H!LTi Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 Sta bi sa tom akcijom? (pretpostavljam - nista, jbg) Jel zna neko gde moze da se kupi original? Ili da se naruci preko neta al da je sigurno (i brzo)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 Mozda u Extremeu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H!LTi Posted March 15, 2005 Author Report Share Posted March 15, 2005 proverio tamo, nazalost - nop. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Onda jedino da malo setkas po mestima gde Extreme vrsi distribuciju, mozda je nesto preteklo - PC4U, Comtrade, Sampro ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted March 16, 2005 Report Share Posted March 16, 2005 ma preko amazona ili vec nekog e baya koji isporucuje kod nas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 nisam siguran gde moze ali igrao sam je kod ortaka i mogu da ti kazem da nije uopste losa u stvari odlicna je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 Znaci igra je najbolja strategija izasla posle brood wara......po meni cak i bolja od njega ,nema bolje stvari u lanu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 proveri u mikro knjizi, kada sam je davno raspitivao rekli su da nemaju ali da tje imati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H!LTi Posted June 15, 2005 Author Report Share Posted June 15, 2005 Nasao sam original na www.kupidisk.com, kazu da je imaju i na lageru a moze i da se naruci...(ako je neko imao iskustvo sa doticnom firmom nek mi kaze dal su sigurni?) Inace, nije mi jasno kako su samo retki skapirali da je u pitanju fantasticna igra. DA LI KOD NAS IKO I IGDE IGRA DOW ?????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 mozes slobodno da narucis kod coveka, igru dobijas 100%, ali samo proveri da li je na engleskom, tj US ili EUR verzija, posto on te igre narucuje preko tajvana/tajlanda/azije, ja sam isto mislio da uzmem tamo i DOW i exp kad izadje, pre sam pirate uzimao kod njega Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
H!LTi Posted June 16, 2005 Author Report Share Posted June 16, 2005 Kako mislis da li je na engleskom ? Koliko sam ja shvatio samo su omoti na tamo-nekom zzljnjfh jeziku ali valjda je sama igra na engleskom ??? (ili mozda nisam dobro shvatio). E i probao sam da ih zovem na mob. koji su naveli u kontaktu ali je stalno iskljucen. Kako si ti narucivao, preko maila? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 mislo sam na to da li je igra na eng, inace preko maila sam narucivao igre, a mozes i da posaljes PM kupidisk-u na forumu Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts