fatboy Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 NESTANI SA ANIME TOPIKA !!! Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Kurozuka: Interesantno je da je cenzura veoma minimalna. Skoro da je nema. Pogledao sam prve dve epizode. Mogu samo da kazem da su mi prosle poput 15 minuta. Sto je dobro naravno. Na samom kraju druge epizode bio sam u totalnom zbunu. Prava scena u pravom momentu. Dobija sansu kod mene definitivno. Malo je epizoda, ne moze bogznasta da se ocekuje, ali nadajmo se da ce liciti na nesto. Tvorac Shigurui-a je pokazao da zna znanje u 12 komata. Videcemo ove... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Meni je Kurozuka prosek. Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 I ne bio ti prosek nakon Shiguruia. Prica moze da bude zanimljia. Valjda mi je to zagolicalo radoznalst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 (edited) Sta znam. Gledam Tenpouibun Ayakashiayashi. Edited January 14, 2009 by Katsu Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 pochela i smorila se: Ai yori aoshi i love hina..... sranje ali zato Seirei no Moribito - Guardian of the sacred spirit pogledajte obavezno!! epic, fantasy, combat.. Dobro uradnjena plus pricha plus onaj neki ghibli sharm mada mislim da nisu oni radili oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 (edited) Seirei no Moribito - Guardian of the sacred spirit pogledajte obavezno!! epic, fantasy, combat.. Dobro uradnjena plus pricha plus onaj neki ghibli sharm mada mislim da nisu oni radili Bilo pre 6-7 strana. Jeste dobar. Tebi je Kurozuka prosek Katsu!? Seru za medalju bre! Imali su neku ideju koja je prsla onog momenta kada se Kuro latio pistolja prvi put. Da ne pominjem akciju na motoru. Svasta... Nemam reci da opisem razucarenje. Edited January 14, 2009 by uarewhatuare Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 naruto new one........ and soooo oooonnnnnnnnnnnnn..... mirishe mi sve na neko ozbiljno krljanje... al ne verujem, mozda ce malo carnagea da ubace cisto da nas razbude... nema tu ozbiljnog sranja dok mali plavi ne izvali novi skil pored onog matorog sexomana Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Nesto mi govori da nisi odgledao 92 epizodu koju je izbacio Dettabayo :). Ili se negde jos pojavila 92 epizoda ? Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Dattebayo je pod blagim pritiskom Viza definitivno i stopostotno abortovao sa prevodom Naruta, permanet deal. Vise reci ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Od kad je jos to, pa normalno da ce da obustave kad nema smisla da prevode nesto na cemu vec rade profi prevodioci i samim tim ceo fansub gubi smisao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 profi prevodioci, rofl gledao sam ripove par zvanichno prevedenih animea, i moram reci da su mnogo gori od hi-end fansub grupa. sve se svodi na poshtovanje autorskih prava, na osnovu kojih su fansub grupe ostavljene na miru sve dok ne izbijaju kesh iz dzepova firmi koje kupe distribuciona prava van japana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Amin. Ajde da kupe pravo za distribuciju bez menjanja sadrzaja ali ovi kad otkupe prava u 99% slucajeva iseku pola stvari ili izostave u prevodu. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Nesto mi govori da nisi odgledao 92 epizodu koju je izbacio Dettabayo :). Ili se negde jos pojavila 92 epizoda ? WAT? Pa odgledah 92gu, zato sam i bacio post...... a prevod je by HorribleSubs.... ok prevode, sasvim solidno... Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 WAT? Pa odgledah 92gu, zato sam i bacio post...... a prevod je by HorribleSubs.... ok prevode, sasvim solidno... Prevod nije HorribleSubs vec prevode prevodioci profi, HorribleSub samo uzima prevod i bolji kvalitet RAW snimka pa namesta taj sub. Uzimaju sub direktno sa crunchyroll streama i samo ga stavljaju na kvalitetniji video snimak. profi prevodioci, rofl gledao sam ripove par zvanichno prevedenih animea, i moram reci da su mnogo gori od hi-end fansub grupa. sve se svodi na poshtovanje autorskih prava, na osnovu kojih su fansub grupe ostavljene na miru sve dok ne izbijaju kesh iz dzepova firmi koje kupe distribuciona prava van japana. Sub je sa crunchyroll streama ako ti se ne svidja njima se direktno zali :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 ne rachunam narutardirana anime ostvarenja, pricham o ozbiljnim fansub akcijama poput Ergy Proxy i GitS gde su subberi uz svaki pojam dali i objashnjenje, i u sluchaju EP i ceo blok teksta koji objashnjava jebeno pozicioniranje statua u sobi i gomilu drugih sitnica koje bi promaklo ogromnoj vecini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Ergy Proxy Capt'n i can't find that one thar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Uopste ne mislim da su loshe odradili nove suboveza naruta... dapache, nalazim da su podnatpisi zacjelo na razini !!! Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Bah, ja skinuo AnimeBento verziju. Font je previse kolorican ali gledljivo, jedino sto pojma nemam koliko je tacno odradjeno. Nekad sam se zanosio mislju da krenem da ucim Japanski, nikad nisam verovao podnapisima :) Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Pa uzmi da ucis posebno ako ne znas ni jedan jezik vise sem engleskog :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Karin odgledan vrlo simpatican anime , malo (vishe) komedije malo serious , od svega po malo :D Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Perverted Hermit ftw! Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Capt'n i can't find that one thar! sucky sucky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 dopao mi se film iz 79-81 godine zamislite Galaxy expres 999 tj ima puno tih filmova ja imam 3 neka al prvi je super takodje Gunslinger Girl, sad skidam 2 serijal i ove oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trava Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 (edited) jel neko video ovo Afro Samurai: Resurrection Trailer http://www.youtube.com/watch?v=KeCCUzf6UXU ako nekoga interujese ovo mu link da skine http://www.mininova.org/tor/2218634 Edited January 26, 2009 by Trava KHHH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts