Jump to content

Licna karta

Recommended Posts

( mozda sam zaboravio da napomenem da mi je licna istekla pre godinu dana.. )

...

prekrsio si zakon, i koliko god procedura oko toga glupo izgledala, ne smes da izgubis iz vida da si ti kriv zbog toga.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

To za 2 svedoka je standardna procedura valjda kada izgubish lichnu kartu, ishao sam za ortaka da potvrdjujem...

a?...

kakvi bre svedoci,...

makar meni nisu trebali, otisho sam u opshtinu, poneo sam sve potrebne papire... rekoh im da sam izgubio licnu i da ocu da uzmem novu... i sve je ukupno tyrajalo 4-5 dana...

nego Sejnte...

ja sam ti odavno rso:D , a nisma teo da koristim ovaj nick neko vreme, evc sam koristio stariji akaunt, Fallout network:D

()... [;)]

mrbean6hi.jpg

aman, meni su drpili novchanik u metrou sa sve lichnom kartom, pola godine me mrzelo da idem da je vadim (kad god panduri nagaze, izgubio sam je... "kada?" - pre par dana ;D ), i posle tih pola godine sam je opushteno izvadio za 2 dana bez ikakvih svedoka i cimanja...

ma koji cem vam licna karta evo ja i dalje nemam licnu kartu a imam 19 godina ;))) i ne planiram da je vadim :))

Zelim ti da te samo jednom startuje interventna u pola noci bez licne karte...

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

Shto se tiche toga za pasosh, pod nekim od brojeva u zahtevu za pasosh se nalazi pitanje : Drzhava u koju osoba putuje?

Bas sam u petak ishao da izvadim novi pasosh zbog exurzije i nisam hteo to da napishem poshto mi to nije bilo logicno... Ja treba da stavim drzavu u koju idem, kao da vadim vizu... Posto mi nije bilo jasno pitam zhenu na shalteru a ona mi kazhe : "Zar ti je vazhno? Samo ti napishi i ne brini se..."

Tako da mi i dalje nije jasno zashto moram da stavim drzhavu u koju putujem :D

jebem ti srbiju jedva cekam da pobegnem odavde [:)]

sve zemlje zapadnog sveta prosto jedva cekaju da im se prikljucis i podelis sa njima svoju genijalnost...verovatno su ti vec obezbedili ferarija i sisatu plavusu...:)

...hopes need smashing!_

sve zemlje zapadnog sveta prosto jedva cekaju da im se prikljucis i podelis sa njima svoju genijalnost...verovatno su ti vec obezbedili ferarija i sisatu plavusu...:)

everything is backwards in americana...my way [:D].

skipper.jpg

The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train.