killYg0r Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 posto qpujem digitalni fotoaparat neki socijalni za oko 100e zanima me jel moze da se zaradi 10 din slikanjem na foru nekom casopisu posaljes slike ili tako nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 posto qpujem digitalni fotoaparat neki socijalni za oko 100e zanima me jel moze da se zaradi 10 din slikanjem na foru nekom casopisu posaljes slike ili tako nesto Au al si ti prso ! ! ! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 pa dobro decko zeli da zaradi neki kes xexe idi nadji gole ribice i imaces kesa extra :) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 bolje prodaj prava na svoju biografiju.. metu grouningu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 28, 2005 Author Report Share Posted March 28, 2005 sto ste hejteri najgori bre zasto ne mozete jednostavno da mi odgovorite na pitanja kome se nesvidja ne mora da ga posecuje a i nije mi glupo pitanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 shta bi sa hakovanjem? ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 bolje prodaj prava na svoju biografiju.. metu grouningu.. ROFLFAKINMAO Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 1. Slike sa tog "socijalnog" aparata ne valjaju nishta na kompu 2. Chasopis ce ti uzeti slike a ti ces to mozda videti kad kupis Kurir : ) Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 Matt-u biografija, a sopstvene slike Zoo teci... Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 ...PA CE NEKO DA OKACI SLIKU OVDE PA SE OBESI Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 sto ste hejteri najgori bre zasto ne mozete jednostavno da mi odgovorite na pitanja kome se nesvidja ne mora da ga posecuje a i nije mi glupo pitanje mozhe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 TT platio bi ljudima da me puste da slikam za playboy etc ... bezobrazno josh hocesh i da zaradish :))) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 ajde sad ozbiljno - neko od vas misli da je dovoljno dobar fotograf da bi ga neko drugi plaćao da fotografiše? http://cweeks.deviantart.com/ ako neko ima takve slike, može da se seli u holivud, inače - nazad u školu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 posto qpujem digitalni fotoaparat neki socijalni za oko 100e zanima me jel moze da se zaradi 10 din slikanjem na foru nekom casopisu posaljes slike ili tako nesto Odakle ti 100 e? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 ako uradish neshto zanimljivo i originalno mozhesh svakakvu kintu dobiti ali ne ochekujem neshto tako od tebe :P Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 shta bi sa hakovanjem? ( )... pa zakljucio je da mu tu nema neke zarade,jer je los pa sad hoce da se baci na voajerstvo :P Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 28, 2005 Author Report Share Posted March 28, 2005 a zbog cega ste jadnici bre jedino je ivan nesto korisno reko a svi ostali samo prozivanje.znaci ok ja od sad kad neko napravi slican topic cu samo da serem ko retard i da zajebavam druge ljude posto ste baje kao.i bez pretnji da ce mi biti obrisani postovi posto ovi iznad nisu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 znaci ok ja od sad kad neko napravi slican topic cu samo da serem ko retard To ti bar ide od ruke... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivk0 Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 Brate mozes da natuces lepu kintu sa tim digitalcem od 100e...samo moras biti dobar i imati ideju i materijal za slikanje. ja ti preporucujem da napravis svoj sajt sa adresom www.litlegirls.com odes ispred nekog obdanista navatas malo dece ( mesano decake i devojcice ) i slikas ih u izovnim pozama.... sajt malo izreklamiras po engleskoj i kini stavis clanarinu 50e nedeljno, dodje ti 100000 nalozenih extara pedofila (koji bi platili i 100e nedeljno) i zaradis 50 * 100000 =mnogo kesa. i dolazimo do toga da ti za ulozenih 100e za foto aparat i 2000 din za domen i hosting....zaradis 5000000e... AlI moras da dobro pazis da te ne uhvate jer ces onda zazaliti sto si razmisljao o kupovini foto aparata od 100e. Milslim da sam ti otvorio oci i dosta pomogao , tako da zalim 20% od zarade... Quote KURACCCCCCCCCCCCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
maestr0<nu0k> Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 slikaj bebe po bolnicama sa normalnim apratom tu lezi kesh ! ! ! znaci kewa se porodi ti zu tamo slikas bebu slika 100 - 200 padne neko cascenje i eto ti ;) Quote Za druga uvek brate a za pare jebem mater ! ! ! provod,alkohol,tjanter ostalo nije vazno ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 Postoje sajtovi na netu, doduse, ja sad nemam linkove, na koje mozes da postavis svoje fotografije najrazlicitije ... I onda ako se nekome dopadaju, mora da plati tipa 5 dolara ili slicno da bih ih skinuo i kasnije upotrebio za nesto drugo ... Vlasniku sajta ide procenat od toga, tebi ide neki deo ... dobijes kintu tek kad predjes 100 dolara zarade ... tako nesto. Sve u svemu, mozes da se oprobas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 28, 2005 Author Report Share Posted March 28, 2005 tooo lucky a sta da trazim na googlu da bi nasao te sajtove? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 (edited) ... Edited November 26, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 Ma ides na neku svadbu i slikas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 i pazi da budes originalan sa fotkama.. mada nema leba od toga... Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts