mutepb82 Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 Mogu li igrice da rade pod Mandrake Linux 10.0 Community? I ako neko moze da mi kaze zasto ne moze da mi radi mis kada zavrsim instalaciju Mandrake-a? U Toku same instalacije je OK. Cak radi i jedan minut pod Mandrekom ali onda stane. Reinstalirao sam ga 10 puta i uvek isti problem. Inace posedujem sledecu konfiguraciju AMD Athlon 3000+ 64bit Nforce 3 8KDA Serija (mislim da je nesto tako) ATI Radeon 9550 GE/TD 512MB RAM Radi se o igraonici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOWRENCE Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 Za igranje igrica na Mandraku ti treba jedan emulator za win... Dakle, niti su igre besplatne (cs, war3, generals, fifa, nba, etc...) a + se i taj emulator placa... Ja sam probao i meni mx510 radi bez problema bas na mandraku 10.0, samo je official version... Quote neko mi je ukrao kriglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 kakve bre to veze ima sa cs-om ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemananas@ Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Naravno da na linuksu ne mogu sve igrice ali odredjen broj ih radi. Od legalnih imash igrice koje su pravljene za linuks(one koje dobijesh uz instalaciju i one koje mozhesh natji na netu(jer su sve besplatne)), imash americasarmy(takodje besplatna) prepravljena za linuks, a preko torenta mozhesh natji i neke druge igrice koje su prepravljene za linuks imash naravno i svetworkrafta koji chini mi se isto mozhe preko linuksa, samo shto njega mozhesh igrati samo preko neta(ili mozhda ima sp tutorijal!?!?) Od svega shto sam naveo probao sam samo prvi tip, i radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Generalno preko CeDeGe mozes da pokrenes veliki broj najpopularnijih igrica (evo meni npr bolje radi war3 u linux-u nego na win-u ) Ako ti treba link za cedegu baci mi pm ili tako nesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 za igraonicu je ipak isplatljivije da se igre voze na winu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 heh, deja vu situacije od pre par godina kad je počela legalizacija igraonica.. mislim da neko treba da ti kaže da ni taj mandrak nije besplatan osim za ličnu upotrebu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemananas@ Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Ubuntu je za dzhabe..za sve. Pretpostavljam da bi iskusan linuksash mogao namestiti igraonicharske igre da radu na linuksu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 mogao bi da ti namesti, ali moras onda i da ga platis :) a moras da platis i cedegu, i naravno najnovije igrice ti nece odmah raditi plus pogotovu sto covek kaze da ima ati, a na transgaming.com-u pola igara preko cedege ili ne radi sa atijem ili ima nekih problema pa linux ne podrzava ni eax recimo... sve u svemu, za igrice win>linux Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemananas@ Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Za zagrizhene ljubitelje mahdhzonga, cheste posetioce igraonica, nishta bolej od linuksa(niti jevtinije) !!:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Određen broj igara postoji u native varijanti za Linux i radi bez problema... za neke instaler dolazi na disku (recimo UT2004), za neke se mora skinuti sa neta (ali su diskovi potrebni tokom instalacije zbog kopiranja podataka sa istih)... probao sam sledeće: Doom 3, Neverwinter Nights, Quake 1, Quake 2, Quake 3, Unreal Tournament i UT2004. Ostalo manje-vi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KadeshiAmbassador Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 instalere za neke igre mozete naci na: http://www.liflg.org/ uzivajte. Quote -It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts