Snou^ Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 @all above :) ma nije za mene. Ja vec nekih 10-11 godina pratim anime vise manje. Nego me je zacudilo za Eva, sto se tek sada komentarisalo itd, doduse nebitno je posto svako ima svoj put otkrivanja anime-a. I znam da ima brdo zanrova, i mainstream i non mainstream stvari itd itd. Ali svaki zanr ima par komada koji su must see, ako nista zato sto su kultni na neki nacin. No, razumem da je ovo samo definisanje i kategorisanje stvari a to je uvek lose :$ no. Rajt. Neko ce pitati pa ce mu se reci. No mattrz. Nego gledao Sam previewove za fall 2009 anime, sta ste gledali skoro? Sorry za istripovan txt pisem sa moba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=10984 Nastavak, koji ce verovatno pasti nize od prvog koji nije bog zna sta bio. Ali eto, cisto info... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 http://isohunt.com/torrents/?ihq=First+Squad Vidim neke screenere ali ima dva tri neproverena, pa ako ti nije mrsko daj se na posao. ;) Da pomognem, ja cu da skidam [izumi] ti marnjavaj nki drugi pa da podelimo utiske kroz dan-dva. aj tek sam sad videla tvoj post stavicu neki drugi a ako neko nadje kul nek javi koji je valjan torent @all above :) ma nije za mene. Ja vec nekih 10-11 godina pratim anime vise manje. Nego me je zacudilo za Eva, sto se tek sada komentarisalo itd, doduse nebitno je posto svako ima svoj put otkrivanja anime-a. ma znam ja vec sto godina da je Eva must see nego nekako tek je sad doshao na red sticaj okolnosti shta da ti kazem meni se par naslova npr od Fatboya uopshte ne dopada, sve zavisi od osobe do osobe a te must see znaju i noobovi kapiram @uare meni prvi isto nije neshto posebno tj ochekivala sam bolje al ipak cu da skinem oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 [izumi] First Squad audio/video/sub - 10 A crtani... Ne znam sta da kazem, zanimljiv pristup imaju. Koliko sam shvatio postoje istorijske cinjenice o nekim stvarima koje se pominju ovde. Nije da verujem u te to ali lepo su docarali, mada je kao i vecina filmova info u nekim momentima nedorecen i prenabacan. Cisto da pomenu, ali nemaju vremena da detaljisu. Ruski kao dub. Nije mi smetao, za promenu od klasicnog japanskog jezika u anime crtanim filmovima doneo je novosti za ushi ako nista vise, valjda nostalgija za onim matorim ruskim bajkama koje je sigurno svako gledao, barem jednu-dve. Nem' pojma sta da kazem za overall...Mozda zato sto sedim bolestan i malaksao kuci prijao mi je crtani, u nekim drugim trenucima mozda ne bi, 'ebem li ga. Nije dosadan, par cinjenica/scena su zasmetale, moze preporuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 (edited) Canaan DL Verovatno cu da probam da gledam. Ima smek par animea koje su me privlacile ranije i uglavnom su bile solidne ili iznad. Fail nije iskljucen naravno ^_^ Edited November 14, 2009 by uarewhatuare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 obichno konsultujem anidb zbog onih tagova i tako retko pogreshim :) oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitCrit Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 (edited) Topla preporuka za Vampire Hunter D : Bloodlust za retke koji ovaj anime jos nisu gledali. Za mene , koji ne mogu da kazem da sam gledao mnogo anime izdanja i da sam poznavalac , Bloodlust je najbolja anime koju sam do sada gledao.Dobar je i prvi deo , ali ipak kvalitet Bloodlust-a je nesto retko vidjeno.Kvalitet u svakom obliku , likovi , prica , muzika , tempo , pa i na kraju krajeva i sinhronizacija na engleski (mada ponekad ne deluje uverljivo) i itd. Ne znam zasto nije na top10 listi koju je Fatboy gore linkovao.Kvalitet Bloodlust-a je za mene jos neprevazidjen. Edited November 14, 2009 by HitCrit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 (edited) Dobar je al,nije top 10 kod mene. Sto se tice Fatboy liste,samo 3-4 ostvarenja su mi kod njega ok.Jebiga razlikuju nam se ukusi. Edited November 14, 2009 by Katsu Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Da da daa d! Setio sam se Jel gledao neko, Basquash! i Shangri-la ? Gledao sam pre par meseci prve 3 epizode - tada su izasle - ali nije moglo mnogo da se kaze na osnovu njih. Sad se premishljam da vidim ostatak, ne znam ni koliko je izaslo za sada. Sa fatboy-ove liste, tipa gledah sve ali u srcu mi je samo 4 komada od tih 10. Ukusi, ukusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 ljudi, ono nije moja TOP LISTA naslova vec samo recenzije koje sam STIGAO DA URADIM do sada sto ne znaci da Vampire Hunter D ne treba da bude tamo kao i jos mnogo drugih naslova... nadam se da cu imati vremena pa lagano sve sto zelim da opishem i okacim tu... Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Fatboy Hepo Kocka :* hihihi oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 First Squad - dobar, ali ne toliko koliko sam ochekivala, plus deluje nedovrsheno oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 el ima u HDu negde First Squad? Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 bacite pogled na muzika podforum ;) oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 aa do jaja :D Mislim da je vreme da loadujem Jpop / anime ost playlistu. Otis'o bi da sam u BGdu, nisam ni znao da neko ovo pusta ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Sinoc odgledao First Squad, pored svih onih trejlera i najava mogu reci da sam blago razocaran :/ Interesuje me samo dal se ovo delimicno bazira na nekim istinitim cinjenicama from real life ili je cela prica u potpunosti imaginarna ? infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 gledam Kino no tabi i super mi je nego josh nisam skinula sve epizode pa sad chekam oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Kino je super. Ja sam nastavio sa One Piece,tako da je to jedino sto gledam sad. Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 gledam Mokke al neshto mi je njanjav ne znam opet dal da prekinem il ne oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 Krenuo 07 Ghosts, izmedju neke oridinarno zamrsene price i predvidivih dijaloga iscekivalo se samo kada ce se dva glavna lika zazvaliti... I'd skip this if i were u, too much fag love :( infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Ja odgledao to samo zbog borbi. I najverovatnije cu da odgledam i drugu sezonu kad izadje isto zbog borbi. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 fajt fajt! sasuke vs itachi vrnjaoooooooo.... samo da ne razvuku na 5 jebenih epizoda... za sada se fajtaju vec drugu a nadam se da u trecoj zavrsavaju Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 gledam red garden, pricha nije losha crtez nije bash u manga fazonu malo me to nervira, valjda je stvar navike ne znam oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Sasuke umire ! Anyway,Dz jel si odgledala ti Kurenai ? Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Katsu, ti NISI ODAVDE, jel? Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts