gruja Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 elem,pisem vam iz nekog raspalog internet kluba,pa rekoh da vas pozdravim sve...Kusadasi ko Kusadasi svidja mi se ovako van sezone,nema guzve a moze da se kupa,Turci koji uglavnom smaraju mada ima onih koji su veoma prijatni i dobri...juce je pukla bomba usred dana i mogu da vam kazem da su ovde mnogo velika sranja...kad navatam onaj njihov dnevnik,ne propustam ga jer toliko peglanja i pizdarija nema ni kod nas ...lokalnim devojkama trenutno nisam zadovoljan(mozda ih nisam video dovoljno) ali nema veze navatao sam jednu svedjanku(svidja mi se kod nje sto je jedino svedsko na njoj plava kosa,uopste nıje klasicna svedjanka)i tako...za one koji su bili ovde,dajte neke preporuke gde ici i slicno...smesten sam u hotelu Sozer... jos jednom primite puno pozdrava... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 Priznaj da je onaj Banana u podrumu? Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 2, 2005 Author Report Share Posted May 2, 2005 ima nesto sto ja ne znam...posto ne kapiram :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_fLuc Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 a shta josh odlikuje klasicnu svedjanku osim plave kose? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 karirani minic? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 Kusadasi i ostale paradajz-sheme za letovanje vise ne dolaze u obzir... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 Sto paradajz sema...mislim nikad nisam bio u turkiji, jel tolko lose? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 Meni bilo skroz ok, bio sam 3 puta u Kushadasiju i jednom u Alanji :] Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 Sto paradajz sema...mislim nikad nisam bio u turkiji, jel tolko lose? Meni bilo skroz super kod Turci. Cak su mi rekli da sam smrsao dok sam bio tamo pa ti vidi sta uradi promena klime :) Jedino ako je neko bas zestoko alergican na srpski mentalitet koga tamo ima u neogranicenim kolicinama, ali kad se pomiris sa tom sudbinom da ce ti biti isto kao i da nisi presao granicu moze da bude skroz ok. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 Meni bilo skroz ok, bio sam 3 puta u Kushadasiju i jednom u Alanji :] Alanja je keva, najbolje mesto u Turskoj uz Fehtije Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 Ipak i dalje tvrdim da je sve to "paradajz-turizam"... Ko zna o cemu pricam, shvata... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 bio pre dve godine u septembru, bilo super poseti akva parkove, mnogo su dobri barstreet (ulica, valjda se tako pise), tu su uglavnom svi kafici-diskoteke i to dosta njih sa srpskom muzikom; ima jedna extra diskoteka na nekom grebenu, putuje se 10 min onim njihovim mini busom, stvarno je mnogo dobra, ta noc mi je bila najbolja, zaboravi kako se zove, ako iskopam postvacu ti nemoj da stupas u neke vece kontakte sa lokalcima, toliko su ljubazni i nametljivi da sam popizdeo , u pocetku je sve ok, ali se posle bas nakace, te da te vode tamo, da ti pokaze ono, cak su nas cekali ujutro ispred hotela Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 Hmmm....znaci u turskoj ko da sam u Kostolac (bre)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 elem,pisem vam iz nekog raspalog internet kluba,pa rekoh da vas pozdravim sve...Kusadasi ko Kusadasi svidja mi se ovako van sezone,nema guzve a moze da se kupa,Turci koji uglavnom smaraju mada ima onih koji su veoma prijatni i dobri...juce je pukla bomba usred dana i mogu da vam kazem da su ovde mnogo velika sranja...kad navatam onaj njihov dnevnik,ne propustam ga jer toliko peglanja i pizdarija nema ni kod nas ...lokalnim devojkama trenutno nisam zadovoljan(mozda ih nisam video dovoljno) ali nema veze navatao sam jednu svedjanku(svidja mi se kod nje sto je jedino svedsko na njoj plava kosa,uopste nıje klasicna svedjanka)i tako...za one koji su bili ovde,dajte neke preporuke gde ici i slicno...smesten sam u hotelu Sozer... jos jednom primite puno pozdrava... Grujo sta radis ti tamo uopste u ovo vreme Aaaaa ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 'paradajz-turziam'? ajd pojazni... po nekom mom poimanju to moze da podrazumeva samo letovanje u crnoj gori u nekoj vikendici od kuma pa moras da nosish sve tamo da hasash i da spremas sve sam :)) ja sam bio u turskoj dva puta i super je bilo skroz ima dosta kafica sa srpskom muzikom ali ako se sprijateljis sa cool turcima pokazu ti par mesta gde je zika skroz dobra a i nema srpskih debila koji bi da igraju uz cecu... bio sam u hotelima sa 4 zvezdice i sve je bilo ultra chisto fino ukusno etc etc... poz gruji i preporuka da odesh na green beach ...najopustenije mesto u kusadasiju (valjda je tako i van sezone) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 kruko me preduhitrio sa istovetnim quotom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 ja bio 2 puta u Kusadasiju ali ne mogu nishta da ti predlozim jerbo ja bideh oba puta u nekom hotelu sa pravih 5 zvezdica :), nisam izlazio odande... 2000 kanala na TVu, sobe sa mini-barom koji je free i puni se svakog jutra :), klima, terasa, 3 bazena, 4 restorana, 2 plaze, net caffe, itd itd... sve u sklopu hotela koji ima svoju botanichku bashtu i sav je pod shumom! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 ja bio 2 puta u Kusadasiju ali ne mogu nishta da ti predlozim jerbo ja bideh oba puta u nekom hotelu sa pravih 5 zvezdica :), nisam izlazio odande... 2000 kanala na TVu, sobe sa mini-barom koji je free i puni se svakog jutra :), klima, terasa, 3 bazena, 4 restorana, 2 plaze, net caffe, itd itd... sve u sklopu hotela koji ima svoju botanichku bashtu i sav je pod shumom! :) Secam se da si spominjao da si bio i da nisi dolazio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 ali ako se sprijateljis sa cool turcima pokazu ti par mesta gde je zika skroz dobra a i nema srpskih debila koji bi da igraju uz cecu... za špilsa i kruka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 3, 2005 Author Report Share Posted May 3, 2005 Grujo sta radis ti tamo uopste u ovo vreme Aaaaa ? :) Pa hteli keva i cale da idu sami jerbo hteli da vide sveta i kad su videli da je dosta jeftino kao ajd da povedu nas decu da i mi vidimo sveta... ovaj moj hotel ıma 3zvezdice,ali nije toliko dobar da ne izlazim napolje... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 poz gruji i preporuka da odesh na green beach ...najopustenije mesto u kusadasiju (valjda je tako i van sezone) To mesto stvarno jeste do jaja za kupanje i za bleju na divanima, jedini je problem sto su u sezoni tu samo i iskljucivo srbi. Mislim koja je verovatnoca da odes u Turskoj na plazu na kojoj je oko 400-500 ljudi i da tamo sretnes 15 ljudi iz odeljenja iz srednje skole?!? Jebote, zivot mi se smucio :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 Evo samo da dodam, da ne budem totalni hater: Naj mesto za party koje sam video u zadnjih par godina je u tom Kusadasiju na vrhu neke stencuge koju tamosnji zovu "snake island".... ...ko je bio zna o cemu pricam, keva lokacija !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 Ja bejah u Marmarisu ok bio sam sa ribom ... primetio sam brda debelih engleskinja i par gotivnih svabica, ovo ono... sto se turaka tice pa to im je poso ono malo smore sa cimanjem ali uglavnom je ok , i more je fajn... nocu ja nisam naleteo na nesto srpsko (lokal) mada znam da u kusadasiju ima brda ... Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXoDuS Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 Meni se nesto i nije svidelo tamo, upravu je Nigger kad kaze paradajz turizam...npr. posetio sam poprilicno Grckih ostrva i Grci su za njih izmislili turizam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 ... posetio sam poprilicno Grckih ostrva i Grci su za njih izmislili turizam. santorini....mmmm Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts