Jump to content

St Anger

St Anger  

28 members have voted

1. 1. St Anger

• thumbs up
      15
    • thumbs down
      11

Recommended Posts

a zasto bi bend morao 20 godina da svira istu muziku? nije to prilagodjavanje trendovima nego sazrevanje u muzici u tekstovima u svemu. Normalno da likovi nece sa 45 godina da pevaju stvari tipa motorbreath...

Uh, bash su sazreli. I prezreli. Zashto vishe ne otpadnu sa jebene grane...

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

a zasto bi bend morao 20 godina da svira istu muziku? nije to prilagodjavanje trendovima nego sazrevanje u muzici u tekstovima u svemu. Normalno da likovi nece sa 45 godina da pevaju stvari tipa motorbreath...

St.Anger nije nikakvo muzicko sazrevanje.And justice,Ride the... su mnogo muzicki zreliji albumi.Nisam neki fan Metallice i licno me bole za nju.Kotam da ih svi pljuju tipa puni su love a oni i dlaje oce jos.Po meni nema neke razlike izmedju Maidena i Metallice.Odavno su postigli svoj vrhunac i ne mogu dalje.Ne mogu dalje,jer ne smeju ili ne umeju.

The rain makes such a lovely sound

To those who're six feet underground

nisi neki fan metallice znaci verovatno ne znas njihove tekstove...? pogledaj malo tekstova sa lightninga a pogledaj ove sa anger-a ... zar stvarno mislis da neko od 14 god moze da se pronadje odnosno razume muziku koju peva anger? moze.. ako ima iq 150+

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

ako smem da primetim, 90% nabeđenih padavičara ne zna engleski dovoljno dobro da bi skapiralo muziku u koju se kunu.

nešto sumnjam da bi u protivnom nalazili da seek and destroy objašnjava suštinu njihove egzistencije..

bole, drugi pasus je sarkazam.

@daniiL

Shto se mene tiche, vrhunac za IM je Brave new world, a to nije bilo tako odavno.

@ dvnitycker

Znachi, St. Anger ima bolje tekstove od RtL? Ili su samo "dubokoumniji"?

ne mogu tako direktno da se porede da kazes e ovaj je BOLJI, zato sto je muzika drugacija... ne mozes uz muziku od ride the lightninga da pevas neku platonovu filozofiju.. ali da su dubokoumniji, kad se sve sabere mislim da jesu.

seek and destroy obja

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

da, još jedna obzervacija vezana za metalce: opterećeni su upoređivanjem i kojekakvim rang listama. trebalo bi u onaj nesrećni google fight ubaciti "metallica vs maiden" i "mozart vs beethoven"..

e a najbolja je stvar stojimo u drustvo i sad jedna novopecena metalka s nama i ja je pitam "e sta mislis po tebi ko ima bolji glas James Hatfield [metallica] ili Tarja Turunen [nightwish] " a ona onako sva bitna kao razmislja za sekund pa kaze "najbolji glas ima Dickinson, onda James pa Serz iz SOAD-a pa tek onda Tarja" .. mi umrli :))

(ko ne razume foru evo objasnjenja: Tarja ima operski glas, to bi bilo kao porediti Pavarotija i Avril recimo )

nisi neki fan metallice znaci verovatno ne znas njihove tekstove...? pogledaj malo tekstova sa lightninga a pogledaj ove sa anger-a ... zar stvarno mislis da neko od 14 god moze da se pronadje odnosno razume muziku koju peva anger? moze.. ako ima iq 150+

DA si dobro procitao post video da pise da su Ride,Justice MUZICKI mnogo zreliji od StAngera.Platon se ne peva.Ako se prica o tekstovima grupa,poezija sa muzickom pratnjom ne srece se cesto.To je uspelo samo nekima poput Maynarda James Keenan ili Milana Mladenovica.

@Wulfgar vrhunac Maiden je Somwere in the time.Posle toga su poceli gadno da smaraju.

@ivan_ Tu si u pravu.Ono "slusamo Megadeth znaci Metallica je njesra.Ja sam troo metalac pljujem sve nu bedove".

mejdeni rulaju i sazrevaju, uz gardijane chije sazrevanje moze da primeti svaka polugluva budala, ako preslusha albume hronoloshkim redom, maideni su jedan od retkih bendova koji odrzava konstantan kvalitet. ne mogu da kazem da je brave new world najbolji, ali da ima najvishe dobrih pesama to stoji, mada i dance of death je odlichan i zato dosta pljuvanja po njima

metlicu netju komentarisati jer nisam kvalifikovan, jednastavno sem par pesama ne le ze mi i radije slusham alcazar nego njih

@ivan: maiden - metlica je za ljude koji slushaju metal(ili bar vetjinu njih) kao za retose-navijache czv-partizan, mozda je to glupo ali tako je

My koong-foo is the best

e a najbolja je stvar stojimo u drustvo i sad jedna novopecena metalka s nama i ja je pitam "e sta mislis po tebi ko ima bolji glas James Hatfield [metallica] ili Tarja Turunen [nightwish] " a ona onako sva bitna kao razmislja za sekund pa kaze "najbolji glas ima Dickinson, onda James pa Serz iz SOAD-a pa tek onda Tarja" .. mi umrli :))

brate pa ona je navela koji su njoj najbolji glasovi a ne koji su tehnichki najbolji or somethin'

Everytime I cross the line

I push the boundaries out a little...

spu, fazon je u tome sto se od nje trazilo (sto je i ona rekla) da napravi klasifikaciju glasova...

daniile zasto je RtL muzicki zreliji od St Angera?

kalelen to je poredjenje za klince koji su pre 3 godine poceli kao da slusaju metal i misle da su ownovali celu muzicku scenu i da su postali music godsi omg samo kad pricam o takvim ljudima se nadrkam

znate sta sam primetio?

kad neki bend izda album koji je dosta drugaciji od prethodnih, misljenja su krajnje podeljenja.

pravi fanovi pokusavaju da "opravdaju" promenu muzickim i textualnim sazrevanjem (ponekad sa, ponekad bez razloga), dok ljudi koji su slusali ranije pomenuti bend, ali nisu bili fanovi tvrde kako su se slosili, prodali, sviraju samo za pare i sl. istina je verovatno u sredini, tj. svako za sebe mora da definise sta vise voli u njihovoj muzici, i na osnovu toga da sud. ranije sam slusao oba benda, mada nikad nisam bio njihov fan, tako da moje misljenje nije potpuno relevantno, mada moram da kazem da je St. Anger

mnogo textualno dublji od albuma iz 80-ih u kojima su glavne teme bile cudovista, potkrepljena besomucnim drljanjem gitare, koje je tada zvucalo potpuno prihvatljivo. kad kazem cudovista mislim i na maidene i njihove tripove sa zverima sa brojevima, strahovima iz mraka i sl.

sad kad sam ga pogledao mogu slobodno da kazem da svako ko ima bilo kakav stav o st. angeru mora da pogleda Some Kind of Monster. Jer se u njemu vidi kako je nastao album... iz nule, dosli ljudi i poceli da sviraju.. pogledajte ko moze, ja ga imam na kompu 2 cd-a dvd ripa

to sto goooooooomila ljudi kaze kako su napravili ovu muziku da bi se prodali jos vise da bi kopirali ne znam koga da su kopirali ne znam koga gledaju komercijalu i tako dalje... pogledajte film :)

Jer se u njemu vidi kako je nastao album... iz nule, dosli ljudi i poceli da sviraju..

od 0 su dosli do neke slabe dvojke.Bubanj najgora kanturina gitare neki samracki hibrid punka i thrasha.Ma sprdnja.

Ovde vidimo L.Urlicha kako place jer zbog pirata ne moze sebi da priusti zlatni sank.Zvuci poznato.

taj lik je poceo u metal bendovima i svira jako dobro i idol je mnogim pocetnicima koji pokusavaju nesto svojim bendom da odrade