Highl1 Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Na ovom online turniru se igraju CS i WC3, i ono shto je zanimljivo, jeste da nasha zemlja ima jednog predstavnika, to je Nikola Ristivojevic, WCG shampion Srbije i Crne Gore za 2004-u godinu. Jedino je bezveze shto su Risti stavili nemachku zastavu, jer igra za nemachki tim Osnabruck eSports, pa izgleda da organizatori nisu znali da je Srbin. Risto svaka chast, i da dash sve od sebe da prodjesh shto dalje :) Evo i kompletnog linka sa CS timovima i WC3 igrachima: http://www.meetyourmakers.com/scene.php#comments Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Drzimo mu placeve :) Ustvari ne, tad ne bi mog'o da igra ... nista, navijamo za njega! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 au a ja mislio da highl1 ima nenormalan broj postova... go go Ristone!! btw highl1 kad ce onaj pro-gaming klan o kome si pricao,onaj sto ozbiljno napada wc3l?bilo bi xtra da imamo jedan nas klan tamo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheckMyFart Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Stalno se raspadaju nashi "PrO" klanovi od g.wc3-a do syn-a nijedan nije potrajao dugo,sad je bwsl najjaci nas klan ali o5 ima i tamo dosta ne pro igracha... A btw jel se igra klanski ili svako za sebe ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 29, 2005 Author Report Share Posted March 29, 2005 ,Mar 29 2005, 11:23:54] au a ja mislio da highl1 ima nenormalan broj postova... go go Ristone!! btw highl1 kad ce onaj pro-gaming klan o kome si pricao,onaj sto ozbiljno napada wc3l?bilo bi xtra da imamo jedan nas klan tamo... Pa mi smo spremni,i chekamo wc3l :) a kvalifikacije ce uskoro, valjda za nedelju-dve Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Na ovom online turniru se igraju CS i WC3, i ono shto je zanimljivo, jeste da nasha zemlja ima jednog predstavnika, to je Nikola Ristivojevic, WCG shampion Srbije i Crne Gore za 2004-u godinu. Jedino je bezveze shto su Risti stavili nemachku zastavu, jer igra za nemachki tim Osnabruck eSports, pa izgleda da organizatori nisu znali da je Srbin. Risto svaka chast, i da dash sve od sebe da prodjesh shto dalje :) Evo i kompletnog linka sa CS timovima i WC3 igrachima: http://www.meetyourmakers.com/scene.php#comments ali neverovatno kako se takve stvari stalno nama desavaju... Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Ma nema stas da mu se zeli gl .. ima sve da sabije ... bolji je od pola igraca koji se tamo takmiche ... samo od njega zavisi , ako odigra dobro kao sto moze ima da sabije :))) ajde hf gg Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 naravno da mu je potreban GL... jer je turnir >>>>>>online<<<<<< , tako da pored toga sto sabija ne bi smela da mu puca veza... ^^ nadam se da ce da igra na nekoj besnoj konekciji... to bi moralo da mu se obezbedi... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Pa mi smo spremni,i chekamo wc3l :) a kvalifikacije ce uskoro, valjda za nedelju-dve @ highl1:ma znam za quali,ali jel je tvoj pro gaming klan BwSL?ako nije jel moze da se zna koji je,i ko ce igrati? da ne bude kao prosle godine vs SGC-a 5:0 :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 29, 2005 Author Report Share Posted March 29, 2005 ,Mar 29 2005, 19:17:34] @ highl1:ma znam za quali,ali jel je tvoj pro gaming klan BwSL?ako nije jel moze da se zna koji je,i ko ce igrati? da ne bude kao prosle godine vs SGC-a 5:0 :D:D:D nije BwSl, i vs SGC-a je bilo 3:0 za njih, ne 5, nemojmo preterivati :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Targa Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 Vidi vidi, bagra se preselila na ovaj forum lepo lepo :)), risto operi ih, i nemoj slicajno da izgubis od nekog humana, kao sto imas obicaj ^^. Lenderu, kada pocinje ova zajebancija, ce d budu neke online aktelne vesti, koji link? i tako to, posto ovaj link mi nesto cudan sto si dao, nema nista na njem, ili me mrzelo da potrazim ^^ Quote Legend is BACK!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 nije BwSl, i vs SGC-a je bilo 3:0 za njih, ne 5, nemojmo preterivati :) hmm na sajtu je bilo 5:0 ali nebitno...GL btw ovaj sajt MYMa je bruka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 ,Mar 30 2005, 10:56:52] hmm na sajtu je bilo 5:0 ali nebitno...GL btw ovaj sajt MYMa je bruka... Nije se igralo 2x2 jer je 1x1 bilo 3-0,tako da nije bilo potrebe,pa je onda 5-0. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 30, 2005 Author Report Share Posted March 30, 2005 ,Mar 30 2005, 10:56:52] hmm na sajtu je bilo 5:0 ali nebitno...GL btw ovaj sajt MYMa je bruka... jeste, extra je sajt i ima vishe wc3 vesti nego na sk, plus ima odlichnih chlanaka a tek baci pogled na stranicu sa vip chlanovima, narochito na lika ispod Grubby-ja :) http://www.meetyourmakers.com/users.php Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 ahahahaaha ja mislio DayFly ili Moon :D :D :D stvarno mi se svidja ova slika koja se pojavi dok cekas da ti otvori stranu (ti to nikad neces doziveti jer tebi odmah otvori stranu sa jebenim SBBom koji meni nece da uvedu vec godinu i po dana AAA)! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheckMyFart Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 SBB se raspada,nabavis lepo adsl pa si miran... Imam ja na jednoj mashini cable sbb 128k/flat KRSHINA je dobro je pri surfu ali za igranje,ono stalno puca veza... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 brate sve je bolje od 56k modema koji mi se paspao,ne mogu ni da igram bez disca,zasto nemam ni jedan acc.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts