Lucky Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 Prvi kablovski kanal posvećen isključivo filmu startovaće tokom maja 2005. i na na Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 1. slepci iz radijus vektora skoro sigurno neće nabaciti ovaj kanal do nekog petnaestog septembra 2. besplatan? pirati, milijarde reklama, i jedno i drugo? 3. nešto sumnjam da će mi se svideti izbor 4. bittorrent rula :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 Za divx generaciju ovo ipak ne predstavlja neki pomak... I dalje mislim da se treba drzati podalje od TVa a blize monitoru, i u odredjenim trenutcima otpaliti do Tuckwood-a na neku masnu premijeru... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 premijeru u takvudu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 1, 2005 Author Report Share Posted May 1, 2005 Pa ono, kul je pogledati filmove u Takvudu, cak i ako ti mozhda nisu premijere (imas ih na dvdu/divxu odavno) cisto zbog platna i svega. Barem dok se neko ne otvori za projektor + 5.1 sistem kod kuce :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 kad smo već kod toga, roda je mnogo bolja od takvuda. ne znam dal ste izvalili, ali u takvudu su zvučnici postavljeni tako da surround efekat imaš samo ako sediš na sredini sale.. a da ne pričamo o tome da u rodi IMA MESTA ZA NOGE!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 2, 2005 Author Report Share Posted May 2, 2005 Ma Roda jeste kul i sve, ali je (barem meni) solidno dalje od Takvuda, tako da cesto nije opcija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Kupi kola vec jednom... Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 pa postoji Luckymobil koji se koristi iskljuchivo za superherojisanje/aktrivnosti seqte, a sakupljanje sredstava za josh jedno privatno vozilo iziskuje vreme.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 budale iz kds ce verovatno ubaciti taj kanal u neki od S>30 kanala koji hvataju samo televizori proizvedeni u predhodnih mesec dana,a onda ce celu situaciju iskorirtiti da podignu pretplatu sa 295 na 350 dinara. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 21, 2005 Author Report Share Posted May 21, 2005 budale iz kds ce verovatno ubaciti taj kanal u neki od S>30 kanala koji hvataju samo televizori proizvedeni u predhodnih mesec dana,a onda ce celu situaciju iskorirtiti da podignu pretplatu sa 295 na 350 dinara. Ni SBB nije bolji... zbog tog glupog "sistema" dosta kanal ne mogu da uvatim na jednom nesto starijem televizoru ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts