Sasuke-kun Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 ← AUBRATE cim sam video ovo legao sam na pod i krenuo da se cepam http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 jebg .. izadjoh iz shume pa moram malo da se kultivisem ;P ← mrnjau :) sačuvaću ove slike za usamljene noći na pučini Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 sheyn najgore je kada te sramota same sebe... ffs bojis se da okacis svoje slike... znaci zlo... ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Aaa ja dogodine idem na filoloski pa cu da je gledam po ceo dan..hahah crknite :)) Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 I onda je hrčak zavio čokoladu u foliju.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 jebg .. izadjoh iz shume pa moram malo da se kultivisem ;P ← al bolje ti je stajao onaj nativ look .. ono kao divlja zemunka, ne pripitomljena .. raw =) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Aaa ja dogodine idem na filoloski pa cu da je gledam po ceo dan..hahah crknite :)) ← AKO se upishesh na filoloshki :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 samo dodji na filoloski da upoznas REAL HOT BAYBE :) ..mozda si ti mr.right for me ?:) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 sheyn najgore je kada te sramota same sebe... ffs bojis se da okacis svoje slike... znaci zlo... ← Da, kad tebe nije bilo sramota, Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Da, kad tebe nije bilo sramota, ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Ja sam bogme moju okačio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Ja sam bogme moju okačio. ← nahso sam je na 29. str valjda. zalim svaku milisekundu potrosenu na trazenje i gledanje slike... brate... ffs... jebote... pa ti mi nesto reko!? omg, pa za tebe - bred pit ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 AKO se upishesh na filoloshki :D ← Ma upisujem se sigurno..to mi je cak rezervni fax ako mi propadnu kombinacije za italiju i japan :D Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 nahso sam je na 29. str valjda. zalim svaku milisekundu potrosenu na trazenje i gledanje slike... brate... ffs... jebote... pa ti mi nesto reko!? omg, pa za tebe - bred pit ← Izvini, da sam lep, nisam, al da izgledam ko ti, bilo bi me sramota. Pazi samo da se ne saginje Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Izvini, da sam lep, nisam, al da izgledam ko ti, bilo bi me sramota. Pazi samo da se ne saginje ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 izvini... brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 izvini, nisam hteo da te uvredim, stvarno mi nije bila namera (ozbiljan sam, ne serem, majke mi) izvini, bio sam nervozan i ne mislim da si ruzan. majke mi nisam tako mislio. izvini. shvati ovo kako oces samo sam iskren ne zelim da se svadjamo niti pljujemo pa reko da se izvinim. da poredimo koje lepsi nismo kompetentni to treba da bude neko neutralan jos jednom izvini. ← Ni ja nisam hteo, al prvi si počeo. Znači ako je ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Strašno :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 I onda je hrčak zavio čokoladu u foliju.... ← mrmot* Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 ma teletabis... brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Seka i ja :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Ko ti je dakle ovaj ortak desno? :))) Mislim ovo je tako očekivano pitanje, al morao sam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Pa bas i nije ocekivano kad je napisao ko je ko al ajde Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Pa bas i nije ocekivano kad je napisao ko je ko al ajde ← ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Ma upisujem se sigurno..to mi je cak rezervni fax ako mi propadnu kombinacije za italiju i japan :D ← Potrudi se da ti ne propadnu te kombinacije za Italiju i Japan. Ozbiljno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts