masta b Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 CIvilna vojska u koju i ja spadam junacki je pritekla u pomoc pre par dana tamo na ugrozenim podrucijima.... Mene su isto tako cimnuli tu noc (02h) na mob iz vojnog odseka i rekli: "Alibasic? Odmah u vojni odsek po raspored!" Posto sam mislio da me neko od ortaka zaebava, prekinuo sam vezu i okrenuo debelo dupe na drugu stranu i nastavio da kuntam... Sutra kad sam zvao ortaka iz civilne, shvatio sam da su svi vec tamo na polozajima i da ono nije bio "ruzan sam" :) UUuuuuuuuuuuuuu te ispale su najgore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 Da, ajde da se skupe ljudi pa pod zastavom RURa koja se vijori, dobrovoljno, odistinski, krene tamo da pomogne. Da to si hteo reci Lucky. Priznaj. :D Kako si pogodio? :) Mene su isto tako cimnuli tu noc (02h) na mob iz vojnog odseka i rekli: "Alibasic? Odmah u vojni odsek po raspored!" Pa kad ostavljas mobilni ukljucenim :) Mis'im, i ja to radim, ono, ne pada mi napamet da ce me neko zvati uvece, pa me katkad presece neki zakasneli SMS (ili tada sa ciljem poslati) pa sam onda $@#%^#@. Ali ne znam odakle ideja tom tvom "ortaku" da te pozove u dva ujutru iz vojnog odseka ... ono ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 uzas.... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 1, 2005 Author Report Share Posted May 1, 2005 Pa nisam mislio da me je ortak zvao iz "vojnog odseka" vec onako, cisto iz zezanja... Uostalom, ti ne znas sta znaci biti Rancov drug... ...moze SVASTA da ti se dogodi.....poziv u sred noci na ovu tematiku je shala sta mi je sve taj lik priredjivao... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 Pa nisam mislio da me je ortak zvao iz "vojnog odseka" vec onako, cisto iz zezanja... Uostalom, ti ne znas sta znaci biti Rancov drug... ...moze SVASTA da ti se dogodi.....poziv u sred noci na ovu tematiku je shala sta mi je sve taj lik priredjivao... pa nisam ni ja mislio da te je ortak zvao iz vojnog odseka ... nevamajnd, nismo se razumeli, sve kul :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxuzz Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 sve je katastrofa, bas katastrofa. koliko god dobili pomoci, kontam da nece biti dosta Quote blabla, signa, blabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts