vezmar Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Opet sam lunjao po gradu i nigde nisam nasao kuciste koje sam na nekom nasem sajtu video,molimm vas pomozite mi ako mozete.kuciste je crne boje,ima drsku za nosenje,providno staklo na cijoj se sredini nalazi svetleci ventilator mislim da je JNC nisam siguran,video sam da ga imaju ovi u mb softu ali stranica ima samo providno stako na kjem nije ugradjen ventilator,ako mozete vi mi pomozite,jer stvarno sve sto sam znao ja sam presao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Pa to je jedva 70% svih novijih "fensi" kucista ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Bolje odradi neki moding Kucishte sa neonkom i providnom stranom 2500din ILI Kung fu limarija 700din cooler master neonke 700 Svetleci cooleri 450 Pleksiglas 200 Makaze za metal ili neka testara [i malo kreativnosti] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vezmar Posted March 16, 2005 Author Report Share Posted March 16, 2005 Samo mi reci gde da nadjem to kuciste od 2500,i da li moze samo da se kupi i za koliko ta providna strana,ali samo dolazi u obzir providna stana sa ugradjenim culerom kao na slici.Idem odmah u jutro da ga kupim.Daj mi molim te adresu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 16, 2005 Report Share Posted March 16, 2005 monitor group, eurolink itd bilo koja bolje snabdevena firma ih ima za adrese www.pc-berza.co.yu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivk0 Posted March 16, 2005 Report Share Posted March 16, 2005 takvo kciste ima moj komsija i odlicno je za te pare,.... Quote KURACCCCCCCCCCCCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 (edited) ... Edited November 26, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 fugly. just my two pence. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 kako je samo mocno ovo kuciste... gde ima da se kupi onolika ventilatorcina kao sto je na prednjoj strani?? btw: imam slicno kuciste kao ono na prvoj slici... samo se napred razlikuje :P btw: xoxide.com ima tu dosta sranja za kucista... imam ja tu ventilatorchinu :))) samo shto nije tako izrazen kao na toj slici...pogledaj u desk-u tamo sam pazario neke delove za komp pa mislim da imaju tu "ventilatorchinu" :)) Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 (edited) ... Edited November 26, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 bash me interesuje koliko se taj ventilator dere kada mu uleti prashina ;) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 bash me interesuje koliko se taj ventilator dere kada mu uleti prashina ;) Ma samo probudi pola komshiluka :) Mada ako je struchan, moze da ga podmaze motornim uljem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 (edited) ... Edited November 26, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts