Sajro Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Evo pre 15 min su trebali da mi naplate prvih 13E ali KITA, kazu da su mi "Invalid details", proverio sam 100 puta - sve sam dobro ukucao & stuff... u pitanju je sama Visa Virtuon, izgleda da se preko nje ne moze platjati WoW. Lepo, lepo... blokiran mi je acc i ne znam shta da radim. Mada jebesh to shto ja ne znam shta da radim, ni ne igram WoW nego shto tje me brat obesiti na trgu za primer svim retardima koji se odluche da uzmu Visu Virtuon. Damn it... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Ne znam kakav ce situacija biti dole sa Game Cardovima, ali do Ceske su dovukli 40 ( da, dobro vidite 40 ) komada !!! wtf ? na 11.000 ljudi koji ovde igraju wow je to zaista "ignoracija" :) Sva sreca da imam visu preko koje sam paltio drugi mesec inace bi bas popizdeo ... :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Bas me interesuje sta ce sa mojom biti, moram da proverim to danas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inorog Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 neznam koj im je K . i sa holandskom CC koju ja koristim isto mi daje invalid details . ubacivao sam ponovo podatke i sve ok prodje da bi mi posle nekog vremena prebacio na ovo invalid ... jedan od mogucih stvari na koje trenutno sumnjam je da zbog male svote CC kompanija blokira transakciju mislice da je neka mutljavina u pitanju, naime video sam na nekom holandskom forumu post typa koga je zvala CC kompany da mu jave: "otkirli smo froude sa vashom CC, izvesni "blizzard entertaintment" vam je skinuo 15 ejurosa sa rachuna ! te smo ga blokirali" wahahah :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 u kurac i mene nesto prcaju zbog cc-a Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 15, 2005 Author Report Share Posted March 15, 2005 u kurac i mene nesto prcaju zbog cc-a Koja kartica? P.S. Da li je nekom proshlo platjanje, bilo kome? EDIT: Ja sada ne mogu ni da se ulogujem na Account Management. Do yaya... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkin Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Ja sam danas napravio akaunt i sve mi je lepo prihvatio ali iz nekog razloga nemogu da se konektujem naservere sta se desava. Konacno nabavim igru i nesto mora da se desi, nisam cak ni lika napravio... [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenki(BH) Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Koja kartica? P.S. Da li je nekom proshlo platjanje, bilo kome? EDIT: Ja sada ne mogu ni da se ulogujem na Account Management. Do yaya... Bez panike. Server je nesto down do 22:00h koliko sam skontao. Ne mogu ni ja da menadzujem acc, niti mogu da menadzujem acc iz igraonice koji je aktiviran pre 2 nedelje (znaci nije istekao). Bice sve ok :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 We are aware of the connection and login issues affecting certain players at the moment and are investigating the cause of these problems. We will correct these issues as soon as possible and apologise for any inconvenience caused. We thank you for your patience and understanding in this matter. Po meni se skenjao billing system :) sve ce biti ok ... Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 15, 2005 Author Report Share Posted March 15, 2005 Colldore gde si to prochitao? Nego, jel bilo kome proshla neka kreditna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkin Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Ja sam probao i sa maminom i sa tatinom visa elektron karticom i nisam uspeo.Onda mi je drugar sredio sa nekom neznam kojom.Ova visa elektron nesto zajebava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest_DENIS Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Ljudi procitao sam ove vase post-ove da li da uzmem Visa virtuon ili ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 15, 2005 Author Report Share Posted March 15, 2005 Denise, nemam blage... meni i dalje pishe "Pending", znachi da nije josh uradjen pejment, do pre 1h nisam mogao da se logujem na acc jer je istekao free month... a sada mogu. Najbolje je da sachekash par dana a ja tju chim mi u Accaunt M. bude pisalo "A C T I V E" velikim, boldovanim, plavim slovima retji i onda mozesh bez imalo frke da uzmesh Visu Virtuon... a do tada nemam blage ni ja da li ovo radi ili ne radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 meni nesto nije kao u redu sa uplatom. videcu dal je skinuta lova i sta se desava posto nije moja cc Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Nkine, gde si nabavio igru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 nkin-e isto pitanje, gde si je nabavio i da li ima toga jos da se nabavi? Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Nije bas da cu vam pomoci ali sam pre par dana kukao na Internet/mobile forumu kako mi odbijaju Virtuon na dva mesta na internetu (registracija domena) a na racunu definitivno imam kintu potrebnu za uspesno obavljanje transakcije. Bio sam do Raiffeisena, kazu, kod njih je sve ok, kartica nije blokirana, levo desno ... Sad javite obavezno ako vam virtuoni ne prorade, da idem da kazhem u banci da im je problem globalne prirode, a ne lokalno samo kod mene :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 16, 2005 Author Report Share Posted March 16, 2005 Well, ja ne znam shta se deshava... mogu da se logujem na account a u Account Management-u pishe "Next Bill Date: 15 March 05 15:52 CET" a sada je vetj 16. lmao! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted March 16, 2005 Report Share Posted March 16, 2005 Meni ce tek 3 aprila da naplate prvi mesec tako da do tada vam ne mogu reci nesto vise o ostalim karticama.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkin Posted March 16, 2005 Report Share Posted March 16, 2005 Juce sam je kupio od jednog decka iz N.S. slucajno sam video njegov post na benchu odmah se javio i otiso da uzmem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted March 16, 2005 Report Share Posted March 16, 2005 radi... trebalo im je samo malo vishe vremena da verifikuju i da svuku lovu sa kartice.. Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 16, 2005 Author Report Share Posted March 16, 2005 Azdajo, sa kojom karticom? Meni sa Visa Virtuon Raiffeisen Bank-e i dalje u Acc. M. pishe "Invalid details or Payment refused". :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dabog Posted March 17, 2005 Report Share Posted March 17, 2005 I kako si resio problem ( ako si ga resio)? Imam istu karticu, uneo sam i tacan broj i authentication number i opet mi daje istu poruku kao i tebi, "Invalid details or Payment refused"...i vec sam bas nervozan, jer je ovo vec drugi dan da ne mogu da se ulogujem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 17, 2005 Author Report Share Posted March 17, 2005 Meni takodje i dalje ne radi... "Invalid details or Payment refused" Zlo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted March 17, 2005 Report Share Posted March 17, 2005 igraj EVE dok momci i devojke iz blizzarda ne sred billing :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts