phantomq Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 zhalite sad montoyuuu paceriii ;))) ← ovo mu je prva i poslednja pobeda oce sezone Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS [GDM] Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 dobice jos koju, ako se nastave "diverzije" na kimija... inace jasno vam je valjda da je mclarenov bolid imbalance :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 stvarno hrvatski komentatori bolji, danas sam ih slushao i ljudi znaju posao nema sha, sho se trke tiche svaka chast kolumbijskom i japanskom kamikazi, ali propushatate poentu, alonso je josh malo povetjao vodjstvo u generalnom plasmanu Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 ma nisu ni oni nishta bolji od ovih nashih samo se ne proseravaju toliko.mislim- el habezon(ili kako vec)=glavonja. jel slucha taj chovek shta pricha tokom prenosa. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS [GDM] Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 ovi nasi su u stanju da svrse na shumijevu kacigu... u sred prenosa lik se obazire na pravilo raspodele poena (konkretno 8 poena za drugoplasiranog) i kaze: ovo su uveli da bi razlika sumahera bila manja... :) a montoja bi bio pravi smeker da je sacekao alonsa i onda se skucao zajedno sa njim :))))))))))))))))))))))) inace ga ne volim jer je jako nepouzdan... onu crnu zastavu mu bas necu lako zaboraviti... p.s. oba posta je pisao jetset sa barcasovog naloga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Pa crna zastava nije bila njegova krivica vec ekipe McLaren.... Montiya ima talenta i mogao bi da postane shampion samo da mu malo krene. Nadajmo se da ce tako biti sledece godine. Kimi koji dve trke pod red startovao s 12 mesta i dogurao na podijum - svaka mu se dala! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 kad gledas prenos na 3k cujes onog debila ko da ga neko k.... u bulju uuuuu kakav je start bio SJAJNO uuuuu kako su brzo sipali benzin FENOMENALNO :) :) :) Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS [GDM] Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Pa crna zastava nije bila njegova krivica vec ekipe McLaren.... Montiya ima talenta i mogao bi da postane shampion samo da mu malo krene. Nadajmo se da ce tako biti sledece godine. Kimi koji dve trke pod red startovao s 12 mesta i dogurao na podijum - svaka mu se dala! ← skroz nisam upoznat sa tripom... gledao sam trku... zar nije bilo dovoljno da je iskulirao sa preticanjem prilikom izlaska iz boksa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 skroz nisam upoznat sa tripom... gledao sam trku... zar nije bilo dovoljno da je iskulirao sa preticanjem prilikom izlaska iz boksa? ← Fazon je bio u tome da je ishao pace car i da nisu smeli da ga puste iz box-a (neshto tako, nisam bash u potpunosti siguran). Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 (edited) jebo ga, imate www.formula1.com za zvanichne informacije =) montoya je proshao kroz crveno na kraju pita iliti trebao je da sacheka da prodje kolona pa onda da krene ... Edited July 11, 2005 by Spu [RuR] Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS [GDM] Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 onda su krivi ovi iz boksa... jer su ga slali u pogresno vreme... izgubio bi pun qrac mesta da je cekao sve da prodju... a ako je u pitanju samo jedan bolid i to onaj koji kasni ceo krug onda ga treba samarati :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 (edited) Zalim ovog Montoyu Edited July 23, 2005 by Crash Override Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Raikonen krece prvi na VN Nemacke Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Zalim ovog Montoyu ← ja zalim kimija... alonso ce ni kriv ni duzan osvojiti titulu... vozi extra, ali prethodnih par godina mclaren ima previse nesreca... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Opet ste zalili Montoyu Dakbe za Kimija... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS [GDM] Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 kada bi bilo moguce videti miku i kimija zajedno makar na jednoj trci makar u zauberovim masinama... mislim da bi se sumijevi fanovi smorili do granice prelaska na gledanje hokeja na travi... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Svaka cast Montoyi.Sto se tiche Kimija, ne mogu da verujem da chovek nema uopshte srece ove sezone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 sad nesto razmisljam i rekao bih da kimi nije da nema srece nego ne zna da vozi (aj sad nemoj svi da pljujete) Ne mislim da ne zna da vozi kao vozac vec ne zna da vozi kao mehanicar. Cinenica je da on i montaja voze iste bolide sa istim motrom koji su razlicito podeseni ali to su u osnovi itsi bolidi. E sad razumem ja da se jednom pokvari motor, aj dva puta uzastopno mozda covek nema srece ali tri puta uzastopno pa tu onda nesto nije uredu. (prosla dva treninga je menjao motor a sad nije zavrsio trku). E sad ja ne znam sta kimi radi svom motoru al to sigurno ne valja! Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS [GDM] Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 mercedes je najvise kriv... i montoja je imao problema... e sad problem mozda jeste u motoru... ali on se nije pusio, pa da pretpostavimo da je iceman gazio previse... jednostavno je bolid stao... uzasno sam razocaran i ne znam sta da kazem... mislim da je renault zbog stabilnosti bolida zasluzio titulu konstruktora (iako jos ima nade za mclaren)... ali da najbolji vozac nije pretekao NIKOGA na stazi u celoj sezoni to mi je pomalo otuzno... ono sto je pozitivno je da je honda sve bolja... tojota je svetlosnim godinama udaljena od proslogodisnjeg bolida... mclaren je brz, ali nepouzdan... renault jebe kewe... ferari i bmw ce se valjda oporaviti... nadam se urnebesnoj sezoni sledece godine... e da teoretske sanse ima i sumaher... ako bude padala kisa na svim trkama do kraja... ne bih se ja zezao sa tim... :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 jebga mozte mrzeti shumija kolko ocete ali chovek je totalno realan.. jos odkad je rekao da oni ovu sezonu nemaju sta da rade pored renoa i mercedesa kimi izgleda nije naucio ono sto montoja jeste.. a to je da i motor/bolid iz f1 ima dusu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Illiron Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Ipak guraju te krntije do limita, treba biti neeezan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Prvi pol za Nemca... Nadam se da nije poluprazan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 ja sam se prvi put kladio ove godine na f1... i to na duplu pobedu mclaren-a... ortak mi je dao kvotu 10... bolje da mi on popije pare, nego kladionca ;) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 sumi ce sigurno 3 puta u box... videcemo da li ce mu se isplatiti sad kad nema zamene guma... mislim da nece biti na podijumu... mada bolje on nego alonso :)))) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 kimi ne vozi brzo... decko samo nisko leti... pustite me da se radujem... jos mu radi motor :) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts