AndarieL Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Znaci ovako da li postoji neka Dota u kojoj ima botova koji krecu heroje :) mislim znam mozda je malo glupo pitanje ali jbg bas bi mi dobro doslo nesto tako malo za vezbanje ...... josh sam NooB ^^ ?? Ako neko nesto zna neka pise! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Koliko ja znam, tako nesto ne postoji ... Mada moze biti da sam neobavesten :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 ne postoji.. da postoji mod bi bio 5 mb :) (ako ne i vise) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 ehh koliko nemas pojma..... nisu to "botovi" koji pomeraju heroje vec AI koji treba isprogramirai preko AI editora u worldeditoru i to ne daje na tezini toliko koliko ti mislis moza bi velicina porasla sa 1.7 na 2 mb najvise.....ja bi to uradio ali je dota zasticena i ne moze da se otvori bez odredjenih programa koje ja nemam niti znam koji mi tebaju.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 U svakom slucaju, taj AI bi verovatno bio toliko dobar kao onaj u beta verziji warcrafta ... Ovi mucenici ne mogu ni novu verziju da izdaju, a kamoli da naprave dostojan AI za vezbu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 Postoji neka DotA Mercenaries verzija, u kojoj komp ima kakav takav ai. To nisam probao, ali kazhu da ume da napadne protivnichkog heroja, te da pobegne da se lechi ako ga je malo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 ehh koliko nemas pojma..... nisu to "botovi" koji pomeraju heroje vec AI koji treba isprogramirai preko AI editora u worldeditoru i to ne daje na tezini toliko koliko ti mislis moza bi velicina porasla sa 1.7 na 2 mb najvise.....ja bi to uradio ali je dota zasticena i ne moze da se otvori bez odredjenih programa koje ja nemam niti znam koji mi tebaju.... uu hakeru napravices AI za dotu.. aj ak budes imao vremena napravi i patch za wow nervira me ovih par bagova :P Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivk0 Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 Ima ibotova puni su ih serveri.........LOL Quote KURACCCCCCCCCCCCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 wow nervira me ovih par bagova :P Zar nije to sredjeno onim nekim malenim patchem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts