Sasuke-kun Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 evo sta je u skoli bilo :D na engleski profa dolazi mrtav ozbiljan: "Deco danas imate kountroulni zadatak molim vas da izvadite papire ..." mi ga gledamo 2 sekunde i krenemo da se cepamo... i on vadi pitanja i krene da deli... mi ga gledamo reko ovaj se ne sali i sedne za katedru i kaze... "dobro sada okrenite papire sa pitanjima i potpisite se" na pozadini je pisalo APRIL FOOLS... ili kad je moj ortak lozhio prof. matematike da je bio masakr u teksasu :D Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 (edited) ... Edited November 26, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 ortak danas u shkoli o: profesore, jeste znali da su smanjili plate prosvetnim radnicima? p: SHTA?????? o: he, he, he... Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted April 1, 2005 Author Report Share Posted April 1, 2005 @ lag maker zakon Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 Mi smo danas rekli profesorici ( koja je i ovako popizdela na nas jer sve dajemo u zadnji chas ) da hocemo svi da se odjavimo sa ekskurzije... Znachi zhena za malo u nesvest da padne.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivk0 Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 M@kER,Apr 1 2005, 19:35:34] ortak danas u shkoli o: profesore, jeste znali da su smanjili plate prosvetnim radnicima? p: SHTA?????? o: he, he, he... Brate tvoj ortak bas zna sta najvise boli prosvetne radnike SCG.... Quote KURACCCCCCCCCCCCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 ja sam napisao da na exit dolazi eminem, hihihi.. kakav sam baja, hihihi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 ja sam napisao da na exit dolazi eminem, hihihi.. kakav sam baja, hihihi.. Što bih voleo da dodje taj feget mamu mu jebem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 el bi mu jebo kevu, a? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 Jok ti bi.Još da dodje sa onom njegovom ekipicom,pa 50 Cent, pa i Pičkin Part kao šlag na tortu....sve boh postrojio pa metak u čelo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 metak u chelo, a? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 Previshe counter-a ovih dana :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 danas mi dolazi keva i kaze ides opet u skolu ... a ja na ledja.. posle 3h... Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 evo sta je u skoli bilo :D na engleski profa dolazi mrtav ozbiljan: "Deco danas imate kountroulni zadatak molim vas da izvadite papire ..." mi ga gledamo 2 sekunde i krenemo da se cepamo... i on vadi pitanja i krene da deli... mi ga gledamo reko ovaj se ne sali i sedne za katedru i kaze... "dobro sada okrenite papire sa pitanjima i potpisite se" na pozadini je pisalo APRIL FOOLS... ili kad je moj ortak lozhio prof. matematike da je bio masakr u teksasu :D ma bravo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 Kao sto rekoh, moram da primetim da u nekom okruzenju u kojem sam bio tog 1. aprila niko nije pokusao da napravi stos, niti je primetio neki drugi ... pih, sto su ti ljudi bez zelje za zabavom :) Jedino sto sam primetio je ona sala za 1. april sa b92 kao gej turizam u Srbiji, ili tako nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 Ma dobro nisu napravili neki zez sa TV pink, vole oni to tako ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts