Guest Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 skinuo sam full,(black edition) ....JE*E MA*U :)))))))))))))))))))))))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Elem, vrlo kratak review. Umesto lazhnog stripa kao storytelling devicea, sada imamo FMV scene, koje su shadeovane i fino izgledaju. Na pochetku vozite BembaruM3 kroz 4 trke koje preprichavaju dogadjaje od prethodnih nedelju dana, a i unekoliko vas upoznaju sa nachinom igre. Kada prodjete to ulazite u igru koja pored free roaming moda (kao NFS:U) ima i foru da iz svoje baze (safehouse, ex garage) ulazite u trke koje su vam potrebne. Cilj igre je pobediti svih 15 vozacha koji se nalaze na Blacklistu, a do mogutjnosti da vozite 1v1 protiv nekog od njih dolazite tako shto pobedite u dovoljnom broju trka + uradite par misija sa pandurima + demolirate dovoljno stvari po gradu. Svaka Blacklist pobeda otkljuchava nove delove i nova kola. Oshtetjenja vasheg auta i dalje ne postoje, mada se guli farba, ako sam dobro primetio. ;) Panduri se zato raspadaju u beskraj. Kontrola vozila je neshto malo manje arkadna nego u NFS:U2, i neki od sjajnih nachina za odbijanje od zidova vishe ne rade. Grafika i zvuk su odlichni. Inache, pred pochetak kampanje (izbor vozila nakon 4 pochetne trke) NFS:MW mi je rekao da je lepo shto imam instaliran NFS:U2, te sam dobio neshto dodatnog kesha za pochetak. :) Ne znam da li se dobija josh kesha za sve igre iz serijala. :)) Pochetni utisci: Odlichan 5. Videtjemo kako tje biti kako se igra bude odvijala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Koliko je igra otpilike zahtevna ? jel mnogo vise od Undergrounda 2 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
govmust Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Meni na bartonu 2.5ghz 512 rama i gf4mx440 klizi u 1024*768, jeste da nije neki nivo detalja ali iskreno nisam ni toliko ocekivao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 uf,Lex-ov i govmust-ov post me uchinishe tako srecnim:) aj ako nije problem da ko sledeci bude pravio tako neki review napishe zahtevnost prema njegovoj mashini Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 meni sasvim lepo radi,sve na max,1600x1200. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Ko tebe shta pita :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xensho Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 (edited) Brm Brm Brm... Znaci: proc AMD Athlon XP1600+ mem DDR Samsung 512 (jedan modul) ploca ECS K7S5A (nasledjena posle hitlerove smrti) grafa G-Force TI4200 Znaci digao sam game u 1024x768 i spustio sam skalu za 1 od max details, i radi kao zver. Znaci odvalio sam se od igranja, zamalo da zakasnim na posao. @all koji imaju BlackEdition aymo da cujem koji ste 'tic (CAR) birali u startu ? @govmust kad metis malo jace detalje pise ti nazad PUNTO na autu & dobijes jos vremenskih uslova. Moze sunce da te zaslepi i sl... Videces vec. Edited November 18, 2005 by xensho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 ja imam AMD 1800+ 512 ddra 2 slota radeon 7000 i radi mi na 800-600 leti (i zimi ) sutra mi stize puna verzija igre ima da neizlazim iz kuce dok nezavrshim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 super onda ce meni na 3.2 intelu i 5600 256ddr i 512 ddr rama raditi na 1024 normalno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 eh. hiljadu torenata i nijedan ne radi kako treba. bedak. moram da nadjem igru negde. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 (edited) Ko tebe shta pita :D ← jesam li beshe pomenuo da mi lepo radi? a da.... DFI LanParty NF4 Ultra-D AMD64 X2 4200+ 2x 1GB Corsair Asus Extreme N6800Ultra 2DT 256mb SLI Edited November 19, 2005 by AyS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 ja imam AMD 1800+ 512 ddra 2 slota radeon 7000 i radi mi na 800-600 leti (i zimi ) sutra mi stize puna verzija igre ima da neizlazim iz kuce dok nezavrshim ← khm... pa i ortaku lepo radi na pIII 800,512,gf2 mx200,igra leti u 1024 sve na max...zato sto je igra dx9 a gf2(mx200) ..... u get the point ;))) uglavnom ne izgleda onako kako bi trebala na non-dx9 karticama,tj izgleda ocajno...i ne postoji motion blur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Evo sajta o NFS automobilima NFS CARS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Igra roola, jedino shto ima jedan bug kada sam u parts shopu: ne znam da li je do drivera ili do same igre ali sa 81.85 driverima za GF6800 mi se ne vidi mish u meniju gde se biraju boje i sl... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Ijaooo jedva chekaaaam, vecheras nosim hdd kod druga i uzimaaaaaaam!!!! Al' ce biti spavanja nocas :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Bezveze, isti Underground 2 samo sa trkama po danu. Izgleda da NFS kreće putem FIFE... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 @voodoo^nbgd - bas tako. Meni radi odlicno.2500+,1 gb ddr,9600 xt ali drugaru sa kojim sam povezan sece kao ludo i na 640/480.Ima 2500+ barton,256 ddr,9200se.Shit necu ga derati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Meni radi skroz fino, u 800x600 na medium detaljima (Cel 1.33G, GF4Ti4200)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Meni se igra svidja jer je slichna NFS hot purshit 2 . Inache mrzim NFS Underground 2. Idem u utorak nda je kupim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_baron Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 E ljudi ako neko hoce da mi nareze Black edition, i da mi posalje postom neka me kontaktira na pm ili na rogerthebunny@yahoo.com Moze i razmena. Quote No pain, no game! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Meni ce odlichno shljakati jer igram na ps2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Meni se igra svidja jer je slichna NFS hot purshit 2 . Inache mrzim NFS Underground 2. Idem u utorak nda je kupim. ← Jel si ti uop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xensho Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Ma zbog murke je i igram. Ovaj heat je odlicna stvar, a ako neko nije skontao evo i info sta radi: It's the "heat", which indicates how bad the cops want to catch you. 1 heat = local cops 2 heat = local undercover cop 3 heat = high speed pursuit cruiser + rhino SUV + road block 4 heat = high speed undercover cruiser + Heavier RUV + Heli + spike stripes 5 heat = Same as 4heat but with cross's special corvette unit, and if u piss them off real good, cross comes out for u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Jeste da ima dosta slichnog sa Underground-om, ali je dosta drugachija koncepcija - ovde je glavno da se zezash sa pandurima + ima josh mnogo dobrih forica sa rushenjem/razbijanjem + grad je veci nego u NFSU2. Najbolje su one fore kada prefarbash auto ili mu promenish spojler pa skidash heat Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts