fatboy Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 Znaci, danas je mladji buraz doneo iz grada neki DIVX/DVD player u kutiji i odmah smo ga isprobali... Uredjaj se zove jednostavno SKY, ali ne onaj poznati SKY VISION vec samo SKY... Kakvo je ovo sranjce, rekoh sebi...ali uredjaj se pokazao veoma dobro! Onos to mu jembila mana koja muci vecinu slicnih uredjaja je prikaz fontova (mala bleda slova, jedva citljiva, trepere) i nije citao sve ekstenzije subtitle fajlova... Ostalo je ok, meni je pregledan i dobar, mehanika uredjaja je na zavidnom nivou... Tada sam sa neta skinuo novi firmware nekog naseg frika koji je sredio sve sto moze da se sredi i zategne, i uredjaj je sa prosecnog pretvoren u SJAJAN! Sada su fontovi veliki i imaju (po zelji) crnu pozadinu iza sebe i meni je jos malko poboljsan... S obzirom da ovo cudo kosta oko 5500 din, svima vam toplo preporucujem isti !!! Evo i slika: Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 ima dosta priče o tome na sezamu, uglavnom preporučuju taj sky i neki xoro.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 Taj Xoro se po gradu reklamira vishe nego Tipi, toki, tuki © tarife MTS-a ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 Mislim da sam ga video u Eurosalonu, i malo je falilo da ga qpim, ali mi je tada kewa dobila odkaz... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts