Debeli Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 ( mozda sam zaboravio da napomenem da mi je licna istekla pre godinu dana.. ) ... prekrsio si zakon, i koliko god procedura oko toga glupo izgledala, ne smes da izgubis iz vida da si ti kriv zbog toga. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 aj ne lazi ja ni nemam lk :P kako te nije sramota da lazes tako nejako :P Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 Ne verujem ti, ali je u svakom sluchaju izdrkavanje... Chuo sam da ce za godinu dana da puste u promet nove plastichne lichne karte, koje ce imati i otisak prstiju i josh gomilu nekih sranja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 To za 2 svedoka je standardna procedura valjda kada izgubish lichnu kartu, ishao sam za ortaka da potvrdjujem... a?... kakvi bre svedoci,... makar meni nisu trebali, otisho sam u opshtinu, poneo sam sve potrebne papire... rekoh im da sam izgubio licnu i da ocu da uzmem novu... i sve je ukupno tyrajalo 4-5 dana... nego Sejnte... ja sam ti odavno rso:D , a nisma teo da koristim ovaj nick neko vreme, evc sam koristio stariji akaunt, Fallout network:D ()... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 aman, meni su drpili novchanik u metrou sa sve lichnom kartom, pola godine me mrzelo da idem da je vadim (kad god panduri nagaze, izgubio sam je... "kada?" - pre par dana ;D ), i posle tih pola godine sam je opushteno izvadio za 2 dana bez ikakvih svedoka i cimanja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 trebalo bi da izvadim lichnu... btw underage sam... shta tje mi sve trebati...? Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Illiron Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 Izvod iz maticne knjige rodjenih, uverenje o drzavljanstvu, dve slike, popunis u supu formular i da dodje keva ili cale sa tobom da potvrde da si to ti i sutra imas novu licnu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 Izgleda da samo meni nisu trazhili te "potvrde da sam to ja".. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 ma koji cem vam licna karta evo ja i dalje nemam licnu kartu a imam 19 godina ;))) i ne planiram da je vadim :)) Zelim ti da te samo jednom startuje interventna u pola noci bez licne karte... Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 Shto se tiche toga za pasosh, pod nekim od brojeva u zahtevu za pasosh se nalazi pitanje : Drzhava u koju osoba putuje? Bas sam u petak ishao da izvadim novi pasosh zbog exurzije i nisam hteo to da napishem poshto mi to nije bilo logicno... Ja treba da stavim drzavu u koju idem, kao da vadim vizu... Posto mi nije bilo jasno pitam zhenu na shalteru a ona mi kazhe : "Zar ti je vazhno? Samo ti napishi i ne brini se..." Tako da mi i dalje nije jasno zashto moram da stavim drzhavu u koju putujem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 jebem ti srbiju jedva cekam da pobegnem odavde sve zemlje zapadnog sveta prosto jedva cekaju da im se prikljucis i podelis sa njima svoju genijalnost...verovatno su ti vec obezbedili ferarija i sisatu plavusu...:) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 sve zemlje zapadnog sveta prosto jedva cekaju da im se prikljucis i podelis sa njima svoju genijalnost...verovatno su ti vec obezbedili ferarija i sisatu plavusu...:) everything is backwards in americana...my way . Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 Zelim ti da te samo jednom startuje interventna u pola noci bez licne karte... mene startovali i nista nije bilo Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxuzz Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 ma koji cem vam licna karta evo ja i dalje nemam licnu kartu a imam 19 godina ;))) i ne planiram da je vadim :)) da ali ne mogu bas svi da prodju kao 15-godisnjaci :P Quote blabla, signa, blabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 Izgleda da samo meni nisu trazhili te "potvrde da sam to ja".. to je zato shto si ti unikatan bejbe Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 ^ seems so.. :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts