Jump to content

F1 2005

e. cartman

Recommended Posts

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

stvarno hrvatski komentatori bolji, danas sam ih slushao i ljudi znaju posao nema sha, sho se trke tiche svaka chast kolumbijskom i japanskom kamikazi, ali propushatate poentu, alonso je josh malo povetjao vodjstvo u generalnom plasmanu

My koong-foo is the best

ma nisu ni oni nishta bolji od ovih nashih samo se ne proseravaju toliko.mislim- el habezon(ili kako vec)=glavonja. jel slucha taj chovek shta pricha tokom prenosa.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

ovi nasi su u stanju da svrse na shumijevu kacigu... u sred prenosa lik se obazire na pravilo raspodele poena (konkretno 8 poena za drugoplasiranog) i kaze: ovo su uveli da bi razlika sumahera bila manja... :)

a montoja bi bio pravi smeker da je sacekao alonsa i onda se skucao zajedno sa njim :)))))))))))))))))))))))

inace ga ne volim jer je jako nepouzdan... onu crnu zastavu mu bas necu lako zaboraviti...

p.s. oba posta je pisao jetset sa barcasovog naloga...

Pa crna zastava nije bila njegova krivica vec ekipe McLaren.... Montiya ima talenta i mogao bi da postane shampion samo da mu malo krene. Nadajmo se da ce tako biti sledece godine. Kimi koji dve trke pod red startovao s 12 mesta i dogurao na podijum - svaka mu se dala!

А в чем сила, брат?

Pa crna zastava nije bila njegova krivica vec ekipe McLaren.... Montiya ima talenta i mogao bi da postane shampion samo da mu malo krene. Nadajmo se da ce tako biti sledece godine. Kimi koji dve trke pod red startovao s 12 mesta i dogurao na podijum - svaka mu se dala!

skroz nisam upoznat sa tripom... gledao sam trku... zar nije bilo dovoljno da je iskulirao sa preticanjem prilikom izlaska iz boksa?

skroz nisam upoznat sa tripom... gledao sam trku... zar nije bilo dovoljno da je iskulirao sa preticanjem prilikom izlaska iz boksa?

Fazon je bio u tome da je ishao pace car i da nisu smeli da ga puste iz box-a (neshto tako, nisam bash u potpunosti siguran).

А в чем сила, брат?

jebo ga, imate www.formula1.com za zvanichne informacije =)

montoya je proshao kroz crveno na kraju pita iliti trebao je da sacheka da prodje kolona pa onda da krene ...

Edited by Spu [RuR]

Everytime I cross the line

I push the boundaries out a little...

• 2 weeks later...

sad nesto razmisljam i rekao bih da kimi nije da nema srece nego ne zna da vozi (aj sad nemoj svi da pljujete)

Ne mislim da ne zna da vozi kao vozac vec ne zna da vozi kao mehanicar.

Cinenica je da on i montaja voze iste bolide sa istim motrom koji su razlicito podeseni ali to su u osnovi itsi bolidi. E sad razumem ja da se jednom pokvari motor, aj dva puta uzastopno mozda covek nema srece ali tri puta uzastopno pa tu onda nesto nije uredu. (prosla dva treninga je menjao motor a sad nije zavrsio trku).

E sad ja ne znam sta kimi radi svom motoru al to sigurno ne valja!

((((Q))))

SRBI su najgluplji narod na svetu!!!

mercedes je najvise kriv... i montoja je imao problema... e sad problem mozda jeste u motoru... ali on se nije pusio, pa da pretpostavimo da je iceman gazio previse... jednostavno je bolid stao... uzasno sam razocaran i ne znam sta da kazem... mislim da je renault zbog stabilnosti bolida zasluzio titulu konstruktora (iako jos ima nade za mclaren)... ali da najbolji vozac nije pretekao NIKOGA na stazi u celoj sezoni to mi je pomalo otuzno...

ono sto je pozitivno je da je honda sve bolja... tojota je svetlosnim godinama udaljena od proslogodisnjeg bolida... mclaren je brz, ali nepouzdan... renault jebe kewe... ferari i bmw ce se valjda oporaviti... nadam se urnebesnoj sezoni sledece godine...

e da teoretske sanse ima i sumaher... ako bude padala kisa na svim trkama do kraja... ne bih se ja zezao sa tim... :)))

jebga mozte mrzeti shumija kolko ocete ali chovek je totalno realan.. jos odkad je rekao da oni ovu sezonu nemaju sta da rade pored renoa i mercedesa

kimi izgleda nije naucio ono sto montoja jeste.. a to je da i motor/bolid iz f1 ima dusu :P

fallout_table.gif

ja sam se prvi put kladio ove godine na f1... i to na duplu pobedu mclaren-a... ortak mi je dao kvotu 10... bolje da mi on popije pare, nego kladionca ;)

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!

sumi ce sigurno 3 puta u box... videcemo da li ce mu se isplatiti sad kad nema zamene guma... mislim da nece biti na podijumu... mada bolje on nego alonso :))))

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!