Jump to content

Happy hour (presented by RUR & Forum)


Lucky

Recommended Posts

U svetlu novijih desavanja sa igraonicama, legalizacijom softvera, poskupljenjem igranja i mnogim drugim stvarima kojih smo svi svedoci, vasa omiljena prezentacija KlanRUR kao i poznati beogradski internet i gejming klub Forum organizuju za sve zajednicke posetioce KlanRURa i Foruma = Happy hour.

Sta je Happy Hour?

Po uzoru na "srecni sat" u svetu, KlanRUR i Forum omogucice igracima (ili surferima) igranje po povlascenoj ceni od 20 dinara po satu. Happy hour ce se u pocetku odrzavati svakog utorka od 17 do 19h, a u slucaju povecanog interesovanja igraca bice prosiren i na ostale dane. Takodje, dodatna posecenost ovog hepeninga obezbedice i nagradnu igru sa vrednim nagradama za sve happy hour ucesnike.

Kako ucestvovati?

Svi koji zele da se igraju za 20 dinara utorkom od 17 do 19h treba da ostave svoj post upravo na ovom mestu (tj. u ovom topicu) odnosno u svakom drugom topicu ove vrste koji ce se otvarati tokom narednih meseci. Kada pokupimo vasu prijavu na forumu na PM cemo vam poslati super mega tajni kod odnosno frazu koju za tu priliku morate imati. Spisak svih prijavljenih u Utorak ujutru prosledjuje se forumu (sto ce reci da ne mozete da se prijavite u Utorak za taj utorak) a na vama je samo da od 17 do 19h odete do Foruma, kazete svoje podatek i silno se izigrate po povlascenoj ceni.

Iako je ovaj topic postovan u ovom delu foruma, Happy Hour vazi za sve igre koje mozete igrati u klubu Forum.

Ako nesto nije jasno, slobodno pitajte, a vec od ovog trenutka se mozete prijavljivati za Happy hour sledeceg utorka, 5. Aprila tekuce godine.

Update : U postu se potkrala malena greska, sat igranja je zapravo 20 dinara, a dva su 40 dinara, a ne 1h = 30, kako je stajalo.

Link to comment
Share on other sites

Prijavljivanje za jubilarni prvi Happy Hour u klubu Forum je i zvanicno zavrseno. Slanje "pozivnica" uz kod je islo polu-automatski, pa ako je neko dobio visak, neka se ne zhali :)

Svi prijavljeni na PM su dobili ostale potrebne informacije i sutra od 17 do 19 mogu da iskoriste svoje pravo da se igraju po povlascenoj ceni od 20 dinara za sat vremena igranja.

Lista prijavljenih prosledice se Klubu Forum u narednih nekoliko desetina minuta.

Dosta ljudi se prijavilo putem PMa, sto nisu bas trebali da rade, ali nema veze, dok se ne uhodamo, i njihove prijave sam prihvatio, a mozda cemo i promeniti nacin prijavljivanja i na PM, ako ljudima tako vise odgovara ... videcemo vec ... Uvek smo otvoreni za sve ideje i predloge koje eventualno imate.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ovaj.... imam ja jedan poslovni predlog? :) Da li da pisem ovde, ili da saljem nekome PM ili sta vec? Aj nek se javi nadlezni :)

(\_/) - This is Bunny.

(O.o) - Copy Bunny into your signature to help him

(> <) - on his quest for world domination.

...evo vam zeka 'ebo vas zeka... %)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

evo prijateljski savet: NABAVITE NOVE PODLOGE! ne igram u forumu ali znam da mi je to najvise smetalo kad sam bio 2-3 puta! npr kad pomeram misa pomeram i podlogu sa njim lol. aj u zdravlje

I see by your outfit, that you are a cowboy.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...