domiNus Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 Evo ovako... Nabavio sam nove serijale simpsonovih koji su u real media formatu... Jedini program koji mi pushta je real player i wmp classic, ali koliko znam u njih ne mogu da insertuje titlove... Meni lichno ne trebaju ali cale i keva toliko zele da odgledaju te serijale... Znaci, koji je najbolji program koji pushta real meadia format a ujedno mozhe da loaduje titlove... Hvala.. p.s. Mozhda sam se i zajebao, mozda u rp mogu titlovi, onda mi samo objasnite kako... thx... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 U rmp se nikako ne mogu pu Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 Right.Pa ako je urgent then mozhesh da se okushash u pretvaranju rm u neki (divx) koji bi podrzhao date titlove.No na netu cesh sigurno naci neshto...samo guglaj. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 wrong. real alternative + media player classic. da bi ti mpc puštao titlove, idi na options, output, pa tamo stavi jedan od onih autputa za koje piše da podržavaju titlove. onda ctrl+l i odabereš titl i to je to. mnogo je veće pitanje gde ćeš naći srpski titl za homera, al to je već tvoj problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted April 9, 2005 Author Report Share Posted April 9, 2005 Pa gledaj, imam skinute titlove na engleskom a dobro ga znam tako da cu mojima za dobar kesh izmeniti u srpski :D @banman Probao sam sa real media convertor, znachi sranje od programa, traje tri sata a zvuk mi kasni za slikom... Probacu ovako kako ivan kazhe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts