trougao. Krug sa centrom O nad prečnikom BC seče stranice AB i AC u tačkama M i N redom. Simetrale uglova BAC i MON seku se u R. Dokazati da se krugovi opisani oko trouglova BMR i CNR seku na du

69869493_l.jpg

i fuck my fans.

au bre ... gado sam se istripovao :) Matis nesto mnogo negotivim, ali opet i nisam toliko los :)

enivejz, mnogo sam srecan sto sam vec svu matamatiku na ekonomskom skinu sa grbace, tako da me u "zivotu" vise neko "vezbanje zadataka" nece videti :)

sex, drugs and bio food!

• 3 weeks later...

e matis .. ako nesto mrzim to je matis... i uopste mi je glupo sistem rada i na kolokvijumu sto imamo 4 sata sedis radis.. pa da si zozina majka ne bi imao koncentracije za ceo taj period

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

matematika u shkolama i faxovima (vecini) uopshte nije fun jel se svodi na shablone i izuzetke .. sad ce neko reci na muci se poznaju junaci ili neshto u tom kontekstu al to ne poriche ovo shto sam gore rekao .. a da ne pricham da je sposobnost profana da istu priblize ucheniku/studentu ravna 0

za "zanimljivu" matematiku morate da budete chlan nekog udruzenja tipa: petnica, arhimedes ili sl .. ili da studirate PMF ako ste bash toliko zagrejani za istu oblast =)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater