millanče Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 kao sto sam napisao,vec sam ovo stavljao na Junk(dok je radio:() Elem,u pitanju je spot Junior Jack-Stupid Disco,ali necenzurisana verzija,pa se ribe ne samo biju u ringu,vec se na kraju i skinu:0 Downloadujte,uzivajte,i napisite svoje misljenje(meni je fenomenalan,samo je kvalitet snimka malo losiji:() (velicina je oko 9mb) http://www.internetdj.com/media/juniorjack...stupiddisco.wmv Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 hvala ti shto si podelio ovo sa nama Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 Imao sam obicnu verziju i mislio da je zakon. A sada... :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted April 6, 2005 Author Report Share Posted April 6, 2005 moj milkshejk je bolji od tvog:O je..te,bolji od tvog:O Mogu da te nauchim:0 Ali moram da naplatim lol Kakvo je to ludilo ejjjjjjjjjjjjjjj...umirao sam kad sam prvi(i svaki sledeci) put gledao:) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 extra, samo jel ima neko link sa malo kvalitetnijim snimkom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 lol... pa ovo je vec bilo pre nekih nedelju dana.... search-uj malo , naci ces link za StupidDisco ali bolji kvalitet! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olorin Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 Imam to vec :D Quote ..:100x su slali specijalce po mene a ja ih komad po komad vracam kuci isecene!:.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 glupi disko spot bla... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted April 6, 2005 Author Report Share Posted April 6, 2005 lol pa killigor je to video na junk-u kada sam ja postovao,pa stavio ovde:)-sto,je naravno,ok,samo ja sam malo nov na ovom forumu,i veza mi je ochajna,pa nisam bash u stanju da pregledam sve postove i strane na njima...Izvinjavam se sto sam noob,mislio sam sve najbolje:) I ajde dajte taj link za kvalitetniji spot,skinucu na faxu,(inache pitao sam na junk-u i za to ali niko nije znao jbg:( Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts