ZerBah Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 BTW kakvi su oni silni lambordziniji i porshei na kraju? Ja sam jadan josh na 10 mestu... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 lamborghini murcielago je keva.... ja sam snjim dobio bmw.....bedaka probao sam online ali ne mogu...pogresan mi cd key...probam par njih i nista.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srki Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Ma da, za NFS:MW se uopshte nisu trudili: samo su naparavili CEO NOVI JEBENI GRAD! Budite malo realniji u svojim ocenama - ni meni se nije svideo doom3, pa nisam krenuo da pljujem po id-u zbog toga... ← Nisam se ja bunio za MW, meni je on ok,ali za ovo ostalo.... Mislim koja je razlika izmedju nba05 i 06?!?!? Samo ubacen superstar potez i nista drugo,potpuno ista igra. Ona publika je ista kao i na nba 2000 !!!! Za fifu isti slucaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Carrera GT ftw! :) Jes' da sam dao sve pare da je zbudzhim, ali vredi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 A to da su Underground i Most Wanted dobre igre pričaju samo klinci od 10-13 godina koji su u vreme kada su harali NFS 3, 4 i 5 (a koji su pet puta bolji od ovoga) srali gaće i jeli pačja govna ← metalika je sranje posle bleka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steamroller Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 rmb :Steamroller trodone pa imas u toku igre stisnes esc i imas da biras car tuning... nije tako uradjen kao dyno al ima da se podesi tu i tamo hmmmmmmmmmmmm ja mislim da to nije tunung =) to je za malu decu ......... pazi igra je ok , ali poshto su pre ovog napravili NFSU2 , MW je sranje. Neznam zashto su izostavili delove kao sto je dyno , frabanje kochnica , da menjam farove , stop svetla itd.......... nekontam zasto su ishli unazad ............. a za prichu , ako ocu dobru preicu odem u bioskop , bole me za prichu. ja ocu igru koje ce se przhiti u MP-u godinama. Ali neki oce dobar film , ukusi su razlichiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Carrera GT ftw! :) Jes' da sam dao sve pare da je zbudzhim, ali vredi. ← ja sam se kod carrere GT odusevio sa zvukom znaci....keva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 ja sam se kod carrere GT odusevio sa zvukom znaci....keva ← Shta to ima da se buzdi kod carere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Evo upravo sam load-ovao moju originalnu kopiju u demonov alat, pa cem da probam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 (edited) Nema nishta posebno da se budzhi kod Carerre, nego ne mozhe da se mazne blacklisteru, pa je malo skupo kupiti je i zbudzhiti do kraja. (tj. bar mi je bilo kad se dobije #3 i otkljucha sve) edit: Ali zvuk... Kao formula... Edited November 25, 2005 by Lex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Link za patch koji pretvara obicnu verziju most wanteda u black edition,veliki je svega 400 kb.Ima jos dobrih stvari,pogledati http://www.nfs-planet.de/nfsmw_files.php?lang=eng Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 metalika je sranje posle bleka ← Vidi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Shta to ima da se buzdi kod carere ← ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Evo naizad i ja instalirah igru Posle malo duzeg igranja ima par utisaka mnogo je bolja od nfsa i radnja i grad grafika se nije mnogo poboljsala ali vazno je da nije vise puna sa drecavim bojama ko pre Citah na nekom forumu da je zajebano pobeci od policje sto uopste nije tacno [bar za mene :) ]] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 metalika je sranje posle bleka ← kladim se da si bindovao ovu recenicu ;) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Link za patch koji pretvara obicnu verziju most wanteda u black edition,veliki je svega 400 kb.Ima jos dobrih stvari,pogledati http://www.nfs-planet.de/nfsmw_files.php?lang=eng ← jesi li ti probao ovo ? da nije neka virushchina Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 (edited) Pach radi i pretvara verziju u black edition obavezno skinite Edited November 26, 2005 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 grafika se nije mnogo poboljsala ali vazno je da nije vise puna sa drecavim bojama ko pretaman tolko da ja ne mogu da igram:(na minimumu svega,secka na svakih 3 sekunde,benih 256rama i pogana fx5200 a chini mi se da je grafika,ako ne jacha,onda mnogooo lepsha. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Pa lepsa sigurno jeste Zgrade vise nisu zuto crvene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Mene su 3 stvari odusevile u ovoj igri. -Zvuk -Grafika -Fizika i naravno kolicina automobila iz Evrope Mada sa druge strane ta kolicina automobila iz Evrope je placena nedostatkom automobila iz Japana. Po meni bi bilo idealno kada bi u nekom od sledecih NFSova ubacili sve automobile iz NFSU 1 i 2 i NFSMW U stvari po meni bi idealan NFS bio kombinacija najboljih stvari iz svih dosadasnjih jer skoro svaki ima nesto dobro sto drugi nemaju... U svakom slucaju Most Wanted >>> Underground PS: Ja sam igru nabavio kao black edition a da nisam ni znao za to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Fizika?!? Pa Tux Racer ima bolju fiziku, zaboga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 kladim se da si bindovao ovu recenicu ;) ← nego! :) ic fani koz ic tru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Fizika?!? Pa Tux Racer ima bolju fiziku, zaboga... ← Mozda si u pravu ali u odnosu na Underground serijal ovo je odlicno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 taman tolko da ja ne mogu da igram:(na minimumu svega,secka na svakih 3 sekunde,benih 256rama i pogana fx5200 a chini mi se da je grafika,ako ne jacha,onda mnogooo lepsha. ← ne kapiram...meni na 256 rama....gforce 4 mx440.....plovi....jes da prijavljuje virtual memor too low al boli me uvo :) ....ps. mnogo je jace na jadnoj grafickoj.....ne smara me blur...vidim krivinu na kilometar :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Povećaj swap pa ti neće prijavljivati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts