Crash Override Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 E ajde budite objektivni pa mi recite da se ova stvar desila Bridgestonu da li bi se vozila trka? Pa NORMLNO da bi se vozila... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 uljuchio sam se u prenos bash kad je krenuo krug zagrevanja.koji bedak ceo dan sam zheljno ischekivao trku:( znachi timovi koji nisu krenuli trku su hteli da voze,sa menjanjem guma,normalno bez osvajanja bodova,chisto zbog publike.svi su se slozhili(i dzhordan i minardi) sem ferarija.verovatno je publika zbog toga bila ogorchena na ferari ja koji ne volim(blago recheno:))ferari izuzetno poshtujem tu odluku jer bi to onda tek bio cirkus.zashto da oni ispashtaju... Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 da se ovakva stvar desila bridžistonu, ispala bi dva marginalna i jedan mediokritetan tim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 (edited) badnik (blago receno) nije tako kao sto si rekao... FERRARI nije bio prisutan tom zasedanju na kom se glasalo... Vec je jordan bio taj koji je hteo da vozi i nije hteo da se solidarise a minardi je onda hteo da vozi zato sto je jordan pristao... To su 2 tima sa Bridgestonom od 3... Ferrari se nije uopste izjasnjavao po ovom pitanju.... Ako vec nisi obavesten, probaj malo da slusas komentatore tokom prenosa... Ili poseti www.f1-live.com pa sam procitaj sta i kako... To sto neko ne voli Ferrari ne daje mu za pravo da stvari tumaci kako on misli da su se desile :) Ivane, oces da se kladimo i za sledecu trku? Edited June 20, 2005 by Crash Override Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobas Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 sad ce Shumi do kraja da Gazi, Pochelo je poshelo :DDDDDDDDD Quote pozdrav autoru pisme niš mi se ne da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 samo se vi nadajte, ovo je poslednji trzaj ferarija:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nektar Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 U Schumacheru je bas bilo tesko da pobedi!!! Pored Jordana i minardija nije mu bio bas tezak posao!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 lavovski se borio za tu poziciju ;) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Ajmo sad svi da pljujemo po Ferariju i Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 pljuc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 da se ovakva stvar desila brid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 ne serem ja brate, rezultati seru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 pa svako ima losu sezonu... meklaren je bolji tim jer mu je u proteklih par sezona 15 puta otpao tochak u sred trke?? a ferari je losh jer su pravila promenili ne bi li jos neko gledao f1 osim njihovih fanova... blah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Ferrari je jako dobar tim zato shto ulaze 2 puta vishe para od ostalih... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 (edited) Ferrari je jako dobar tim zato shto ulaze 2 puta vishe para od ostalih... ← Po budzetu su nekada bili broj 1. Ali vise nisu... Sada je naravno Toyota najvise novcanih sredstava ulozila u svoj tim i razvoj... Ferrari je dobar TIM, zato sto kod njih vlada nesvkadisanja radna klima.. Svi su vise manje kao porodica... Svima je poznato da svake godine idu SVI u timu zajedno na skijanje na desetak dana... Svi se veoma dobro poznaju i van posla... A da ne govorimo o cinjenici da razvoj Edited June 21, 2005 by Crash Override Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 ma jok bre ferari je kriv shto francuzi nisu nabavili dobre gume... pff toyota je josh proshle sezone ulozila vishe love od ferarija sta sada daje rezultate a ne vidim sta je tu nelogichno da onaj ko moze da skupi najvise sredstava za ulaganje i ne bude najbolji ? nekad je mercedes nekad je ferari nekad reno itd... ja sam generalno bio fan ferarija mnogo pre nego sto sam poceo da pratim formulu tj jos od kad sam bio malo dete i kad sam dobio veliki buragov model 1984 GTO :) retroooo -> http://next2.web-cars.com/gto_nu_images/84...factory_a_s.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 *bmp* BMW kupuje Sauber! u 2006 ce imati samostalan tim, a prekidaju deal sa williamsom :P Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 pa i vreme je bilo, oni sve vreme imaju najbolji ili jedan od najboljih motora, a frenk ne uspeva da napravi dobru šasiju.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 ma ferari je ekipa koju naprosto niko ne voli... pravila se menjaju samo zbog njih... a kada su mika i kultard JEDINI zavrsavali trke u istom krugu??? trajalo je toliko kratko da se izgleda vise niko ni ne seca... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 ja nemam ništa protiv ferarija, samo ne mogu da mislim ništa dobro o čoveku koji se toliko puta nesportski poneo.. a bar polovina njegovih navijača ovde f1 prati suviše kratko da bi se sećalo drugih šampiona, pa čak i tih nesportskih poteza mladog mihaela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 ko je rekao grent hil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 ko je rekao dejmon hil ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 ko je rekao grent hil ← koja ispala, aaaa, aaaaaaaaaa, dule pozer Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 koji jebeni prs sa mozgom, vishe ne znam sta pricam:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 lol ko je rekao zhak vilnev :))) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts