Jump to content

F1 2005

e. cartman

Recommended Posts

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

da mi je neko na početku sezone ponudio da kobasičara i skuderije nema na prva tri mesta u poretku, bio bih srećan k'o kuče.. a sad mi je glupo, ne pobeđuje šumi nego čovek koji ga je stvorio..

pitanje je šta bi flavio savetovao alonsu da je u poslednjoj trci kimi ispred njega a da na tabeli ima dva ili tri poena više.. nije isključeno da bi ga namerno udario..

pa alonsu ove godine niti je,niti ce trebati neko ludilo i rizikovanje.i meni je on kul,i ja navijam za meklaren,i ja sam mrzeo shumija:D

pa samo pogledajte kakav je kimi presing imao na startu.bio je 11. iza deset,ispred deset.oko njega likovi koji nemaju mnogo shta da izgube.i shta cesh,nije ni kimi bog nikog nije prestigo pre prvog boxa.

i alonso pre svake trke naglashava da nece nikakve rizichne duel,iako je poodavno prvi.treba rachunati da ce do kraja riknuti bar josh jedan meklaren(plju plju:)al zato sledece dine.hoho

salt wat fish fresh wat fish?

..osim ako mu želiš da završi u srcima svih pravih ljubitelja formule jedan kao najbolji vozač svih vremena ;)

ma da...bas sam na to mislio...[:p]

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

Sry za hejt...Zelim Shumiju da se lepo penzionise na kraju ove sezone, pa onima koji ga vole da ostane u lepom secanju, a mi sto ga malo manje volimo da ga ne gledamo vise i svi srecni i zadovoljni...[;)]

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

pa mislim, piconija odlazi u boks tri kruga pre kraja, izlazi iza montoje i overava ga.. i boli ga kurac što će dobiti kaznu jer je ionako jebeni test vozač..

kako jebeno pogodno..

nadam se da će meklaren uzeti konstruktorsku titulu, i ne slažem se sa ocenama brijatorea da je ona manje bitna.. nek pita sponzore.. :p

ako alonso nije najsrećnije kopile koje je ikad držalo volan u ruci, ja ne znam šta je.