Steamroller Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Mozda si u pravu ali u odnosu na Underground serijal ovo je odlicno Naprotiv! Mozda je skrnava u Undergroundu , ali ovo je jadno. Probaj , dash malo gasa i vuci levo il desno , desi ce se sledece ( barem kod golfa 5 , al mislim da i kod ostalih ) Zadnji deo avtomobila ce se pomeriti su desno ( ili levo ) znachi ceo auto ce slajdovati bochno. ovakvih nebuloznih stvari nije bili u NFSU serijalu. A i vozhnja 250 na sat po travi! =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 pa u NFSU i nije bilo trave To za golfa 5 ne znam da li je tacno (jebi ga, vozim nesto drugo) Sa druge strane u NFSU si mogao da se prilepis uz zid sa 300 km/h i prodjes kroz krivinu a da ti brzina ne padne ispod 250 (ah ti dobri stari dani ). U MW ako to probas, u najboljem slucaju zavrsis u prvoj brzini . Takodje ovde se jasno primecuje razlika ako udaris auto u prednji ili zadnji kraj. I u svakom slucaju NFSMW fizika > NFSU fizika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Naprotiv! Mozda je skrnava u Undergroundu , ali ovo je jadno. Probaj , dash malo gasa i vuci levo il desno , desi ce se sledece ( barem kod golfa 5 , al mislim da i kod ostalih ) Zadnji deo avtomobila ce se pomeriti su desno ( ili levo ) znachi ceo auto ce slajdovati bochno. ovakvih nebuloznih stvari nije bili u NFSU serijalu. A i vozhnja 250 na sat po travi! =) ← E pa to je bas realno po meni ... nisu to autici od 200 grama na daljinsko upravljanje pa da ide ko blesav kako god krenes da vozis. Probaj Subaru impreza 4x4 on krece iz mesta i levo i desno pod punim gasom :p nfsmw fizika > nfsu2 slazem se -) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steamroller Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 To za odbijanje od zidova jeste bilo jako skrnavo , ali ja govorim za fiziku vozhnje. ja sam uspeo da "strejfujem" sa rx8. isho sam napred paralelno na put i cela kola su ishla levo desno levo desno....... (ako vam nije jasno nacrtacu ili cu snimiti =) jedina greshka NSFU-a je to sa zidovima . ali i table su bile sve takve sa oshtirm uglovima. da su stavili ovakve mape u NFSU , bilo bi veoma brutalno. Ali sve u svemu , EA games ..... nemozhe biti DOBRO , mozhe biti samo igrivo =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Ok, nacrtaj ili snimi (iako mi jeste jasno sta si rekao ) A za EA se potpuno slazem sa tobom . Bitno je da je igrivo PS: Nekada davno nije bilo samo igrivo vec i dobro (NFSHP1 tj NFS3 ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steamroller Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Porsche Unleashed Zakon!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Ma HP 2 je bio najbolji NFS ikada nazalost Porche unleshed nikad nisam igrao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Propustio si dosta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Ne moze chovek u zivotu sve da stigne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Neke stvari se jednostavno ne smeju propustiti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smith_bre Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Da li je neko uspeo da ovo cudo pokrene u multiju,tj u lan-u... kod mene uvek puca i nece da napravi server..... Pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 Ja sam pokusavao sa ortakom ali nismo uspeli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riiper Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 E ovako, ne znam koliko ste uopste igrali ovu igru i da li ste se uopste udubili u istu, ali moram da kazem da mnogo pljujete a da nemate pojma o cemu pricate!!! Kao prvo da se osvrnem na poredjenja sa NFS3 itd.: da li mozete da se zamislite da danas, u 2005. igrate igricu koja je stara 5 godina? ja ne mogu... dakle, seo sam da probam ovaj novi izdanak ovog extra serijala! inace, nfs serijal nikad, ali nikad nije tezio da bude simulacija, nego je naglasak bio na igrivosti! i to su ispostovali i ovaj put... ali sa mnogo, mnogo novih dodataka!!! tako da ko zeli da se vrati da igra NFS3, neka izvoli... ali neka prvo dobro oproba NFS MW i neka stavi neke dobre sluske na usi i pojaca! garantujem da ce mu srce lupati ko u manijaka, kao kod mene :) e sada sto se tice grafickih resenja u igrici: prvo, mora da se oda veliko priznanje na lepo odradjenom poslu ljudima iz EA-a sto se tice nacina snimanja price sa spojem realnih likova (sa malo blur-a da izgledaju kao da su animirani) i sa pozadinom koja je kompjuterski generisana. U vecini slucajeva ovakvi pokusaji su belezili neuspehe kod igraca i nailazili na negodovanje, tako da je jako smelo od EA-a da proba nesto tako, i sto se mene tice, svidja mi se. dodaje tezinu na atmosferu (iako ima par glupih recenica: First I'm gonna take your car, then I;m gonna take your girl! wtf?!?! :)) sto se tice blura pri velikim brzinama i malog kasnjenja sto se tice skretanja sa 300 na sat, mislim da je to skroz realno (jeste li ikad gledali sta ovaj u formuli vidi pri 300 na sat - njemu je sve blur!!!) grad je mnogo lepsi i raznovrsniji, pa se mozete naci u kanalizaciji, po parku, na golf terenu, na NFL stadionu, itd... plus sto je sada destrukcija dozvoljenja, znaci bandere, autobuske stanice, ma svasta... znaci koliko je posla stalo u pravljenje tog grada, koji za razliku od prethodnih nastavaka ima jedno milion novih detalja, mogu smo da zamislim... i izgleda prelepo!!! i sada najbitniji detalj - igrivost: ja ne znam kako neko moze da ostane ravnodusan u ovoj igri kada ga jure panduri i preko radija cuje kako komentarisu gde si i kako ce te savataju, pa sirene, pa blokade na putu, a onda sjebes par njih, i krecu dva SUV-a na tebe da izazovu ceoni sudar kako bi te zaustavili!!! mislim brate, helis se toliko smori da se spusta na auto put da ti prepreci put!!! meni je srce izaslo iz grudi tako da je atmosfera kuku lele :p fizika: ja licno igram sa mclaren mercedesom slr (THE BEST!!!) koji sam kupio, nabudzio sa delovima i shtekao 5 unique-ova za njega tako da je sada zverina!!! e sad realnost: ako fabricki kola mogu da uvate top speed 315 na sat, a ja stavio supercharger, nitro, i malo ga tuning-ovao zasto ne bi bilo normalno da ga napicim na autoputu 370 pod nitrom? naravno, tada ne mozes da skrenes nigde sto je opet normalno. fizika zanosenja se posebno oseca kod nabudzenih kola koja mogu da povuku jako, i ako ne ispravis na vreme skretanje naravno da ce ti se desiti oversteering/understeering pod punim gasom. i svidja mi se sto vise ne mozes da se ceses onako uz zidove, nego pazi na kola :D o zvuku uopste necu da pricam, koliko su skinuli zvukove motora kola to nije za pricu... zvukovi pandura, sirene, radio razgovori, dispacer, helis... ma sve!!! ja sam karijeru presao, i prica na kraju igre je super, jer u toku igre ima mnogo dezinformacija pa se izgubis... ali opet kazem, ako se ne zadubite malo vise u igricu, svi vasi komentari su suvisni. ako niste osetili strast potere na cetvrtom i petom nivou onda nemojte da postujete komentare o poterama i nerealnosti... jer igra je za mene strasan i dostojan nastavak NFS serijala!!! poz svim pravim zaljubljenicima u NFS serijal!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 ok znam da cu postaviti pitanje koje ja najvise mrzim da meni postave,ali evo : gde mogu da nabavim disc NFS MostWanted,znaci bilo koje prodajno mesto,plz mnogo mi se igra :D hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Internet skines,Knez mihajlova kupis... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Evoodigrah ovaj need for speed i moram reci da igrica uopshte nije losha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_baron Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Igra je u sustini OK, mada mi dan bas ne lezi... A i da mi je grafika malo jaca, ugodjaj bi bio potpun. Inace zvuk kida!!! Quote No pain, no game! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Igra je u sustini OK, mada mi dan bas ne lezi... A i da mi je grafika malo jaca, ugodjaj bi bio potpun. Inace zvuk kida!!! ← mozda i ne bi.....od onolikog blura ne vides gde treba da skrenes pffffff p.s. mozda vec imas blur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steamroller Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Sacemo da vidomo ko ovde nezna shta pricha =) nfs serijal nikad, ali nikad nije tezio da bude simulacija Porsche Unleshed je bila simulacija , imao si i oshtecenje automobila. I sto je najbolje , Porsche je bio izazov , ne neshto za decu. ali sa mnogo, mnogo novih dodataka!!! Shta ti je tu dodatak u odnosu na NFSU2? Da , panduri , ali gde je moj tuning? shto nemogu na menjam gear ratio ? turbo? veshanje? A i panduri su se prodali pre xxx godina. Ja sam u NFSU2 danima pravio kola , farbao , lepio 4 layera vinyla. neka stavi neke dobre sluske na usi i pojaca! Izgleda da cu puno pisati............. Zvuk je isti ko u NFSU2 tice blura pri velikim brzinama i malog kasnjenja Ja sam iskljucio blur u registriju...... bla bla mogao bi ovako do sutra.... nego druzhe riiper. jesi li ti igrao sve delove NFS-a? Poshto vidish ovako....... IGRA NIJE IZAZOV!!!!!!!!!!! ja sam do 6-7mog vozio laxusa , i rasturao sam.......... Poenta je ovo . Ako ti idesh 170 , protivnik ce ici 160. Ako ti idesh 330 , protivnik ce ici 320 , vazhi isto i za pandure! Igra je retardirana , i debila............. I svaki put iz EA gamesa izadje josh glupja igra , za koju ti je potrebno samo vremena a ne mozga ni vezhbe da ga predjesh.................. a shto se tiche multi playera , svi ce voziti carreru GT................... U underground 1 su vozili rx7 , skyline ,s2000 i josh nekoliko....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 @Stemaroller: Izvini, ali to shto si napisao nije bash tachno. Kao prvo igra ima pandure i oni su mnogo bolje uradjeni nego bilo koji do sada. Mislim mozesh da slushash gde te traze, koje ti prepreke postavljaju, smishljaju kako da te zaustave (u principu kao i pravi panduri, samo shto ne pucaju :). Kola su mnogo jacha nego u NFSU2 (ne moze chak ni jedan Skyline da se poredi sa Lamboima i Porsheima). Jeste da nema toliko budzenja kola kao u NFSU, ali opet ima sasvim dovoljno da te ne odvlachi od glavne poente igre - Most Wanted - znachi nije glavno imati "napicanjen" auto nego si bad motherfucker koji kara pandure... O tome kako je uradjen grad i koliko stvari moze da se srushi/unishti moze da se pricha do u nedogled (mislim, kada vidish kako na tebe leti bandera koju je odvalio lik ispred tebe imash osecaj kao da si u filmu katastrofe :). Zvuk je isto strava odradjen, na nivou NFSU i bolje. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steamroller Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 NFSU2 Me je razocharao sam mapama , i sa fizikom odbijanja od zidova..... u MW-u su odlichne mape , sve ravno and stuff................. Igra je ok za ljude da kupe igru , da ga odigraju , i da ga bace......... NFSMW ce se baciti .................... koje ti prepreke postavljaju, smishljaju kako da te zaustave joooooooooooj , josh u kom delu su govorili spikesh on the left , on the right get the chopper , pa je dosho chopper................ ni to nije novo , samo je malo bolje........... Ali ja ne ochekujem od NFS-a da bude bad ass igra pa da ga predjem , i to je to. Hocu da se igra igra , hocu da se trkam , da igra nije film , ili da nije GTA san andreas gde lomim bandere. Hocu da se trkam sa svojim custom automobilom..................... I gde si ti video vide body kit na lamborghiniju??????????????????????? Nekome je igranje u zhivotu to da kupi igru i da ga odigra pa da pricha ljudima za koliko vremena je odigrao... Meni je igranje to da uzmem igru , da ga shtrebam i da ga igram posle mesecima u multi playeru............ Zato ja skrnavim NFSMW. Ova igra teshko koga ce naterati da upali igru posle mesec dana............ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 Ljudi svaki nfs je pravljen da se uzme kesh malim amerikancicima za bozic i to je to. zato igra i nije teska za prelazenje, da amerikancici ne naprezu mozgove (ako ih uopste imaju) inace nfsmw je meni ok IGRICA (ne IGRA), predjes i to je to...... Ipak je to nfs.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 Moram reci da je svki noviji nfs sve lakshi i lakshi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 NFS3 i dalje ostaje neprevazidjen. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steamroller Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 1 pitanje. Da bi presho igru , treba da bastuju na kraju right? Poshto se meni zapuca igra svaki put kad me bastuju........... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts