Highl1 Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 Grupa C Srbija i Crna Gora Nemachka Spanija Italija Rusija po meni paklena grupa, mislim da smo od Italijana jachi, i od Spanaca, ali josh uvek nije sigurno jer idu 3 ili 2 ekipe napred, ako idu 2 moramo da dobijemo ili Ruse ili Nemce, shto ce biti veoma teshko, u sluchaju Rusa ako igraju u punom sastavu (Cara,Deadman,Flash) biti skoro nemoguce, dok Nemce mozhda i mozhemo nekako, mada i to spada u domen nemoguceg (Miou,Take,Kookian,Davin im je prva postava). Videcemo, nadamo se najboljem,a i ako ne prodjemo, ovo ce biti odlichna provera pred ENC koji nam je ipak prioritet ovog proleca. Prvi mech igramo sa Spancima od nedelje, obavesticu vas josh jednom o tachnom datumu. <edit> doznao sam da ipak prva 3 idu dalje, prvi direktno, dok drugi i treci igraju jedno pred-kolo u playoffu sa treceplasiranim,odnosno drugoplasiranim iz grupe B chini mi se, gde su Svedska,Holandija,Rumunija, Hrvatska i Belorusija. </edit> Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivk0 Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 GL trebace nam... Quote KURACCCCCCCCCCCCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 Uuuuuu that`s gonna hurt :D enivejz mislim da imamo teorijske sanse ako svi budu odigrali na nivou jer niko nije nepobediv pitanje je konekcije, raspolozenja ima tu mnogo faktora. Hajli samo ti motivisi nase uzdanice i da vidis kako se prase svi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 Sto teoretske bre, prolazimo provereno ;D Rusi mi i svabe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 15, 2005 Author Report Share Posted April 15, 2005 Sto teoretske bre, prolazimo provereno ;D Rusi mi i svabe... no3 nam donosi svedsku ili holandiju odmah u prvom kolu playoffa, nikako dobro. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haqla Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 Hajli aj daj link od sajta da vidim grupe etc.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haqla Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 btw protiv nas rusima je prva postava samo Cara :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 no3 nam donosi svedsku ili holandiju odmah u prvom kolu playoffa, nikako dobro Samo da prodjemo grupu... ;) Bolje ista nego nista, a onda dolaze iznenadjenja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 15, 2005 Author Report Share Posted April 15, 2005 btw protiv nas rusima je prva postava samo Cara :P sad se ne igra ko proshle sezone,vec se igra 4x1on1 i 1x2on2 evo grupa (sa desne strane): http://www.clanbase.com/news_league.php?lid=2080 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 no3 nam donosi svedsku ili holandiju odmah u prvom kolu playoffa, nikako dobro. Pa holandiju i mozemo da dobijemo ... Sto se tiche nashe grupe ruse u punom sastavu ne mozemo ... samo mozda nemce i ove ostale i tako uzmemo 2. aj gl Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 16, 2005 Author Report Share Posted April 16, 2005 teshko, vrlo teshko Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 teshko, vrlo teshko Vechiti pesimista... Realno nemamo neke sanse... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-The_Cl|mber- Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 http://www.clanbase.com/claninfo.php?cid=765305 mozhda je mogao da spane i tackee-..on nije losh igrach.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 http://www.clanbase.com/claninfo.php?cid=765305 mozhda je mogao da spane i tackee-..on nije losh igrach.. sabicemo, ako igramo od gisketa : )), btw kada krece onaj enc ili sta vec. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 16, 2005 Author Report Share Posted April 16, 2005 http://www.clanbase.com/claninfo.php?cid=765305 mozhda je mogao da spane i tackee-..on nije losh igrach.. nije losh,ali nije ni za reprezentaciju Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 ko je Kyubi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 Da protiv Rusa cemo najverovatnije popusiti, a vs Nemacke ce biti tesko.Mada ih mozemo dobiti ali bi morali napraviti prednost u 1x1 jer mislim da Taker i Lash nece izgubiti u 2x2... Po meni je Miou sigurica za njih, a sto se tice takera,lasha i davina snage su poprilicno izjednacene, tesko ali ako prevagnemo vs takera,lasha i davina imamo win,po meni je to jedina sansa da izvucemo win Sto se tice Italije i Spanije to nebi trebalo biti problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 Da protiv Rusa cemo najverovatnije popusiti, a vs Nemacke ce biti tesko.Mada ih mozemo dobiti ali bi morali napraviti prednost u 1x1 jer mislim da Taker i Lash nece izgubiti u 2x2... Po meni je Miou sigurica za njih, a sto se tice takera,lasha i davina snage su poprilicno izjednacene, tesko ali ako prevagnemo vs takera,lasha i davina imamo win,po meni je to jedina sansa da izvucemo win Sto se tice Italije i Spanije to nebi trebalo biti problem. E , upravo tako :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 16, 2005 Author Report Share Posted April 16, 2005 Da protiv Rusa cemo najverovatnije popusiti, a vs Nemacke ce biti tesko.Mada ih mozemo dobiti ali bi morali napraviti prednost u 1x1 jer mislim da Taker i Lash nece izgubiti u 2x2... Po meni je Miou sigurica za njih, a sto se tice takera,lasha i davina snage su poprilicno izjednacene, tesko ali ako prevagnemo vs takera,lasha i davina imamo win,po meni je to jedina sansa da izvucemo win Sto se tice Italije i Spanije to nebi trebalo biti problem. malo sutra ce taker i lash da igraju 1on1 igraju kookian, miou, davin i ravage, ili take Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 pwned ^^ Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RistA[BH] Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 take nije problem verujte mi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 ako budemo treci onda vs holandije,svedske >_< ali o5 4x 1x1 i 1x 2x2 sistem ne ide holadniji u korist Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 malo sutra ce taker i lash da igraju 1on1 igraju kookian, miou, davin i ravage, ili take neznam za ravage-a ali cini mi se da je i dalje samo miou sigurica...ali pored toga mislim da imaju siguran i 2x2 tako da su u prednosti,nevazno ko im igra mislim da 3 pobede u 1x1 su jedino resenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 ,Apr 16 2005, 21:00:55] take nije problem verujte mi :) je*i konje dok su im noge u blatu ^^ Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 da,rista je 2x dobio TaKe-a koliko ja znam,1 put dok je igrao na -asfdjklo-accu,a 2 put na ForTheHumaN...sve u svemu mozemo da budemo drugi....vreme ce pokazati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts