Dule_smor Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 spu je gore okacio linkove: imash detaljnije na www.formula1.com ili www.alphaf1.com ili www.f1onboard.com itd ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 mogao si i da mi odgovorish na pitanje posho znash da ja nisam zaludan poput tebe da visim po netu po ceo dan Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 1. Kimi \o/ 2. Hajfild 3. Veber 4. Alonso 5. Montoya 6. R. Schumi 7. M. Schumi 8. Barikelo Super trka, najjachi likovi Veber i Hajfild. O Kimiju necu ni da pricham - McLaren is back! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 kimi pernja a iza njega pičvajz.. prvi put preticanja u monaku otkako je sena poginuo bre! sjajna trka :) bedak mi je zbog alonsa, kapiram da je imao nekih problema, tokom cele trke je veslao volanom.. btw zna li se što mu je treptala štopaljka pred kraj trke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 tu tambz ap za trku, fizikela cava shto je popustio onako lako pred trulijem, albers cava shto udara sto puta i nikako da ispadne iz trke, shumi cava shto je zadrzhavao sve ostale, truli car, hajfild car i kimi car ofkors ;) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 jebacu mater kds-u...gg kimi:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 me 2 a montoja uspeo da uzme bodove, svaka mu chas Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 ql trka ali mi je zao sto tojota nije prosla bolje. njen bolid me podseca mnogo na meklaren-hondin bolid koji je za mene bio i ostao simbol f1 iz najboljih dana. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 E glupog li minardia. Jednom budu bolji od Jordana na kvalifikacijama i odma se sjebu i usput povedu pola trke sa sobom. Inace ovo je bila najzanimljivija trka u monaku jos od one kad je pobedio Panis kad su svi ostali pocrkali. Inache danas se dogodilo cudo... po prvi put sam navijao za montoyu ( u onom trenutku kad je stigao Alonsa). I takodje moram reci da Alonsu treba da malo pricate fair play a ne samo shumaheru, jer posle ovoga sto je danas radio (Mislim na alonsa) stvarno zasluzuje tonu hejta. A za one koji ne znaju na sta ja mislim pojasnicu. Heidfeld predje alonsa u onoj shikani iza tunela, Webber provali gde moze da ga pretekne i pokusa isto u sledecem krugu. I stvarno prodje on pored njega. Skoro da ga je presao kad alonso prolazi kroz shikanu pravo i ostaje ispred webbera. Sledeci krug ista prica ali je ovaj put Webber ostao pored njega i prosao ga je sto je i bilo ocekivano. Dakle Alonso nije jednom prekrsio pravila vec dva puta uzastopno [:(!] Samo mi je zao sto ga nisu pretkli i ostali vozaci. A zasto je Alonso bio tolko spor ne znam ali pretpostavljam da je imao kvar sa elektronikom... bar je tako izgledalo PS: U pitstopu red bula mehanicari su bili probuceni u Stormtroopere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 a gde je tu alonso prekrsio pravila????? Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 mnogo dobra trka, ne secam se kad je bilo toliko pranja u poslednjim krugovima. i naravno rob koji pusta shumija 300 metara pred ciljem jer ima stavku u ugovoru "poslusaj sta ti pricahamo ili odose zena i deca" i onda shumi koji zabada ralfa kad su prosli kroz cilj, roflma samo ticu,ovaj put su mu barem dozvolili da zavrshi trku. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted May 22, 2005 Report Share Posted May 22, 2005 a gde je tu alonso prekrsio pravila????? Prekrsio je pravilo koje kaze da vozac ne sme da presece put ako mu to donese poziciju a njemu to jeste donelo poziciju posto je webber vec bio ispred njega. I jos je to pokusao i drugi put ali neuspesno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 da da, fora je shto su i jedan i drugi bili u fazonu kad on krshi onda cu i ja tako da su obadvA prekrshila, tj. ni jedan nije kazhnjen :) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 hah ta akcija sa Webberom i Alonsom je bila super. Ne znam samo zashto su renoi na kraju onako posustali... Bedak mi je za Red Bull, nisu bili loshi ali im nikako nije ishlo. A mehanichari su im bili zakon u SW kostimima Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Prekrsio je pravilo koje kaze da vozac ne sme da presece put ako mu to donese poziciju a njemu to jeste donelo poziciju posto je webber vec bio ispred njega. I jos je to pokusao i drugi put ali neuspesno. ← Pa koliko ja znam to nije krsenje pravila!!! Prekrsaj bi bio ako je napr. on bio 2 a webwr 1 i da ga je prestigao tako sto je skratio krivinu! A u ovoj situaciji alonso je bio ispred da ne bi bilo sudara itd skratio je krvinu i vratio se na isto mesto tako da nije zaradio poziciju!!! Hocu da kazem da se vratio na isto mesto na kojem je bio pre ulaska u kriinu!!!! Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Williams se povampirio - nadam se da ovako dobra kvalifikacija nije samo zbog toga shto su imali malo goriva u rezervoarima. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 he he dobar je ovaj alonso ;) Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Aiiii kakav bedak za Kimija... Poslednji krug i onakav sj** :(((( Elem: 1. Alonso 2. Hajfild 3. Barikelo 4. Culthard 5. M. Schumi 6. Fizika 7. Montoya 8. Truli Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 celu trku je vodio covek ... znaci kako sam se smorio ne verujem ... :(( ali zadnji krug , puu bre !!! ali kad mu je pukla guma , nisam snimio ko je bio ispred njega ... pri izletanju sa staze promashio je lika za dlaku ... [ sreca u nesreci :( ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 uzhas :) ebem ti finac+mclarenmercedes=prvi u poslednjem krugu. mada svaka chast mikiju shto je vozio sa onakvom gumom 10 krugova i jache ;) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Stvarno steta za Raikonena, covek je zasluzio da pobedi. Mada ako mu je uteha bar je preziveo onakvo izletanje. Da je udario u Buttona druga bi to prica bila. Nego onaj njegov tocak je stvarno neverovatno poleteo, kad je pukla osovina. Inace najprijatnije iznenadjenje trke- Kultard. Da mu nisi dali penalty bio bi on i 3. PS: A sto je uopste dobio penalty??? Ja nisam video taj deo trke... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Dobro je da Kimi nije udario Batona pri izletanju - mislim da su santimetri bili u pitanju... A Kultard je dobio drive through penalty za speeding na pit lane-u. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 žao je i meni kimija, navijao sam za njega, ali sam je kriv, dva puta je baš žestoko blokirao prednji desni točak. a ko god da je određivao strategiju je mogao da ga povuče u boks pa bi uzeli treće mesto.. montoja će ako ovako nastavi postati klovn, maskota f1.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 kada sam video kimijevo izletanje suza mi je kreneula:J, u svakom sluchaju bio je siguran nije morao da se forsira - ko otje vetje... alonso, ni kriv ni duzan, napravi lepu prednost u generalnom plasmanu Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobas Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 RASHILA SE GUMA hehe...gledo sam trku sa 8 Likova nalozenih na F1 ono prao, mozete misliti koja su to bila prozivanja Rashila se Guma, Ponesi Kanticu za pjesak sledecu trku itd..ludilo brate btw u svakom sluchaju svaka chast Alonsu momak je gotivno odvezao trku.. Quote pozdrav autoru pisme niš mi se ne da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts