kicpe Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 gg svima mada najvise gloriji jer su stvarno dokazali da su najbolji , svaka cast za mec sa kgb om !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 GG za glodžu;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaD MaX Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 a od kgb-a opet kropmir ... gg 4gl Quote #zealoTRY @ quakenet 4DRUGARSTVO Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 gg gcv i 4gl ipak po meni gcv je najbolje igrao od svih Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
[4gl]HeaveN Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 a po cemu je to gcv pokazao najbolju igru a glorija ne. sta je to gcv to strasno uradio a da 4gl nije. Sad se videlo da je gcv najbolja ekipa :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 HeaveN,Mar 27 2005, 19:13:17] a po cemu je to gcv pokazao najbolju igru a glorija ne. sta je to gcv to strasno uradio a da 4gl nije. Sad se videlo da je gcv najbolja ekipa :D evo ga veciti hater progovorio :P ... pusti decka vidis da je gcv najbolji :D hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 O Bozheeeee... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 nemojte smarati ! Quote detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 pa gde to ide hater sa nickom heaven :D :D Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 verovatno je napisao nick a nije ni znao sta znaci :P .. rofl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 A da na svakom sledecem tur-u na pocetku damo kesh gloriji,a mi ostali da se cepamo:))). GG svima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 A da na svakom sledecem tur-u na pocetku damo kesh gloriji,a mi ostali da se cepamo:))). GG svima... sto se mene tice moze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 A mozete da posaljete kesh i u bugarsku... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 remedy 4 otadzbina :D Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 A mozete da posaljete kesh i u bugarsku... nisam rekao da smo bolji od svih , nego da mi odgovara da nam odma daju kesh ... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 HeaveN,Mar 27 2005, 19:13:17] a po cemu je to gcv pokazao najbolju igru a glorija ne. sta je to gcv to strasno uradio a da 4gl nije. Sad se videlo da je gcv najbolja ekipa :D pa dobro to je moje misljenje da je gcv naj odigrao a sad ko se prepoznao u toj prici a ko ne ostaje misterija Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 nisam rekao da smo bolji od svih , nego da mi odgovara da nam odma daju kesh ... :P Ma bole te kita, najbolji ste kod nas :P Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[4gl]HeaveN Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 pa nisu bugari bas toliko dobri, jesu nas dobili, ali su imali mnogo srece. U novoj postavi glorije mislim da cemo da ih pocepamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 Ma bole te kita, najbolji ste kod nas :P Prvi u selu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLaDe [FRJ] Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 GG svim ekipama pogotovo gloriji...Krivo mi je sto nismo pruzili bolju partiju protiv glorije ali posle 2 prodane eko partije, i partija 4na2 kod rezultata 3-3 mi ko terori na trainu mislim da je to bilo previse.Pored svega toga ja sam pravio zurku vece pre turnira i vecina nas je bila komirana pogotovo Arsa koj je zguto sam celu votku i 10 piva :D...ali to ne treba da nam bude opravdanje za poraz.Nadam se da cemo uskoro pronaci nekog sponzora, igraonicu i imati normalne uslove za rad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 gg i gl blade :) lepo ste igrali mislim da zasluzujete dobre uslove... tako da tnnn gl hf jel ima jos nesto :)) Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 ,Mar 28 2005, 17:21:24] Nadam se da cemo uskoro pronaci nekog sponzora, igraonicu i imati normalne uslove za rad... Dobro vam je krenulo... Doci ce i sponzori, polako, samo opstanite! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 jebote ljudi kad ovako vidim ove postove dodje mi da opet zaigram cs... :D (ali w3 je bolji) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 ,Mar 28 2005, 20:53:56] jebote ljudi kad ovako vidim ove postove dodje mi da opet zaigram cs... :D (ali w3 je bolji) ma vrati se na cs, jebo wc3 :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 Iskreno, bugari mislim da su samo iznenadili nekom nestandardnom igrom, mada su prilicno dobri... Ali kod njih se sve vishe i vishe cepa Source.. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts