Guest sinister Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 Ovo je originalni mail koji je internet provajder iz Beograda (Tehnicom) dobio od svog korisnika. To: Pitanja za Info-Tehnicom Subject: Serem vam se u usluge!!! Serem vam se u provajdera, majke vam ga nesposobne, lopovske!!! Zar bre nemozete da lepo odrzavate server ili da sklopite ugovor sa nekim nad-operaterom koji radi malo bolje, nego se tu stekate i kradete pare ljudima, bre... Narod uplati kod vas a ne moze nista da radi. Zasto? Zato sto bukvalno nema pristup internetu, jedino sto moze da radi je da surfuje po vasem dosadnom i primitivno uradjenom sajtu... Pa jebem mu mater jel' to internet?... To mozemo i kuci da uradimo, napravimo neku stranicu i u offline rezimu surfujemo po njoj... Ajde bre, malo se probudite, kako vas nije sramota, kako vas ne grize savest... Picka li vam materina, vi ste mi neki provajder...nja nja nja... Niste, bre, ni za Albaniju a kamoli za kod nas, a o nekoj Evropi da i ne govorimo... U XIX vek se vratite pa tako jedite govna, mame li vam ga nabijem pokvarene, pederske, lopovske nesposobne!!! Picka vam materina svima, vas NEZADOVOLJNI KORISNIK P.S. Izvinite za sve vulgarne izraze, ali pisao sam onako kako bih vam rekao u lice u zaru besa... I aj' pa gledajte preduzmite nesto ... heh....kako mu je objasnio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unity|sale Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 ja mislim da se nece zavrsiti na ovom ... Quote Niste ni svesni!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.DemonoiD. Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 E da je to jedino pismo te sadrzine upuceno provajderima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 toliko o poverljivosti provajder-klijent odnosa.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 ali zadnja recenica je vrh iznapusavao ih je....i onda ae plz uradite nesto :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 Ah ovo pismo ide u raznim "veselim sadrzajima" kako na netu kako u stampi jos od 2000-2001 godine (bar tad sam ja prvi put citao). Naravno da je izmisljeno. Izvinjavam se zbog obaranja atmosfere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 ali "vi ste mi neki provajder...nja nja nja... Niste, bre," Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 ja mislim da je mont.. ovaj, nije pravo pismo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 serem vam se u usluge , majke vam ga nesposobne , picka vam materina , jedite govna .... . . . . izvinite za sve vulgarne izraze... :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 ja mislim da je mont.. ovaj, nije pravo pismo :) auu opet montaza ......... =] Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivk0 Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 Jel tehnikom toliko "dobar" kad ovom liku fali jos malo da napuni shotgun i ode do tehnikoma..... a sa mail LOLINA Quote KURACCCCCCCCCCCCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 ...nja nja nja... ovo bi on rekao u lice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 tehnicom nije tehnicom,sada se zove sifonika :D :D Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 Ja sam razmishljao da im poshaljem pismo slichne sadrzine, mada ipak na kraju mi je ostalo samo maltretiranje tehnichke podrshke :) PS: Mamu im lopovsku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 Mhm, sbb je bolji, za sve probleme imaju jedan odgovor "problem nije do nas vecc do nadprovajdera, tako da se strpite dok oni to poprave" ........;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 sada se zove sifonika OMG! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemananas@ Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 ,ja mislim da je mont.. ovaj, nije pravo pismo :) " ...kkkkkako mmmmmmontira:).. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 ... prvo shto sam pomislio je da "da nije moje" a lichi, lichi... eh, josh kada bi bilo poslednje... i da josh lik nije u pravu u svemu shto je napisao [:(] najbolje rechenica: "Niste, bre, ni za Albaniju" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 ne vidim zashto ste toliko ubedjeni da mail nije original pa i ja sam mogao da im poshaljem mail slichne sadrzine, jednom su me toliko iznervirali da mi je stvarno doshlo da uzmem shotgun i pobijem osoblje kao u nekom americhkom trash filmu Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 osecam da je lik platio duplo vise da se njemu uvede dsl jedinom u zgradi lol ^^ Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
zheggy Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 Ma poruka je prava,samo je mogao da kazhe da je to skinuo sa www.krompir.co.yu Quote Every man dies,not every man really lives... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 Ma poruka je prava,samo je mogao da kazhe da je to skinuo sa www.krompir.co.yu gresis.... happnovisad.co.yu enivej...zar je vazno ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zheggy Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 Pa pazi,kako su krenuli sa ovom legalizacijom,josh cesh morati da platish i autorska prava Quote Every man dies,not every man really lives... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 Pogledajte polje to. To: Pitanja za Info-Tehnicom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 tehnicom ... da to je interesantno ako je ovo montirano ... onda je konkurencija montirala :-P boze nekad se pitam dal je nesto na netu real :-P samo bre neka montaza ccc. Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts