Lex Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Jel si ti uop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Igru sam sinoc probao i samo mogu da joj dam ocenu 90% ! IGRA JE FENOMENALNA!!!!. Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 shta tachno mu dodje black edition? kolko mu treba mesta za instalaciju? Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 3 GB za obicnu verziju + 800 mb za mds image prvog CD-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
govmust Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 (edited) shta tachno mu dodje black edition? ← To je nesto kao collectors edition, ima malo vise stvari u igri nego u redovnoj verziji. Navodno ima vise automobila (sto nisam proveravao) ali sam primetio da postoje neki dodaci tipa vinyl koji se zovu black edition kojih valjda nema u obicnoj verziji. Edit sa neta:Need for Speed Most Wanted Black Edition Features: 2 Exclusive Vehicles Edited November 22, 2005 by govmust Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steamroller Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Nevezano za temu. Jedno pitanje. Chuo sam da je nash chovek osvojio prvo mestu u singapuru u NFSU2. Mene zanima koja kola je uzeo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_baron Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Chuo sam da je nash chovek osvojio prvo mestu u singapuru u NFSU2. Kao sto je vec receno osvojio je prvo mesto u grupi, a ne na turniru. A sta je vozio, verovatno corollu. Quote No pain, no game! Link to comment Share on other sites More sharing options...
strax Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 (edited) meni se ovaj nfs ne svidja al cu ga ipak igrati da pobedim na wcg-u i da odem u monzu.pocnite da vezbate cim se vratim iz singapura pocinje vezbanje markiz ima igricu i ceka mene da dodjem Edited November 22, 2005 by strax Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steamroller Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 novi nfs je za plakanje. Svi koji su rekli da je igra fenomenalana trebali bi da igraju GTA do kraja njihovih zhivota. Igra je tuga i beda , i tuga i beda ....... i tako daje....... Zasto? 1 veoma dobar razlog. Dali mogu da tuningujem svoj auto? Dyno ili tako neshto? NE! Ovo je igra za JE*ENE konzole , eto sta je. End of story................ mozda cu ga i ja igrati , ali ni sluchajno netreba rajtovati kao mega dobra igra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 opusti se.. i igraj plejstejsn Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 opusti se.. i igraj plejstejsn ← Pa ljudi igrajte Playstation kaoja pa nece biti tih problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 opusti se.. i igraj plejstejsn ← Brate, igre za Plejstej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Ja sam mislio da ce MW biti vishe kao HP 2 a ne kao nfsu 1 & 2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srki Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Da se ne lazemo!! Sve igre koje EA pravi su uglavnom SRANJE!!!! tako da..... opustite se :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 NFSMW je odlichna igra za opushtanje - a to je ono shto je svakom radnom choveku nuzno, tako da STFU Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Ko oce pravu vozhnju nek igra Gran Turismo ... NFS je za zajebanciju A to shto vam se ne svidja, to je zato shto ste mnogo ochekivali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Da se ne lazemo!! Sve igre koje EA pravi su uglavnom SRANJE!!!! tako da..... opustite se :) ← WORD ,brate prave najvishe igrica u toku godine a vecina im je sranje sem nhl-a i nfl-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srki Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 WORD ,brate prave najvishe igrica u toku godine a vecina im je sranje sem nhl-a i nfl-a ← Svaka nova igra koja izadje,recimo fifa06,nba06.... je samo malo doradjena verzija one stare fife2005.... uopste se ne trude,vazno im je samo da kupe pare na tim sranjima!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
govmust Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 1 veoma dobar razlog. Dali mogu da tuningujem svoj auto? Dyno ili tako neshto? NE! ← Ovo nije istina. Samo treba da znas kako, tj. gde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Steamroller trodone pa imas u toku igre stisnes esc i imas da biras car tuning... nije tako uradjen kao dyno al ima da se podesi tu i tamo. Dobra je igra sve pohvale .. muzika n1 zvuk motora n1 nitro n1 zvuk motora pod nitrom + ubrzanje auta pod nitrom n1 .. blur efekat n1 itd :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Ko oce pravu vozhnju nek igra Gran Turismo ... NFS je za zajebanciju A to shto vam se ne svidja, to je zato shto ste mnogo ochekivali ← grand turizmo je za zajebanciju.. vozi relije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 meni se nfs:mw svidja. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Svaka nova igra koja izadje,recimo fifa06,nba06.... je samo malo doradjena verzija one stare fife2005.... uopste se ne trude,vazno im je samo da kupe pare na tim sranjima!!!! ← Ma da, za NFS:MW se uopshte nisu trudili: samo su naparavili CEO NOVI JEBENI GRAD! Budite malo realniji u svojim ocenama - ni meni se nije svideo doom3, pa nisam krenuo da pljujem po id-u zbog toga... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Ma da, za NFS:MW se uopshte nisu trudili: samo su naparavili CEO NOVI JEBENI GRAD! Budite malo realniji u svojim ocenama - ni meni se nije svideo doom3, pa nisam krenuo da pljujem po id-u zbog toga... ← srki je pomenuo da u FIFi 2006 i nba2006 ljudi iz ea nisu uopshte potrudili. Ja svake godine kazem necu sledeci put kupiti fifu nego samo PES ali na kraju se ponadam da su se fifa i nba poboljshali a od toga nema nishta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 evo igrica taze predjena... znaci kraj je extra...necu da odajem tajnu videcete....poz p.s. bmw nije nista posebno cak je i jadniji od vecine automobila....cista reklama za bmw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts