Trava Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 Dobro su uradili gundam 00 samo su usrali sto su stavili neke likove koje nemaju nikakve veze sa pricom ali ako hocete da gledate gundam 00 savetujem vam da sacekate sledecu godinu i da ga ogledate zajedno sa sezonom 2. KHHH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 (edited) Odgledah Ergo Proxy,krajnji utisak 6.8/10.Posto znam da dosta ljudi daje jako velike ocene ovoj seriji par reci: Mislim da sam sasvim dobro shvatio celu pricu i zaplet.Ne mogu reci da serija nije dobra,ali ima toliko bezpotrebnih stvari koje se samo nabacuju.Velike kolicine filozofskih referenci koje nemaju potrebe da budu u seriji.Likovi su suvishe "prazni" kroz 23 epizode su malo razvijeni,jednostavno me nije potresalo ako im se nesto desi.EP ima solidnu temu koja "drzi" vodu,ali nije samo to dovoljno da bi serija bila dobra.Jedan quote sa kojim se slazem:"Ergo Proxy is the perfect example of how to start a show, and an even more perfect example of what goes wrong when you sacrifice character and plot for the sake of theme." My 2 cents :) Spreman sam za debatu :P Edit: Sledece-Spice and Wolf i Gundam. Edited April 20, 2008 by Katsu Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Code Geass zavrsen (tj sezona 1), vrhunski shit :D Pricha koja je vrlo zanimljiva , cak i mozda sa neke strane i pomalo realna.Vrlo zarazna serija koju na zalost krasi poprilicno tupava zadnja epizoda (tj nerazresenost glavne radnje) ali dobro posto je pocela druga sezona poprilicno je jasno sta se sada desilo. Jedna VEEEEELIKA preporuka ako nemate sta trenutno da odgledate. Sledece na redu je jedan old school - Slayers :D Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Zanima me ko je od vas gledao GITS od KAA i od neke druge grupe.Kolika je razlika u prevodu ? Posto je KAA prevod sa usa dvd-a tako da sigurno fali dosta stvari. Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Odgledah Ergo Proxy,krajnji utisak 6.8/10.Posto znam da dosta ljudi daje jako velike ocene ovoj seriji par reci: Mislim da sam sasvim dobro shvatio celu pricu i zaplet.Ne mogu reci da serija nije dobra,ali ima toliko bezpotrebnih stvari koje se samo nabacuju.Velike kolicine filozofskih referenci koje nemaju potrebe da budu u seriji.Likovi su suvishe "prazni" kroz 23 epizode su malo razvijeni,jednostavno me nije potresalo ako im se nesto desi.EP ima solidnu temu koja "drzi" vodu,ali nije samo to dovoljno da bi serija bila dobra.Jedan quote sa kojim se slazem:"Ergo Proxy is the perfect example of how to start a show, and an even more perfect example of what goes wrong when you sacrifice character and plot for the sake of theme." My 2 cents :) Spreman sam za debatu :P Edit: Sledece-Spice and Wolf i Gundam. Sad si me izlerao. Davno ga gledah, ne secam se svega. Jedino se slazem kod likova i nerazradjenosti. Mogli su brdo minuta iskoristjenih za bespotrebne dialoge da preusmere u tom pravcu, jebiga.:\ A filozofija je bila na mestu, barem koliko me secanje sluzi. Ona biblioteka je bila kewl epizoda npr. Cinjenica-imaju materijala za 20ak epizoda vise i to nisu iskoristili. @Code geass Jebote nisam mogao da zavrsim to.O_o Previse je glavni baja namrstenog lica i sledbenici preplashenih ochiju. Crtez da ne pominjem. Klishe takodje. Pogledao sam 5-6 epizoda i ne mogu da se nateram da krenem dalje, a bleji mi na HDDu. @GITS Prva i druga sezona su prevedene lepo, samo ne znam koja je grupa u pitanju, moracu da bacim oko kad dodjem kuci pa cu se vrnem ovde. Inace koja god da je, u pitanju je nekih 170MB po epizodi, koliko znam ti full HD viewer. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Pa fazon za geass je sto je lik skoro pa kopija Lighta iz Death Note-a , sa predvidjanjem 3 poteza unapred , sto daje shmek pogotovo ako su ljudi ljubitelji likova kao sto je Light, ali i zanimljiva je pricha, mozda prvih par epizoda smaraju ali je kasnije pure pwnage (da ne pominjem par zadnjih koje su mind overkill) Slayers su premnogodobri :D ostao mi je jos samo Slayers try par zadnjih pa prelazim na Those who hunt elves :D Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Pa fazon za geass je sto je lik skoro pa kopija Lighta iz Death Note-a , sa predvidjanjem 3 poteza unapred Shame on u. :P Zato me je i drzalo tih 5-6 epizoda. Ali poste je pre Geass-a stigao DN pred moje oci, vec je popunjeno mesto. A i penart je bolji, jako bolji. Ovaj CLAMP fazon me kida neopisivo. Podneo sam ga kod X jedino, tada sam jos uvek bio anime noob. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 @GITS Prva i druga sezona su prevedene lepo, samo ne znam koja je grupa u pitanju, moracu da bacim oko kad dodjem kuci pa cu se vrnem ovde. Inace koja god da je, u pitanju je nekih 170MB po epizodi, koliko znam ti full HD viewer. :P Ajde bas vidi...sigurno je LMF(laughing man fansub)u pitanju,posto sam siguran da on ima mnogo bolji prevod nego ova dvd izdanja od KAA. HD viewer :P samo one serije ciji je prevod dobar u dvd izdanju,a malo je tih. Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 ^ Malo kasnim, jebiga. Anime Junkies je radio fansub prve sezone ako ti treba i druga, reci, pa da kopam po fiJokama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Bleh AJ shit :P Nista nashao sam vec torrente(Aone-LFM).Takodje izashao je od THORA HDTV druga sezona,a sto je najbolje oni rade i prevod nisu kao KAA da samo ripuju DVD. Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 THORA smrdi sa svojim prevodima na pokojnog pacova koliko ja znam. O_o Usrali su appleseed 2 neopisivo jbt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Jel ?? eto vidis...mater mu zasto li im ljudi daju dobre ocene,moguce je samo zbog kvaliteta slike.Userem im se u rating onda. Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Nadji par postova iznad gde sam peglao po appleseedu, dao sam primer prevoda fraze/reci arigatou by THORA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Ajde sad jel valjda se skida taj Code Gblabla ili ne ? :) Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniblas666 Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 ljudi zna neko da ima neki download za anime Granzort?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teca_boom Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 ljudi zna neko da ima neki download za anime Granzort?????? Ako si na SBB-u nije problem. Poshalji PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Pogledao TTGL prvu sezonu. Ko ima nesto protiv serije neka se spremi za TTGL URUTRA MEGA UAREWHATUARE DURIRU KICKU SHOTO PUNCHU des!!1 A satju i drugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Ok pogledao sam i drugu sezonu. Ima momente ali je generalno sranje. Veliko sranje. Usrashe ga kao malo dete pelenu. A bilo je potencijala. Ako neko 'oce da gleda, preporuka je da ostane na kraju prve sezone. :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 (edited) Umm...ne znam zasto si razdvojio na 2 sezone ? TT je dobar,ali nije bas toliko dobar kakvim ga ljudi prikazuju imo. Anyway...pre par dana odgledao BACCANO! Cekao sam da izadje cela u dvd izdanju(7epi izbaceno) nisam hteo da pocinjem da gledam ranije,ali jebiga. Serija je brutalna.Pored Seirei no Moribito jedna od boljih iz 2007,sa jako zanimljivim sistemom prezentovanja price.Zabavna serija i svih 13 epizoda su ok. Edited April 30, 2008 by Katsu Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Umm...ne znam zasto si razdvojio na 2 sezone ? TT je dobar,ali nije bas toliko dobar kakvim ga ljudi prikazuju imo. Anyway...pre par dana odgledao BACCANO! Cekao sam da izadje cela u dvd izdanju(7epi izbaceno) nisam hteo da pocinjem da gledam ranije,ali jebiga. Serija je brutalna.Pored Seirei no Moribito jedna od boljih iz 2007,sa jako zanimljivim sistemom prezentovanja price.Zabavna serija i svih 13 epizoda su ok. Paaa... Satro 7 godina kasnije ovo, ono. Ok zajebao sam se. :P Sve u svemu prica nakon 7 godina smara. Ae bacam baccano na dl. Kome da verujem ako ne tebi. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Ma kul,shvatio sam...nego sam u trenutku istripovao da si gledao nesto sto ja nisam :) Baccano gledaj svih 13 odjednom. Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Ma TTGL je izivljavanje koliko je dobro , ali na kraju prve "sezone" (tj pre ovih 7 god kasnije) da se tamo zavrsilo bilo bi previse happyend za anime , ciji je cilj da te uvek casti "gorkom" pobedom xD Samurai Champloo je pokupio sve reci hvale od mene :D Poprilicno zanimljiva stvar , mada cesto umeju da ubiju u pojam sa smaranjem ali sve u svemu vredi odgledati Sad sam se dohvatio Fate Stay Night , prvih par epizoda je vrlo zanimljivo , mada je glavni lik preveliki sissy(spellcheck) i neki ultimativni dobrica da bi bio adekvatan za onakvog servant-a , ali opet ne bi bilo zanimljivo da nije takav xD Javljam utiske ... @ Storm Code Geass je vrlo dobra stvar u moru anime-a , vredi da "bacis" vreme na seriju , ali obavezno skini i prve 2 epizode iz drugog serijala , posto je kraj prve sezone bio poprilicno tupav , i u te dve se vecina stvari objasni! Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 FSN je meni bila odlichna manga, tako da cu morati da pogledam i anime Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Ma TTGL je izivljavanje koliko je dobro , ali na kraju prve "sezone" (tj pre ovih 7 god kasnije) da se tamo zavrsilo bilo bi previse happyend za anime , ciji je cilj da te uvek casti "gorkom" pobedom xD Samurai Champloo je pokupio sve reci hvale od mene :D Poprilicno zanimljiva stvar , mada cesto umeju da ubiju u pojam sa smaranjem ali sve u svemu vredi odgledati Sad sam se dohvatio Fate Stay Night , prvih par epizoda je vrlo zanimljivo , mada je glavni lik preveliki sissy(spellcheck) i neki ultimativni dobrica da bi bio adekvatan za onakvog servant-a , ali opet ne bi bilo zanimljivo da nije takav xD Javljam utiske ... @ Storm Code Geass je vrlo dobra stvar u moru anime-a , vredi da "bacis" vreme na seriju , ali obavezno skini i prve 2 epizode iz drugog serijala , posto je kraj prve sezone bio poprilicno tupav , i u te dve se vecina stvari objasni! ty Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 (edited) Ma TTGL je izivljavanje koliko je dobro , ali na kraju prve "sezone" (tj pre ovih 7 god kasnije) da se tamo zavrsilo bilo bi previse happyend za anime , ciji je cilj da te uvek casti "gorkom" pobedom xD Samurai Champloo je pokupio sve reci hvale od mene :D Poprilicno zanimljiva stvar , mada cesto umeju da ubiju u pojam sa smaranjem ali sve u svemu vredi odgledati Sad sam se dohvatio Fate Stay Night , prvih par epizoda je vrlo zanimljivo , mada je glavni lik preveliki sissy(spellcheck) i neki ultimativni dobrica da bi bio adekvatan za onakvog servant-a , ali opet ne bi bilo zanimljivo da nije takav xD Javljam utiske ... @ Storm Code Geass je vrlo dobra stvar u moru anime-a , vredi da "bacis" vreme na seriju , ali obavezno skini i prve 2 epizode iz drugog serijala , posto je kraj prve sezone bio poprilicno tupav , i u te dve se vecina stvari objasni! Da je izivljavanje-jeste, ali nema leba da je toliko dobro. Mozda da su napravili malo vise epizoda i taj 'drugi deo' podobnije razradili, licilo bi na nesto. » Click to show Spoiler - click again to hide... «Jebote oni su u dve epizode pred kraj poubijali ceo tim koji s' pocetka bio sa njima. Ne ide to tako... Da ne davim, ima tu jos par stvari, bla bla. Svako ima svoje misljenje. ^^ Champloo ftw :D Edited May 2, 2008 by uarewhatuare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts