Nikae Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 jbg. izgleda da boxer, xellos i ostala kompanija cekaju da jos vise nerfuju humana, pa da pocnu da sabijaju... :))) Nisam igrao starcraft, ali mislim da mi je neko rekao da je boxer bio jedan od najboljih igraca? jel on igra war3? koji mu nick? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 madfrog je valdja kidao sc i znam da je jos neki gosa sabijao ali ne znam koji :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 koliko ja znam boxer ne igra wc3... a gosa koji je pikao sc, pa presao na wc3 je vladica ^^ Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 MaDFroG je igrao SC za klan Q,zato ima u nicku sk.mad]Q[frog...inace BoxeR je igrao warcraft sa humanima ali samo u 1.04 i 10.5 verziji...inace od SC gosua war su igrali SK.Isha,64AMD.ElkY i jos dosta njih...ne znam ako je SK.Kova igrao SC onda i on... i @ StormScion:Ne seri da je SC bolji od wara kada to NIJE!!!zasto bi onda i FroG i Insomnia i jos njih 5161554 presli na war ako je SC bolji?a jos nisam cuo da je neko sa wara presao na SC :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 jesi li razmisljao o tome da je sc veoma mator u odnosu na wc?????? Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 zato sam i stavio smajli >> :) kapish? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Ne znam dal' znate ali je i Spirit_moon jebo kevu u starcraft-u Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lica) Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Jos jednom ste sj**ali post ciji je naslov "rista vs madfrog" a ne tamo neki razlozi zasto su svi gosui presli sa sc-a na war :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JungleBoY Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 (edited) Ma da war je bolji od sc-a,to i ja reko Angelini juce ali... UPDATE: @zerox: Zasto su svi ovi gosui presli sa sc-a na war ? Pa ustvari vecina je i odgovorila na to pitanje xxx puta.Razlog je sto u sc-u nisu imali sanse da se proslave pored ogromne konkurencije a u waru su videli svoju sansu.Ako se dobro secam ovo su potvrdili i zeus i tod i fatc i madfrog i insomnia i didi i gomila koreanaca i mnogi drugi...u stvari jedini dobar war3 igrac za koga ja znam a da nije igrao sc je rotterdam...i moram da te razocaram mnogi od njih smatraju da je sc bolji od wara Edited July 1, 2005 by JungleBoY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H2B.PhoBoS Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 Sto se tice SC mnogo stara igra ali nije losa A svaka cast Ristu mocan player samo nemogu jos da verujem da je MF pobedio samo respect za to A oko kopiranja drugih igraca da bi mogao da stvaras svoj stil igre moras prvo standard igre da usavrsis{ono na sta se ide protiv svake nacije i brzo klikanje unita} A ghoste mogu da te zamislim protiv madfrog sa MK-HEroM AHAHAHHAAHHAH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahwarrior Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 (edited) btw sto se tice rep-ova...ne radi edesi.co.yu tako da ko je pokusavao ista da skine jbg...barem meni ne radi, tacnije "the connection was refused while attempting to contact www.edesi.co.yu" ^^ javite kada proradi sajt Edited July 1, 2005 by jahwarrior Quote Open your mind...think Open Source ...the lips of the righteous teach many, but fools die for want of wisdom... - Robert Nesta Marley - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts