< x3m > stepa Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 terori - to nije vasa igra ct - pistoljka extra , dobre ste partije vukli ali nook je prokenj "highl1" - lol za sisajte ga u svakom slucaju gg i gl u nastavq takmicenja Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 stepa smrda gg 4gl :(( steta ! lepo ste igrali do 8 - 3 Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 GG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 ali nook je prokenj Ne bih se složio.Čova sabija. P.S.Koji je bio rezultat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicpe Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 izvinjavam se unapred zbog ovog off posta - vratite se na 1 stranu ovog topica , branko je dao screenshot ko igra za virtus , svaki dan trubite kako vam je veliki ping kad izgubite neki mech a pogledajte malo koliki je bio virtusu pa su otkinuli neke likove !!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 P.S.Koji je bio rezultat? 19-11 http://download.esl-europe.net/matchmedia/...120/3761851.jpg - Round 1 http://download.esl-europe.net/matchmedia/...120/3761879.jpg - Round 2 GG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 izvinjavam se unapred zbog ovog off posta - vratite se na 1 stranu ovog topica , branko je dao screenshot ko igra za virtus , svaki dan trubite kako vam je veliki ping kad izgubite neki mech a pogledajte malo koliki je bio virtusu pa su otkinuli neke likove !!!!! Ne bih da zvuchim kao da opravdavam 4gl, iz prostog razloga shto su odigrali veoma dobro i nema razloga da im bilo ko neshto prigovori, ali poredjenje zaista nije na mestu. Virtus je virtus, a team+ je ekipa za koju je retko ko ikada chuo na ovom forumu... Porediti ove nesretne slovake sa x4team je zaista nonsens. I to nema veze sa pingom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicpe Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 nisam mislio na gloriu oni su likovi najjaci nego na repku , glorija gg svaka cast !!! samo tako nastavite ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura. Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 ma dobar mec bio mada je moglo i bolje ipak x4team je jaka ekipa i bilo je jasno i pre meca da su male sanse da 4gl dobije ovaj mec ali nema veze!!! gg za obe ekipe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 bilo je jasno i pre meca da su male sanse da 4gl dobije ovaj mec ali nema veze!!! gg za obe ekipe Pa ako si gledao mech , mog'o si da vidish da su imali 8-0 kao CT - i shansu da ih dobiju...Tako da je bolje da komentarishesh njihovu igru i greshke nego da prichash kakve su im shanse pre mecha bile ! gg 4gl Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 Ne bih se slo Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura. Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 pa izgubili su prvo poluvreme zestoko i x4team se opustio u drugoj polovini sto je dovelo do onih 8-0 za 4gl i kad su skonatali da se nemozes zajebavati sa 4gl oni opet stisli igru i rezultat bio 8-7 tako da u svakom slucaju nema ovde sta pricati x4team je jaca i iskusnija ekipa i bilo je ocekivati pobedu x4team!!! GL&Hf u nastavku takmicenja za 4gl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lelemud Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 svi misle kao ono 4gl su extra igraci......ali nisu ni malo bolji od nekih iz sapca koje sam upoznao na netu........samo su malo uigraniji........ VOLEO BIH DA ODIGRAJU SA NJIMA JEDAN PRAVI MEC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 evo i ja da se javim bio je dobar mech , jeste nam lagovalo i to stvarno dosta (problem u eunetu) ali i dalje nismo samo zbog toga izgubili , jbg prodali smo 2. ko terori prodali smo dve 3vs1 partije etc. sve u svemu ovo su nam najtezi protivnici u grupi , tako da idemo dalje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 svi misle kao ono 4gl su extra igraci......ali nisu ni malo bolji od nekih iz sapca koje sam upoznao na netu........samo su malo uigraniji........ VOLEO BIH DA ODIGRAJU SA NJIMA JEDAN PRAVI MEC to mozhda u ratarstvu i povrtarstvu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxuzz Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 blah, dobar mec, vi ste bas prodali par rundi.... ono... 4vs2 ste imali bar 2 puta ja mislim i izgubili.... dobro kao CT ! gg 4gl Quote blabla, signa, blabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 svi misle kao ono 4gl su extra igraci......ali nisu ni malo bolji od nekih iz sapca koje sam upoznao na netu........samo su malo uigraniji........ VOLEO BIH DA ODIGRAJU SA NJIMA JEDAN PRAVI MEC imate eswc, prilika za sve Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 to mozhda u ratarstvu i povrtarstvu... lol , sto odma tako nisko? Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 mozhda zato shto se po milioniti put ponavlja pricha da dodje neko iz unutrashnjosti na forum, i hvali svoje saigrache ili lokalni tim, koje do tad niko nije video ni na jednom turniru kod nas. A u toj "prichi" lokalni tim uvek je bolji od najboljih timova u zemlji. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
chunje Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 svi misle kao ono 4gl su extra igraci......ali nisu ni malo bolji od nekih iz sapca koje sam upoznao na netu........samo su malo uigraniji........ VOLEO BIH DA ODIGRAJU SA NJIMA JEDAN PRAVI MEC Joj koje gluoposti.... sad sam se iznervirao.... ma vocarstvo mama :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 6, 2005 Author Report Share Posted May 6, 2005 mozhda zato shto se po milioniti put ponavlja pricha da dodje neko iz unutrashnjosti na forum, i hvali svoje saigrache ili lokalni tim, koje do tad niko nije video ni na jednom turniru kod nas. A u toj "prichi" lokalni tim uvek je bolji od najboljih timova u zemlji. ... i onda dodje HS na wcg.. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 ... i onda dodje HS na wcg.. ;) i shta? prodje dalje, jer su sudije pogreshile u sluchaju btl toliko o tome, cscl i ostale group-sistem lige se igraju do 30,bash da bi se izbeglo to rachunanje rundi. Da je tako uradjeno, pobednik bi bio neko drugi, i na kraju mi je drago da je otishao kgb, jer hs nije ni trebalo da prodje grupu. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 6, 2005 Author Report Share Posted May 6, 2005 kako si ti pametan djuro;) mora da si chlan mense Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 kako si ti pametan djuro;) mora da si chlan mense djura je tvoj neki komshija ili poshtar? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 6, 2005 Author Report Share Posted May 6, 2005 djura je lik iz mi nismo andjeli, chudo da to ne znash.. ja sam bash kapirao da ti SVE znash :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts