dvnityCker Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 npr yug- hrvatska (bata mirkovic), kosarka '96 (djordjeviceva trojka), zvezda- marseille, zvezda- bayern , 100. derbi ... i sl jel ima neko? Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 Djordjeviceva trojka je bila '97, imam tu utakmicu i josh YU-USA i YU-ARG iz '02 na DivXu recimo... NBA kolekcija na VHSu mi je malchice bogatija ;) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 Steta sto neko nema kratke klipove kritichnih momenata srpskog sporta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 8, 2005 Author Report Share Posted April 8, 2005 bartuc kako bi se mogli dogovoriti.... hoce li te naneti put u ns mozda skoro? :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 podzemlje.com ima torrenta za zvezda-bayern, yu-cro basket i sl Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 Imate po trolama one likove sto stalno lepe da imaju sve utakmice od ne znam koje godine do sada na VHSu i CDu ... pa eto zanimljivog nacina da se do toga dodje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 12, 2005 Author Report Share Posted April 12, 2005 hm nisam imao pojma sta su torenti ali sam malo look into it i nasao sam mnogo zanimljivih stvari, ali nejasno mi je stao je konekcija tako spora? mislim nikako da ide iznad 10kbps... Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 hm nisam imao pojma sta su torenti ali sam malo look into it i nasao sam mnogo zanimljivih stvari, ali nejasno mi je stao je konekcija tako spora? mislim nikako da ide iznad 10kbps... shta tome fali? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 12, 2005 Author Report Share Posted April 12, 2005 imam 512 protok.. znaci ostale stvari skidam 40-60 kbps... torenti jeli to ftp ili p2p or what? Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 p2p brate, imam i ja 512, ali za zvezdu-bayern bih pustio i 1KB/s da mi skida mesecima Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 imam ja na vhs-u: litvance 95. usa, arg, 2002. italijane 97. hrvate fudbal (zagreb)... i ko ce ga znati sta jos... i to sa sve emisijama na sosu... konferencijama za stampu... hrvatskim dnevnikom u kome moraju da jave da smo zveknuli dream team :))) zanimljive stvari se mogu naci... bash bash... ili ono dejo savicevic - popusi ga purgeru... i takoooo... znas kako je lepo kod mene ima zenske ima sve... majke mi... a vi kako te... kako ste... oce da izadjem na televizor... kadd... majke mi??? Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 ili ono dejo savicevic - popusi ga purgeru... Zanimljivo, to je tek pre nekih mesec dva pochelo da kruzi netom... Na svakom hrvatskom sajtu ima Deja ;) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 13, 2005 Author Report Share Posted April 13, 2005 sta sa savicevicem? imam i ja na vhsu par derbija, 102, 107,108,113... ali kakva korist od vhsa Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 Ima neko ono kad je hrvatski komentator pratio utakmicu hrvatske valjda, kad kaze:"Goooooooooool KURAC GOL , TISUCU izvinjenja dragi slusaoci..." ili tako nesto sl. ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 Kurac go, prechka :) Ne verujem da bilo ko to ima... BTW to je bio valjda neki bosanski komentator, dobio je dozivotnu naravno ;) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 sto se tice deje to je neka emisija cini mi se svedske televizije... traje oko pola sata... ne znam sta ima na netu, ali cela emisija je zakon... bas smo komentarisali da su se hrvati bas pravovremeno informisali... a pustano je kod nas, cak je bila i repriza pa sam mogao da snimim :) qrac go, greda... ako je bio hrvat :) inace sa hrv-yug imam i hrvatski prenos golova... "ladic obranio... nije obranio..." kazu ljudi da sam dobar imitator, a njega sam se bas trudio da skinem, tako da ako se ikada vidimo, na basketu recimo... :) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 sto se tice deje to je neka emisija cini mi se svedske televizije... traje oko pola sata... ne znam sta ima na netu, ali cela emisija je zakon... bas smo komentarisali da su se hrvati bas pravovremeno informisali... a pustano je kod nas, cak je bila i repriza pa sam mogao da snimim :) qrac go, greda... ako je bio hrvat :) inace sa hrv-yug imam i hrvatski prenos golova... "ladic obranio... nije obranio..." kazu ljudi da sam dobar imitator, a njega sam se bas trudio da skinem, tako da ako se ikada vidimo, na basketu recimo... :) zaboravih da dodam... na samom kraju emisije... snimaju nase u avionu kako pevaju sneg je opet snezana, a dole ide prevod... UMRO SAM OD SMEHA... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 a fora je bila i ta da je komentator mislio da oni idu dalje i sa remijem. medjutim kasnije se ispravio.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 14, 2005 Author Report Share Posted April 14, 2005 skinuh nocas zvezda bayern sa dc++.. sta reci .. nadam se da ce zvezda jos bar jednom tako igrati dok ne umrem :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 i ja ti zelim isto... mislim da dozivis 217-tu godinu :)))))))))) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts