/7ETPOC Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 neverhood ... ... ... monkey serijal ... full throttle grim fandango etc taj lik mi je neverovatan, na svakih par meseci iskopam od nekud disc neverhood-a i igram ga ponovo Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doberman Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 Nisam ga igrao...ali moram da ga nabavim...1 disk? Koje godine je pravljen? btw /7ETPOS iz kog kraja si (ukoliko si iz Bg-a) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 nisam iz bgd, ja sam iz zarkova:))))) Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 ... a kad uzme da jede one bobice sa drveta i krene da podriguje, posle trece sam mislo da mi se zabagovao komp pa sam ga resetovao Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 1. Monkey Island 2. Myst 5 3. Syberia 4. The Road to El Dorado 5: Indi Jones Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 1. Grim Fandango 2. Neverhood(nikad ga nisam zavrsio:) 3. Sanitarium Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 E ja ne igram Neverhooda, igrao sam ga :D Starbak moraces da me banujes =) Najjaci je lik ubedljivo sve shot uzme lepo stavi u snaduce u svom stomaku hehe bilo mi je smeshno uzasno kad sam prvi put video kad je stavio neku mashinu ili tako neshto =D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doberman Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 E ja ne igram Neverhooda, igrao sam ga :D Starbak moraces da me banujes =) Najjaci je lik ubedljivo sve shot uzme lepo stavi u snaduce u svom stomaku hehe bilo mi je smeshno uzasno kad sam prvi put video kad je stavio neku mashinu ili tako neshto =D Nije to nista, kad vidis sta Guybrush Treeepwood (iz Monkey Island-a) vadi sve iz gaca (pantalona), pocevsi od zardjale sablje preko metar dugacke :)) Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doberman Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 :)) 'Vala jes' nezgodno....POPI**EO SAM...ne mogu da instaliram Larry-ja...ne znam..nadam se da je do win-a, a imam i SP2, kako tebi radi i na kom sistemu? ...a nisam uzeo racun... Evo nasao sam na netu patch (tj. instaler) koji resava problem Larry-ja pod XP-om...pa reko' da ga podelim sa vama :) Evo linka => <<Larry7Installer>> Programcic je velicine oko 200kb, samo se ubaci disk i pokrene ovaj installer, i radi ko nekad... :)) Odoh da ga igram (mada bolje da ucim, posto mi je ispit prekosutra..al jbg-a) Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 1.Sanitarium 2.Beyong good and evil 3.Broken Sword 4.Grim Fandango . . . . . . . . 999999999999999.Monkey Island je shitina najveca na svetu Ako Neko Ima Primedbu Nek Se Zali!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doberman Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 bez prostota na ovom civilizovanom forumu molim :) takodje, ako hoces da te neko ozbiljno shvati moraces da obrazlosis neke od svojih stavova Slazem se....postujem svacije misljenje...ali po mom MI3 (The Curse) je neprevazidjen... Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SanjaRka Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 Vidim da niko nije stavio The Egyptian Prophecy, preporucujem ako niste igrali, igrica nije previse zahtevna sto se tice razmisljanja, problemi su krajnje simpaticni i iako laki, nikad dosadni kao nekad u Siberiji, grafika je vrlo lepa, i interesantno je to da, iako je point&click avantura, pogled nije ogranicen na jednu sliku, vec je punih 360 stepeni, u bilo kom pravcu, tako da i nije toliko klasicna point&click avantura, malo vise se stice utisak slobode kretanja u prostoru, iako ga zapravo nema. :) Preporucujem za lagano nedeljno popodne kad vas mrzi da izlazite iz kutje. :) Quote (\_/) - This is Bunny. (O.o) - Copy Bunny into your signature to help him (> <) - on his quest for world domination. ...evo vam zeka 'ebo vas zeka... %) Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 ne znam da li je neko pomenu stupid inviders (valjda se tako pise) cini mi se na cetri diska da je bila igra, meni licno mnogo smesna, volim kada me igre tako zabave a i grafika je bila skroz gotivna Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 Stupid Invaders ;)) Hehe ... da, dobra, jedna od poslednjih u tom fazonu i tom "kontigentu". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 Grim Fandango (obavezno stivo za svakog) Broken Sword sva tri dela (mada mi je dvojka najbolja) Black Dahlia (iako je nikad nisam preso, guess my IQ sux) Beyond good and evil sad pikam, neam pojma kaka ce ispasti Lula WET the sexy empire (dobro dobro znam, ali meni je to bila avantura :P) E a probo sam Monkey Island i ne svidja mi se uglavnom sto je decije i neozbiljno nacrtano, i se u svemu mi je nekako decija tematika. Jbg kontam ako se to prevazidje da je dobra igra. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
SanjaRka Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 ta :) nikad nisam probao, a bas sam je trazio neko vrme intenzivno jel ima neko? ← Imam :) Imas moje podatke u tredu o Dosijeu X, posto ja forum posecujem krajnje antiperiodicno :) Quote (\_/) - This is Bunny. (O.o) - Copy Bunny into your signature to help him (> <) - on his quest for world domination. ...evo vam zeka 'ebo vas zeka... %) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losh Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Evo ga moj top 12 (ne obavezno tim redom) Sam & Max Hit The Road Day Of The Tentacle Simon the Sorcerer 2 Secret of the Monkey Island 2 Neverhood (nikad necu prezaliti sto sam izgubio disk) Toonstruck (takodje) Leasure Suit Larry 7 Quest for Glory 4 Discworld 2 Goblins 3 Indiana Jones & the fate of Atlantis Legend of Kyrandia 3: Malcolm's Revenge Lista stvarno nije mogla biti kraca :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Eheh.. kad se setim koliko je tupav bio taj discworld a sad bih ga ponovo igrao :) koliko je tezhak? Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 dvojku ti mogu dati na cdu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Setitjesh se da je ponesesh sutra na roshtilj ? :) chastim pivo.. Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max_Dolphin Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Ne znam da li je to zbog atmosfere ili mozda arapskog duha, mozda stara navika iz davno zaboravljenog vremena anticki starih igara, ali jos se na Sega konzolama igrala jedna simpaticna i dinamicna igra uradjena prema drevnoj legendi iz 1001 noci, a to je Aladdin... Meni jos uvek tako draga i interesantna igra, ma ima neki svoj smekerski sarm uprkos svemu... Kasnije sam saznao da je uradjena nova verzija za PC racunare u 3D rezimu, ali nisam imao, nazalost, priliku da igram... Ipak ostaje urezana u mom secanju kao nesto posebno u svetu igara... Quote Find me here, speak to me, I want to feel you, I need to hear you... You are the light that is leading me To the place where I find peace again. You are the strength that keeps me walking, You are the hope that keeps me trusting, You are the life to my soul, You are my purpose, you are everything... And how can I stand here with you and not be moved by you, Would you tell me how could it be any better than this? You calm the storms, you give me rest, You hold me in your hands, you won't let me fall... You steal my heart and you take my breath away, Would you take me in, would you take me deeper now? 'Cause you're all I want, You're all I need, You're everything, everything... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 aladin je platformica, ne avantura a da je simpa, jeste :) ← I koliko ja znam prvo se pojavila na Amigi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Ne znam da li je to zbog atmosfere ili mozda arapskog duha, mozda stara navika iz davno zaboravljenog vremena anticki starih igara, ali jos se na Sega konzolama igrala jedna simpaticna i dinamicna igra uradjena prema drevnoj legendi iz 1001 noci, a to je Aladdin... Meni jos uvek tako draga i interesantna igra, ma ima neki svoj smekerski sarm uprkos svemu... Kasnije sam saznao da je uradjena nova verzija za PC racunare u 3D rezimu, ali nisam imao, nazalost, priliku da igram... Ipak ostaje urezana u mom secanju kao nesto posebno u svetu igara... ← Auuu...jos uvek se secam te jako komplikovane sifre za preskakanje nivoa koja ide a,b,b,a,a,b,b,a,a :)))...znaci toliko sam gotivio tu igru kao i dosta igara koje su napravljene po diznijevim crtacima za SEGU tipa Lion King,Pocahontas,Mickeymania,Jungle book... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 off topic (: u lion kingu mi je bilo najjache kad morash da roarnesh na majmune da bi se okrenuli... (: i onda kad poraste vrh ... (: otjem nazad lion king... da... omiljen nivo mi je bio stampedo... (: alladina sam znao napamet.... (: bookvalno zhmuretjki... Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Lion king je ekstra igra. Sećam se da sam ispizdeo na nekom nivou gde je jo Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts