killYg0r Posted March 31, 2005 Author Report Share Posted March 31, 2005 tooo btw urbane upravu si jeste originalna ideja ali je ipak malo "nastrano" ^^ slikati golubove ili bilo kakve zivotinje dok se pare lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 meni je gotenks samo iritantan, a kili je nekako dovoljno zabavan kad ne Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 ja nikog ne napushavam, ja prosvetljujem Haha. Sveti prosvetitelj Migsa. :) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urban Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 tooo btw urbane upravu si jeste originalna ideja ali je ipak malo "nastrano" ^^ slikati golubove ili bilo kakve zivotinje dok se pare lol ma nije...cak sam i movie napravio...fernando osvaja 2 zenke odjednom uz abbinu pesmu the winner takes it all...i odlecu u daljine zajedno[do komsijskog drveta]... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 9, 2005 Author Report Share Posted April 9, 2005 evo posto sad imam digitalca i vec sam sliko dosta ovde cu da kacim svoje "pro" slike pa vi recite svoje misljenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 Ajd' slobodno ... da vidimo kako ti ide ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 10, 2005 Author Report Share Posted April 10, 2005 za sad sam slikao samo neke crkve i tako to tako da here we go with link za 5 min samo da uploadujem pa cu edit http://i4.photobucket.com/albums/y150/gran...er/DSCN0026.jpg http://i4.photobucket.com/albums/y150/gran...er/DSCN0022.jpg http://i4.photobucket.com/albums/y150/gran...er/DSCN0031.jpg ova 3 mi je za sad najbolja ^_^ sutra cu da idem malo po gradu da slikam pa cu jos slika da "okacim" i znam da su trenutnoi mozda slike lose i obicne ali jbg bez retarda u topicu plz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 ma nije...cak sam i movie napravio...fernando osvaja 2 zenke odjednom uz abbinu pesmu the winner takes it all...i odlecu u daljine zajedno[do komsijskog drveta]... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 Ja nisam neki profi fotograf ali imam nekoliko saveta osnovnih : 1. Digitalni zum _nije_ tvoj prijatelj 2. Uvek postavi fotoaparat na stabilan oslonac 3. Slikaj danju vise nego nocu 4. Vezbaj sve modove nemoj da slikas samo preko "auto", 5. budi kreativan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 10, 2005 Author Report Share Posted April 10, 2005 thank na tipovima btw jbg 1.primetio sam 2. sta da radim kad mi drhti ruka malo uvek nikad ne mogu precizno bas :> 3.meni ovo slika nocu sto sam sliko crkvu bas do jaj izgleda 4.jos nisam provalio cemu koji sluzi pa cu da se bacim na citanje upustava :> 5.il try :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 slikaj u vecoj rezoluciji - imacesh vishe opcija za editovanje Takodje nabaci photoshop, chini chuda shto se tiche obrade slika btw na mom aparatu nocni mod je prilichno osetljiv na pokret, tako da sam to iskoristio za ovu fotku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 slikaj u vecoj rezoluciji - imacesh vishe opcija za editovanje 1. Opet, moze veca rezolucija, ali ne digitalna :) vec maksimalna "regularna" tvog fotoaparata 2. Cali, isti efekat dobijas ili sa modom "sa vatricom" (ne znam koji fotoaparat imas) ili kad ostavis ekspoziciju duze otvorenom pa tek onda "skljocnes". Izvinjavam se ako sam pogresio u izrazima, al' znate na sta ciljam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 fotka je kul btw, jedino da si slikao na nekom mestu gde nema te pumpe da sljasti ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 kaljli, kakve to diverzije izvodiš u mom kraju.. mojne da eksplodira pumpa, gde ću da pumpam gume na bajsu.. nije loša fotka, al što se tiče tih sa dugom ekspozicijom, uspelo mi je da sa sestrom od tetke uslikam fantastičnu jednu.. nije digitalna, jebi ga, moraću da vam je opišem. ima u bratislavi most preko dunava, a na vrhu stubova ima ona akcija kao na genex kuli, restoran koji se okreće da bi mogao da vidiš celu panoramu. mi smo imali neki poluprofi yashica aparat bez stativa. naslonili smo ga na prozor i stavili ekspoziciju od pola minuta. za to vreme se restoran okrenuo jedno dva-tri metra, tako da smo dobili efekat ne samo na svetlima automobila nego na celom gradu. još je u to vreme bio neki kulturni festival zbog čega je sve živo bilo osvetljeno i imali su neke lasere i kurce po ulicama.. ma mnogo dobra fotka, fotograf kod koga je sestra razvila film je stavio u izlog.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 laki, moj aparat je kanta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 12, 2005 Author Report Share Posted April 12, 2005 http://i4.photobucket.com/albums/y150/gran...aster/miror.jpg http://i4.photobucket.com/albums/y150/gran...r/konjikola.jpg najnovija dela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 lol batali fotografiju .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 13, 2005 Author Report Share Posted April 13, 2005 ne smaraj sputas mi zelju za mojim umetnickim slikanjem kad mi to kazes T_T ako ti se ne svidjali slike samo to reci a ne ovako .btw znam da su mi sve pocetnicke slike ali sta da radim jebote 1. tek sad samo poceo 2.u bg idem stalno i gledam sta da slikam [:)]3.ovo mi je hobi i radim to iz zanimacije tako da ono [:P]sigurno necu da dobijem 1000k eura za svoje "radove" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 pazi ideju: kachi slike na Deviant Art i stavi link u signaturu winkwink Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 Neće Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 Treba ljudima vremena dok se pronadju u onome sto im stvarno ide od ruke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 Samo opushteno..pochetak je najtezi. Dok se ne uhodash, i ne provalish aparat, shta sve moze da slika, a shta ne. Proshetaj se do Kalemegdana, nepresushan izvor za fotografisanje! lol batali fotografiju .. tebe josh nismo chuli kako svirash.. doci ce i tvoj sud "batali bass"..."lol" ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 13, 2005 Author Report Share Posted April 13, 2005 [quote name='Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 ivane ne budzi na tudjoj nesreci :D ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 [quote name='Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts