awd Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 1. Pod koju foru ste onoliko smanjili sliku? 2.U nekim scenama se ubrzava i usporava(za ubrzavanje dem_speed 2, a za usporavanje ??) 3.Ako mozhete da mi malo blizhe objasnite one programe(koji je za shta...) 4. 'de ima da se skine ona mentalna zika WarpBrothers? 5.Linkovi za one programe Za sada toliko, izvinite ako smaram, ali imam jaku zhelju da napravim TREJLER:) Poz i hvala unapred!! :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gun_!3ts Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 (2) imash podeshavanja dem_speed 1/2/0.5/0.25/4 (3) u principu ti je glavni Sony Vegas video 5.0b on je za rendering i maltene sve sitnice virtual dub je klasican program za konvertovanje i sl. imash tu i fraps koji sluzi za vadjenje video klipova iz cs-a ql (ql mali programcic) pa zatim particle illusion 3.0 za efekte 3d itd. maya 6.0 za pravljenje animacije kao i 3dmax 7.0 ima josh ali mrzi me da pishem :D (4) snadji se.. (5) takodje Quote ------------------ Tajna je u oblachicu !!! Glade Micro-spray Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 elem 1. Slika se moze smanjiti na video match-u 2. Foru sa usporavanjem mozesh praktikovati u vegas-u (za demoe dem_speed 0.5, 1, 2 i 4) 3. Video match ako ocesh da praktikujesh startmovie foru u konzoli, mada ja bi ti preporuchio fraps (jednostavan, i necesh imati problema sa slikom za dalju montazu) 4. Ares, Kazza bilo koji p2p program 5. Vegas Aktuelna je sad shestica Video mach Fraps Poz GL sa trailerom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
awd Posted May 5, 2005 Author Report Share Posted May 5, 2005 ma znam da mozhe u videomatchu, al ne mozhe onolko k'o na hitout :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 Hitout je radjen na tu foru sa sechenjem Shto se tiche tutorijala za vegas -> www.moviemakers.nu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 takodje valja pomenuti da je izashla nova verzija vegasa 6.0a http://www.hitsquad.com/smm/programs/Vegas_Video/ pa ko ima para za lichensu(oko 500e) neka izvoli.... Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxuzz Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 takodje valja pomenuti da je izashla nova verzija vegasa 6.0a http://www.hitsquad.com/smm/programs/Vegas_Video/ pa ko ima para za lichensu(oko 500e) neka izvoli.... ili jednostavno nadjes CD key negde na netu :) Quote blabla, signa, blabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 ili sacekas pa narezes xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
awd Posted May 7, 2005 Author Report Share Posted May 7, 2005 hm... jel mi se chini il vi to skretjete sa teme a ?:)) A pitanje ostaje isto, KAKO BWE DA SMANJIM SLIKUUUU ? ::))) a pomagajte :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 video mach,ACDSee... npr. ACDSee..Otvorish sliku idesh na Tools >Resize i to je to :) Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
awd Posted May 7, 2005 Author Report Share Posted May 7, 2005 subo, a da nemash ti mozhda ACDSEE -13 a ? btw, ja li sam mentalan da 16000 slike tako smanjujem ? P.S. znam da znash al mi netje kazhesh :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxuzz Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 nadji irfanview program. pizdarija je, imas i batch convert. tj da konvertujes vise fajlova od jednom. nisam siguran da li mozes da menjas velicinu ne kontam koju sliku hoces da smanjis ? ako je do rezolucije filma tvog, samo je renderuj pod manjom. Oo Quote blabla, signa, blabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 Možeš i da napraviš akciju u PS-u i odradiš to grupno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts