Attila Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 uci u mensu nije problem... barem ovde u ns-u problem je naci svrhu :\ jedino shto sam ja imao od svega toga jeste da svake srede se skupe neki likovi i tako bleje.. ja otishao jednom kad ono sve neki ultra frikovi prepao se i zapalio takodje postoje interesne grupe krug ljudi koji se zanima za neku oblast nauke/delatnosti/shtagod ja nasho neshto sebi poslao mejl lik me iskulirao ja se smorio deco, nemojte ici u mensu ukrashce vam 1500 dinara Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
2bad Banovan Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 cinenica je da im ne treba pametni ljudi vec jako ali jako STUPIDNI Quote Menjam tashtu za tonu vestackog djubriva : Shifra : djubre za djubre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted April 27, 2005 Report Share Posted April 27, 2005 cinenica je da im ne treba pametni ljudi vec jako ali jako STUPIDNI Mora da si chlan? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 27, 2005 Author Report Share Posted April 27, 2005 Ovo je opet pricha koja se vrti iznova i iznova :) Mensa testovi su napravljeni da mogu da ih resavaju i nepismeni ljudi odnosno ne postoje jezicke barijere, i to ti je odma' prvi pokazatelj da sa tim rezultatom kasnije mozes samo da mases rodbini i prijateljima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts